Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Po avg 15, 2005 1:24 pm

HeP][MeN je napisal/-a:itak da so zbral to hondo, sj majo vec kot polovico stvari v stacuni za to hondo... :lol:

ja pa tu je glih beda, resje težko it v skladišče pa vrečt na hondo, naj nekaj takega začnejo rihtat, ko nimajo v sladišču, ko se bojo mogli mal potrudit, da bodo neko celoto nardili,..
Slika

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifty Po avg 15, 2005 1:34 pm

neyc je napisal/-a:
HeP][MeN je napisal/-a:itak da so zbral to hondo, sj majo vec kot polovico stvari v stacuni za to hondo... :lol:

ja pa tu je glih beda, resje težko it v skladišče pa vrečt na hondo, naj nekaj takega začnejo rihtat, ko nimajo v sladišču, ko se bojo mogli mal potrudit, da bodo neko celoto nardili,..

Ti pa res nisi normalen :evil: :roll:

Še enkrat preberi kaj si napisal :shock:
http://lasagnarecipes.org.uk

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po avg 15, 2005 1:56 pm

Avto je promocijski da si bodo nardili reklamo .. hmmm vrjetno pa res, jas če bi si delal reklamo bi jo tud naredo za tak eproizvode ki jih ne moram dobavit in jih nimam v skladiču .. to bi bil čist novi marketniški pristop k prodaji ...
Slika

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Po avg 15, 2005 5:10 pm

CockroaC je napisal/-a:to bi bil čist novi marketniški pristop k prodaji ...

:bow :bow :bow

vsaj en je pogruntal kaj sem mel v mislih,...
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Po avg 15, 2005 5:41 pm

to bi lahko naredil recimo fazer, ki zadeve izdeluje, ne pa a3m, ki jih dobavlja in prodaja :P :D
[i]Weeeeeeee![/i]

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To avg 16, 2005 12:28 pm

Res bi bilo zanimivo, da bi fazer naredil bodykit.spodbudon za slo tuning, ampak verjetno si fazer in ostali nočejo mazat rok z a3m :EE
Jaz imam občutek, da je pri vsem skupaj premalo inovativnosti in da je vse skupaj samo našraufano na avto.no sicer bomo pa videli kako bo zgledal kot celota.mogoče pa a3m preseneti ;) bolj kot izgled me pa motijo druge stvari.zakaj ne ne bo homolomo :?: kaj ti bosta turbina in nos če je avto nepremičnina.avto ne sme niti dragov furat, kaj šele da bi se pripeljal na show!!pripeljali ga bodo z tovornjakom ga pustili čez dan in potem odpeljali domov??!!zame kot potencialnega kupca to pomeni naslednje=ne samo da se stvari, ki jih naredimo pri nas ne da homologirat ampak tudi vaš avto postane nevozen ;)
Kar se tiče pa izbere avtomobila pa verjemte da honda ni naključje in da ni bila izbrana zato, ker se zanjo dobi največ delov.je pugi že par strani nazaj povedal o masovni prodaji in fi-ju zadnjih loncev, da o šp. filtrih niti ne govorim ;)

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To avg 16, 2005 1:34 pm

men je ta honda sestavljena čist brez okusa.škoda.
je pa pr nas velik lepših.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To avg 16, 2005 1:43 pm

ja sam to pa res čist brez homologacije use....

kako so pa lahko nemci golfa 2 nardil tko da je vse z homologacijo.. pa še drug motor so dal not... :shock:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To avg 16, 2005 1:45 pm

Deli ki se jih ne da homologirat so brez veze na avtu,če je reklamna poteza,ker se itaq ne bodo prodajali,ali pač :roll: nategovanje_gumic.press ;)
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To avg 16, 2005 6:29 pm

Seveda se bodo prodajali .. na lpp-ju itak lahko mitraljez homologiras samo da pac neke papire prineses..
Slika

Uporabniški avatar
LIBERTY
Nov uporabnik

Napisal/-a LIBERTY To avg 16, 2005 6:34 pm

Lep pozdrav usem ...ki imate toliko povedat za tole hondo

Kot ze neki casa prebiram poste o tele HONDI, kaksna je, kaksna bo, pa se zmerej najdejo izjeme ki morajo popluvat usak srauf ki je pritrjen na tej hondi.Nekateri izmed vas poznajo pomen besede SHOWCAR. Tole bo tudi tale honda, z velikim pomenom SHOW. Koga sploh zanimajo homologirani spoilercki,grde felge,... in vse kar si lahko spomnete skritizirat na tejle hondi. Si upam trdit da vecina izmed vas samo sanja da bi imela taksen avto,pa ugrajen NOS, pa turbo,...ampak ne, morejo se zmeri najdt izjeme ki jim svar pac ne disi. A3M si je pac zadal cilj da ustvari oz. sestavi avto kateremu si lahko upajo reci Showcar. Ce je kdo reden obiskovalec trgovine A3M, tudi ve ali je mogoce upaziu da se honda sestavlja pri njih in ne pri ksnmu (majstru), kot to naredi vecina od vas. Veliko delov in materiala je bilo dobavljeno iz tujine, pa tudi iz Amerike, tako da ne mi govort da imajo vse na zalogi pa da sam zmecejo gor in imajo svoj avto. Imajo veliko ponudbo za predelovalce avtov taksnih kot ste vi, ampak use pa tudi ne morejo imeti pod lastno streho, je treba pac za ksno stvar tudi malo pocakat in potrpet. Jst bom prou veseu ko bo tale hondica končana, in si upam trdit da tisti ki zdaj napihujejo celo svar, in kritizirajo vse po vrsti, da takrat ko bo napočiu cas za Avtoshow Grosuplje, tud priblizno ne bojo tako razmisljali. In kot se je ze dogajalo, so izjeme prvo kritizirale avto, nato so pa na avtoshowu dobesedno ampak res DOBESEDNO, lezle u rit tekmovalcu, in ga z prisilnim smejanjem sprasevalo kako je naredu to in ono...
Tako da za konec, kot usi govorite svoja mnenja sem si ga prvoscu se jaz in upam da tukaj s tem mojim postom ne bojo tezave, ker nism nobenga zalu, ampak sem tudi jst povedau kaj si mislim o tejle rubriki Styling ( a3m Honda ).
:P
Lp vsem
Pimp my Truck

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifty To avg 16, 2005 6:41 pm

:arrow: LIBERTY :pivo 8)
http://lasagnarecipes.org.uk

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To avg 16, 2005 6:42 pm

Ja saj pa oni so "majstr" zato pa se sestavlja pri njih .. sicer pa te nea razumem v cem je problem ce dam jas avto nekumu delat ... se pa ne moreš vsega sam znat naret ... kaj ti si svoj kruh doma sam pečeš?Pa pred tem sam požanješ pšenico, nardiš moko itd?
Slika

Uporabniški avatar
LIBERTY
Nov uporabnik

Napisal/-a LIBERTY To avg 16, 2005 6:44 pm

no ja hmmm...

Skoda besed o temle ampak izjeme vejo kaj sm mislu 8)
Pimp my Truck

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To avg 16, 2005 6:53 pm

Nekaj bom še napisal in upam da me ne bote vsi spljuvali (upam da govorim za več ljudi hkrati).

Osebno mi je všeč ideja, da se je A3M spravil naraditi showcar. Vsaj nekdo.
Ampak po drugi strani pa: glede na to, da so največja 'tuning hiša' v sloveniji, bi se lahko vseeno malo bolj potrudili pri tej hondi. Kar se tiče zunanjega, notranjega in še marsikaterega izgleda...
Osebno mi je damjanova vectra veliko bolj všeč. In ne pozabit - damjan je posameznik, ki je naredil tako konkreten styling na lastnem avtomobilu. Vprašanje kaj bi lahko še naredila ena tuning firma iz tiste honde. Veliko več kot pa je do sedaj.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To avg 16, 2005 6:53 pm

mislim da bi bilo dobro da trgovina sestavi showcar ki je tudi street legal.
večina nas ima avto zato da se ga uporablja, in bi raje videl na "demo avtu" stvari ki jih lahko dam gor in se tudi vozim okrog brez problemov.

avtov takih in drugačnih ki so zmetani skup in nehomologirani je pri nas dovolj.

Uporabniški avatar
LIBERTY
Nov uporabnik

Napisal/-a LIBERTY To avg 16, 2005 7:01 pm

Sh3bO je napisal/-a:Nekaj bom še napisal in upam da me ne bote vsi spljuvali (upam da govorim za več ljudi hkrati).

Ampak po drugi strani pa: glede na to, da so največja 'tuning hiša' v sloveniji, bi se lahko vseeno malo bolj potrudili pri tej hondi. Kar se tiče zunanjega, notranjega in še marsikaterega izgleda...
Osebno mi je damjanova vectra veliko bolj všeč. In ne pozabit - damjan je posameznik, ki je naredil tako konkreten styling na lastnem avtomobilu. Vprašanje kaj bi lahko še naredila ena tuning firma iz tiste honde. Veliko več kot pa je do sedaj.

Vse lepo in prou ampak kot je TURBO KIT npr. pa NOS, pa se ksna draga stvar, si jo posameznik glih ne more privoscit, ker financno ne znese. Lahko bi se bolj potrudili ne recem, ampak to je vsako leto boljse in lepse ce smo ze pri izgledu. Vse gre do neke meje, sj se tudi Damjanu , hmalu ksna stvar ne bo vec zdela dobra in jo bo zamenjau, napr. Avtoradio, ... all pa kar koli ze sj sploh ni vazn. Pac njim je tak izgled pac usec in si delajo avto po svojem okusu.

Lp
Pimp my Truck

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To avg 16, 2005 8:25 pm

Liberty: vse lepo in prav ampak kaj ti bosta nos pa polžek, če se avto ne bo premikal.nisem glih nek tjuning majstr ampak kolikor vem sta nos in polžek stvari, ki nista samo za gledat ampak dejansko povečata moč motorja.glede na to da se avto ne bo vozil je brezveze da je sploh mašina notr :idea:

Uporabniški avatar
cc 206
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a cc 206 To avg 16, 2005 9:10 pm

LIBERTY je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:Nekaj bom še napisal in upam da me ne bote vsi spljuvali (upam da govorim za več ljudi hkrati).

Vse lepo in prou ampak kot je TURBO KIT npr. pa NOS, pa se ksna draga stvar, si jo posameznik glih ne more privoscit, ker financno ne znese. Lahko bi se bolj potrudili ne recem, ampak to je vsako leto boljse in lepse ce smo ze pri izgledu. Vse gre do neke meje, sj se tudi Damjanu , hmalu ksna stvar ne bo vec zdela dobra in jo bo zamenjau, napr. Avtoradio, ... all pa kar koli ze sj sploh ni vazn. Pac njim je tak izgled pac usec in si delajo avto po svojem okusu.

Lp

Sory ampak pri NOS in turbini se pa kar motis,
kar nekaj ljudi uporablja oboje na dregih, pa so
posamezniki, tako da ne kar nekaj v 3 dni nabijat

Pa brez zamere 8)

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To avg 16, 2005 9:32 pm

men je huda do jaja :shock: res je da bi blo hudo tole zadevo vodt na cesti,ampk dokler bomo mel take fuknene zakone o homologaciji pa zahteve si lahko to samo narišemo.neki smo u evropski uniji,pa naj si mal naši bumbarji pogledajo kaki avti se tam vozjo...jebeš tako EU

Lp
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost