Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso To dec 06, 2005 2:12 pm

:!: :!: :!: Kdo je zato da se nardi r5 srečanje januarja? če bi se nas vsaj 10 doblo bi blo že kr lepo! pa mal dajte ideje kak bi naj KAO program bil da nebi sam stali pa gledli!

Mam u glavi kako spretnostno vožnjo! :D pa seveda kak pir! :D

dejmo se kaj o tem pomenit!

LP

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a |kr_en| To dec 06, 2005 2:21 pm

bi bla varianta...kje mas pa kej lokacijo u mislih? na nasem koncu nimamo kej pametnih lokacij..edino na kakem avtopoligonu.sam to je pa zihr treba placat najem. ce se motm naj me kdo poprav.

pa da bi naredl se dve panoge:
cestna spretnostna
in offroad :twisted: :twisted:
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 To dec 06, 2005 2:33 pm

no...offroada se sigurn ne grem....kr sm že zj plužu, pa nimam avta niti spuščenga :lol:
kaj pa kej v stilu mb pohorje? prijetno s koristnim...smučanje+spoznavanje :-P

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 To dec 06, 2005 2:37 pm

Damjan19 je napisal/-a:no...offroada se sigurn ne grem....kr sm že zj plužu, pa nimam avta niti spuščenga :lol:
kaj pa kej v stilu mb pohorje? prijetno s koristnim...smučanje+spoznavanje :-P

Se Strinjam definitivno :)

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Napisal/-a |kr_en| To dec 06, 2005 2:38 pm

varianta..pa mb studenti zrihtate/zrihtajo karte za smucat...pol pa magari se zvecer u mariboru zafestamo..al pa ce bi lahk kdo zrihtu kako bajtico na rogli za cez vikend. bi bla pa tut varianta.

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso To dec 06, 2005 2:39 pm

to je dober predlog! kk se pa letališče SG čuje? je kr fajn plac! sam bi mogo prašat kake so šanse da bi tam bli! drugač pa mam u glavi en dober plac u SG-ju sicer je makedam sam bi bil pa mir ker je pred eno firmo in ob sobotah se ne dela!

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 To dec 06, 2005 2:44 pm

Kje sem dobo števec? Prvo mi ga je tu en mojster naredil v photoshopu....pol pa sem se še sam malo zajebaval...PuBBeC hvala ti...ja morem se enkrat spravit zraven saj to ni veliko dela:) Lučke menjat oz jih neki prišraufat zravn..bom pa slikal vsak step posebej da bote še vi meli:) LP

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Napisal/-a |kr_en| To dec 06, 2005 2:48 pm

dgreso je napisal/-a:to je dober predlog! kk se pa letališče SG čuje? je kr fajn plac! sam bi mogo prašat kake so šanse da bi tam bli! drugač pa mam u glavi en dober plac u SG-ju sicer je makedam sam bi bil pa mir ker je pred eno firmo in ob sobotah se ne dela!

makadam.....even more interesting :twisted: :twisted: sam kak bi se pa na tej firmi strinjal? sj v bistvu je u celu tut pr dvorani zlatorog primern makadam plac. sam je avtosejm tam

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso To dec 06, 2005 4:04 pm

sej če nebi rili preveč po moje nebi bil problem! Sam edini problem so po moje policaji ker so pri nas nenormalni in bi bli prehitro tam! :twisted: če bi bla pa slučajno kaka ženska na delu bi nas pa pol brez tablic ostalo vključno z mano! mene nimajo radi tod okrog! :D

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Napisal/-a |kr_en| To dec 06, 2005 4:29 pm

:lol: :lol:

ja pol vrjetn bols da se na dalc izogibamo SG. bi se men kej nasl ko mam vse stock. :lol: :lol:

ja sj nekje bomo ze nasl lokacijo za miting

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso To dec 06, 2005 4:51 pm

bom js enga kolega zdaj kontaktiro ko je organiziro reno srečanje na letališču pa ga bom prašo kk je dobo plac pa kejk ga je prešlo!

Dejte mi mal okvirno povedat kdo vse bi priš da vidim če se mi splača okol letat pa klicat!

Dejte na PM! če nas bo min. 10 grem u akcijo!

če ste za to?

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 To dec 06, 2005 11:26 pm

jz sm bil takrat septembra v SG ju in ker je blo turobno vreme in pa na placu ni blo kej počet ,sm se odloču pa sm predčasno šel. tam nimamo kej počet, to je problem.

p.s.že takrat sm vidu tvojo petko, mislim da si mel še odbijač-plug gor;)

Uporabniški avatar
Spidi_
Nov uporabnik

Napisal/-a Spidi_ Sr dec 07, 2005 12:10 pm

Ali mogoče kdo ve kje bi lahko pri nas dobil zatemnjene sdprednje žmigovce? Sem malo gledal že tudi na Ebayu pa je cena 35€+postnina :?

|kr_en| Sprobano v križišču pri speljevanju, ko da bi tank spelov :lol:

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Sr dec 07, 2005 2:35 pm

Kaj pa če bi jih sam potemnil? a? Sprej se kupi pa se potemni to...lahk še zadnje luči...tak da bi kr hudo zgledlo a? :) Damjan je temnil se mi zdi...on ti bo znal kaj več povedat :)
Drgače pa kaj se tiče SG :) Ne vem vi sam povejte kje :)

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Sr dec 07, 2005 3:37 pm

daj ne nori, kup transparentn sprej za tistih 1900sit pa si vse sam nared.spucaš žigovc z čistilom za plastiko al pa z razredčilom pa špicneš čez kolkrat pač hočeš. prepušča svetlobo skoz brez težav, sam res da pol žmigovc ne svet več oranžn, in tut morda čisto malo manj ampak sej to si tut hotu dosečt.

Uporabniški avatar
Spidi_
Nov uporabnik

Napisal/-a Spidi_ Sr dec 07, 2005 4:06 pm

Damjan19 je napisal/-a:daj ne nori, kup transparentn sprej za tistih 1900sit pa si vse sam nared.spucaš žigovc z čistilom za plastiko al pa z razredčilom pa špicneš čez kolkrat pač hočeš. prepušča svetlobo skoz brez težav, sam res da pol žmigovc ne svet več oranžn, in tut morda čisto malo manj ampak sej to si tut hotu dosečt.

Nič ne norim ker tolk dnarja zihr ne dam za 2 žmigovca. :D
S transparentim misliš črnega, al prozornega? Če je prozoren kako potem ratajo zatemnjene?
Hvala za info

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Sr dec 07, 2005 4:38 pm

Damjan19 je napisal/-a:jz sm bil takrat septembra v SG ju in ker je blo turobno vreme in pa na placu ni blo kej počet ,sm se odloču pa sm predčasno šel. tam nimamo kej počet, to je problem.

p.s.že takrat sm vidu tvojo petko, mislim da si mel še odbijač-plug gor;)

nisem mel! :( Na žalost!

sej gre se zato da se mi srečamo in ne zato da bomo pa zdaj noreli 3 dni! :D to je tako neformalno srečanje ko se malo pomenimo pol pa gremo na :pivo ! sam da se vidi kaj vozimo!

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Sr dec 07, 2005 5:18 pm

ja...jajce, ne :P
vsej tak večina ljudi misli :-P

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Sr dec 07, 2005 5:19 pm

Spidi_ je napisal/-a:S transparentim misliš črnega, al prozornega? Če je prozoren kako potem ratajo zatemnjene?

Temniga misli :) saj če boš mal poisku boš vido sliko kak ma damjan potemnjen:) Če pa je duša pa bo še sem enkrat prilamal sliko :) LP :idea:

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Sr dec 07, 2005 5:33 pm

prozorn je...nesmiseln...če sploh obstaja :?:

jz sm to delu z rdečim, dobu pa v Avto Marko v Celju, majo vsepovsod poln trgovin. Mislim da bolš da ne iščeš po kakem a3m, isto sranje, dražje bo pa stoprocentno.
to je to...
Slika
Slika
sicer sm mel probleme z zadnjimi lučmi ampak sm pol na lep, sončen dan popravu. nikoli tega ne smeš delat v vlažnem vremenu!
to je blo narjen v slabem vremenu...
Slikato ni blo vredu, se mi zdi da se vsi strinjamo :P
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov