Rabil bi tuv za zadnji strešni spojler za clio-ta II 1.5 dci, je pa od carcep-ta, slika spodaj

habjan3 je napisal/-a:Pozdravljeni
Rabil bi TUV certifikat in sicer avto je Renault Clio 1.5DCI(3vraten) 60kW letnik 2003 feltne pa so OZ WRC bele 6,5x15 ET je 37 dimenzija gum je 195/50/15
Upam da so to usi podatki ki jih potrebujete drugače dopišem.
In najlepša hvala vnaprej!
stud3ntt je napisal/-a:Prosim, če mi lahko kdo pomaga najt TÜV certifikat za original VW chichago platišča velikosti 18".
Sem že prebiral tole temo, pa nisem našel nič, mogoče sem spregledal.
Hvala
ANJCI je napisal/-a:habjan3 je napisal/-a:Pozdravljeni
Rabil bi TUV certifikat in sicer avto je Renault Clio 1.5DCI(3vraten) 60kW letnik 2003 feltne pa so OZ WRC bele 6,5x15 ET je 37 dimenzija gum je 195/50/15
Upam da so to usi podatki ki jih potrebujete drugače dopišem.
In najlepša hvala vnaprej!
Evo
Lp, A
55crocop55 je napisal/-a:No....ker sem pred nekaj časa odprl temo, ki je zdaj sticky, v kateri sem ponudil ljudem možnost, da dobijo TÜV-e za svoje feltne.......sem zdaj po dolgih mukah spet našel stran kjer to lahko naredite sami........ker sem dobil kar nekaj prošenj za TÜV-e........
Na tej strani:
1. izberete vozilo in
2. izberete izdelovalca felten
3. izberete velikost felten(hkrati vam tudi pokaže, kako bi vaš avto s temi feltnami zgledal+zbirate lahko barvo avta)
4. kliknete na kategorijo felgenbericht na desni strani
5.odpre vam novo okno, kjer vam piše za kakšno dimenzijo pnevmatik je homologirana ta feltna......po potrebi pri kategoriji Radgrößen izberete še pravilni ET fetne
6. zadnji korak pa je, da kliknete na zavihek Gutachten...zgoraj
Dobili ste original TÜV za vaše vozilo v pdf formatu
Kdo mi bo zdej dal za pir?
a mi lahko kdo pove to stran?
Drugace pa di rad homologiral Momo Next 15x6.5 4x108 ET18 65.1 .Rabim tuv za te feltne al pa kere druge sam da homologiram 15ko samo pomoje ne obstaja bi ga bilo treba predelat. Mam peugeot 106 Rallye gti l2002 87kw. gume bi dal gor pa 195/45/15,Al pa 195/50/15. Prosim za pomoč!
Hvala
ibiza18 je napisal/-a:Ali je možno original ford alu platišča homoligirati na citroen xsari?
jurzy je napisal/-a:Pozdravljen!
Imel bi eno prošnjo, če ti ne vzame preveč časa.
Kolega mi bo požru živce, kupu je ene 15ke za cliota za 20€, in zdj cvika da ga bojo kopsi ganjal ker ma samo 14" v homolomo.
R clio, l99, bencinski motor, 1598 ccm, 66 kW / 90 KM
Feltne pa so Rondell 15", 6J, 4x100, et-ja pa žal ne vem, u glavnem nič mu ne gleda ven, pomoje je čist standarden za cliota.
Če rabiš še kakšne poglavitne podatke, jih bom poskusil dobit.
Najlepša ti hvala!
lp
Hasan je napisal/-a:Oila...
GOLF 4 (1.4, 75 KM, 55kw) 1999 letnik
PLATIŠČA FONDMETAL:
225/45/17 razmak med vijaki 5×100
FONDMETAL LK 100/7
ET 35
7(1/2) JX 17 H2
5800/Y5-A
upam da je dovolj....hvala ti vnaprej....če si skje z notranjskega mas za pijačo
ajde čao
yugo tuner je napisal/-a:Pozdravljeni. Ima mogoče kdo, oz. ve mogoče kdo kje dobit tűv za Hondo Civic 1.4 16v 1998 letnik za platišča O.Z. Superturismo 7,5J 16col ET 37, dimenzija gum pa je 195 45 R16.
Sem gledal nekaj na O.Z.-jevi spletni strani, pa se ne znajdem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov