Življenjska doba je precej odvisna od napetosti v napeljavi. Samo par % večja napetost pomeni veliko manjšo dobo. Žarnice na nitko so kompromis med svetilnostjo in življensko dobo.evilfury je napisal/-a:Men night breakerce plus svetijo že kakšno leto in pol. Tako da je zgleda odvisno kakšno robo dobiš. Če pa daš enkrat na leto 20 evrov za žarnice pa tudi ni veliko.
~toMmy~ je napisal/-a:Ja saj prve Night Breaker so zdržale meni po cca. 9 mescev, Night Breaker Plus tam nekje leto in pol, mogoče kaj več, za nove bomo pa še videli. Kar se tega tiče, imajo Philipsove (X-treme Power mi za dolge že par let svetijo) načeloma precej daljšo življenjsko dobo, so pa tudi občutno dražje in svetijo manj belo. Recimo pozicijske W5W Blue Vision so dlje zdržale kot Osram Cool Blue Intense, ampak pač niso tako bele.
Če hoče bolj modro svetlobo, so primerne te, ki sem jih že prej omenil, Night Breaker so dosti bolj bele od navadnih, o modrini pa ne moremo govorit. Meni ni škoda denarja za njih, ker se pogosto vozim ponoči po obupnih cestah in v takšnih pogojih so pravi "blagoslov".
Only for off-road use, not approved for use on public roads
No ECE approval
Illegal use leads to cancellation of vehicle operating licence and loss of insurance cover
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov