SELJO je napisal/-a:s temi kabli bi znal bit problem...pri tistem modrem 206rc ki ima lambote..sem biv zraven pri montazo oz sem od dalec opazoval pa stvar ni zgledala niti najmanj na easy...vsi kabli so se moral zamenat ker so bili prekratki...tako da mislim da ni samo gumjasta harmonika problem zato sem pa prasal...aja pa se to neon zanima me kje se da to stvar v zivo vidt ker me je neki prjel
SELJO je napisal/-a:se to sem pozabil kako je z amortizerckom??mas za vse avte iste? ker zna bit problem ker vsa vrata niso enako tezka in bi znala vrata dol padat oz bi jih tazko dol potegnil. no saj upam da ves kaj mislim
ocean je napisal/-a:e sam res si pravi mojstr neon da ti to rata. A mi lahk se neki poves, kaj si pa z motorjem naredu. k kokr gledam sploh ni podobn rs250
Neon je napisal/-a:A mogoce kdo ve, koliko je takih pantov v SLO, jaz mam neki podatek da 2, sam jih mora bit vec.....
drobtinca je napisal/-a:mah homologacija.. ce te ze ustav polcaj.. hitr sipo odpres.. pa pomolis ven prometno preden sploh usta odpretko da k se ven zmuznes sploh ne opazi da so vrata samo na pol odprta
:P :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov