Style'R je napisal/-a:zdravo, zanima me, če bi blo možno dobiti TUV ...
Clio 3
1.4. 16V 72kW
Homoligacijska oznaka: e2*2001/116*0327*06
--------------------------------------------------------
aluett
205/40/17
7.5J x 17 H2
Typ 70757
KBA 45322
ET 35
EAT ? <- newem ka je to?
--------------------------------------------------------
če bi se dalo..?
Hvala in L.p.
vuko87 je napisal/-a:Prosil bi za TUV ETA Beta tettsut x-black 18(x5a), ET 35, TEO 7750, 2B15, 8Jx18H2, 225/40 R18
Model avta : Audi A3, 1.8T, 1998
Hvala!
PS: 5x100 razmak med vijaki
kaWsk je napisal/-a:živjo,
Potrebujem TUV za 6,5x15 ET45 4x100 VTI platišča za vozilo honda civic coupe 1,6 77kw tip EJ6.
lp
Miha
Matjaz46 je napisal/-a:Zdravo!
Potreboval bi Tuv za O.Z. Boticelli HLT 8,5x19 za forda focusa!
Hvala
Jurchi je napisal/-a:No....ker sem pred nekaj časa odprl temo, ki je zdaj sticky, v kateri sem ponudil ljudem možnost, da dobijo TÜV-e za svoje feltne.......sem zdaj po dolgih mukah spet našel stran kjer to lahko naredite sami........ker sem dobil kar nekaj prošenj za TÜV-e........
Na tej strani:
1. izberete vozilo in
2. izberete izdelovalca felten
3. izberete velikost felten(hkrati vam tudi pokaže, kako bi vaš avto s temi feltnami zgledal+zbirate lahko barvo avta)
4. kliknete na kategorijo felgenbericht na desni strani
5.odpre vam novo okno, kjer vam piše za kakšno dimenzijo pnevmatik je homologirana ta feltna......po potrebi pri kategoriji Radgrößen izberete še pravilni ET fetne
6. zadnji korak pa je, da kliknete na zavihek Gutachten...zgoraj
Dobili ste original TÜV za vaše vozilo v pdf formatu![]()
![]()
![]()
Kdo mi bo zdej dal za pir?![]()
![]()
Rokyyx je napisal/-a:LP ! rabil bi tuv za megane coupe 1996 letnik 66kw oblika karoserije pa je AD kupe. Platišča pa so momo corse black 16 z gumami 195 45 16 (federal).Danes sm biu na homologaciji platišč pa mi je reku da ta tuv ne velja zraven paltišč da nai bi blo neki glede kw drugač al neki tazga pa oblike karoserije.
Hvala ROK
stud3ntt je napisal/-a:Prosim, če mi lahko kdo pomaga najt TÜV certifikat za original VW chichago platišča velikosti 18", original za passat-a.
Sem že prebiral tole temo, pa nisem našel nič, mogoče sem spregledal.
Hvala
ANJCI je napisal/-a:Rokyyx je napisal/-a:LP ! rabil bi tuv za megane coupe 1996 letnik 66kw oblika karoserije pa je AD kupe. Platišča pa so momo corse black 16 z gumami 195 45 16 (federal).Danes sm biu na homologaciji platišč pa mi je reku da ta tuv ne velja zraven paltišč da nai bi blo neki glede kw drugač al neki tazga pa oblike karoserije.
Hvala ROK
Tuv je pravi tako, da mora iti čez 100% .. model DA, kW ok, dimenzija tudi ... ne vem kaj mu ni jasno
Lp,A
Rokyyx je napisal/-a:ANJCI je napisal/-a:Rokyyx je napisal/-a:LP ! rabil bi tuv za megane coupe 1996 letnik 66kw oblika karoserije pa je AD kupe. Platišča pa so momo corse black 16 z gumami 195 45 16 (federal).Danes sm biu na homologaciji platišč pa mi je reku da ta tuv ne velja zraven paltišč da nai bi blo neki glede kw drugač al neki tazga pa oblike karoserije.
Hvala ROK
Tuv je pravi tako, da mora iti čez 100% .. model DA, kW ok, dimenzija tudi ... ne vem kaj mu ni jasno
Lp,A
LP.tam k piše EA - 66-84 kw ... u tisto kolono spada moi avto...sam namesto EA bi moralo pisat AD al pa DA če je to isto.Zaradi tega mi je težiu k je EA za te flege ne za AD.Mislim da bi moralo bit DA 66-84 195/45R16-80 če se ne motm...a mam prau ? lp! hvala
stud3ntt je napisal/-a:stud3ntt je napisal/-a:Prosim, če mi lahko kdo pomaga najt TÜV certifikat za original VW chichago platišča velikosti 18", original za passat-a.
Sem že prebiral tole temo, pa nisem našel nič, mogoče sem spregledal.
Hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov