Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Stekla mi je zatemnil:

FoliaTec Dejan Lešnik s.p.
155
25%
Kompare k.d.
68
11%
LLumark, Igor Koren s.p.
105
17%
Farmel
12
2%
Sam svoj mojster
46
7%
Drugje
228
37%

Skupaj glasov : 614

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW To jan 09, 2007 9:52 pm

Marki's je napisal/-a:A bi bil kdo toliko prijazen in mi malce podrobneje razložil kako pridem do Dr. Glassa iz Ljubljane?Saj sem ga klical pa mi je povedal ampak si nisem dobro zapomnil. V glavnem na avtocesti za MB na izvoz Severna Krtina in pol?...Hvala za odgovor!
Greš na Krtini dol pol pa za Lukavico,ko boš pa v Lukovici ga pa pokliči 8)
Slika

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox To jan 09, 2007 9:59 pm

FRANCIVW je napisal/-a:
Marki's je napisal/-a:A bi bil kdo toliko prijazen in mi malce podrobneje razložil kako pridem do Dr. Glassa iz Ljubljane?Saj sem ga klical pa mi je povedal ampak si nisem dobro zapomnil. V glavnem na avtocesti za MB na izvoz Severna Krtina in pol?...Hvala za odgovor!

Čaki sam a ni on iz Krtine kot pravijo eni? K Lukovca je v drugo smer
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Kraj: Lendava-Ljubljana

Napisal/-a Marki's Sr jan 10, 2007 8:26 am

eentox je napisal/-a:
FRANCIVW je napisal/-a:

Čaki sam a ni on iz Krtine kot pravijo eni? K Lukovca je v drugo smer

Zmeda...Meni se tudi zdi, da je iz Krtine...
Opel Vectra C+ 1.9 CDTI COSMO

pnce
Nov uporabnik

Napisal/-a pnce Če jan 11, 2007 8:26 am

V krtini gres na izvoz iz avtoceste, se pripelješ mimo cestnine krtina, nato zaviješ levo na glavno cesto! na desni strani opaziš neko novo naselje (beri hiše), za tem naseljem zavijes desno na stransko cesto! po tej cesti se pelješ do znaka "prednostna cesta levo" in se drziš prednostne! Cca. 100-150 m od znaka naprej je na desni strani njegova hiša, pred njo je ponavadi parkiran črn vw pasat z veliko nalepko na boku "DR.Glass" ! Jst sm u prvo najdu pam nism iz teh koncev!
Upam, da vam bo tole pomagalo!!

LP

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Napisal/-a Marki's Če jan 11, 2007 9:15 am

no pnce to sem jaz razumel pod podrobnejšim opisom ;) Najlepša hvala!Jurti grem in upam, da bom tudi jaz na prvo našel :D

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Če jan 11, 2007 9:41 pm

pnce je napisal/-a:V krtini gres na izvoz iz avtoceste, se pripelješ mimo cestnine krtina, nato zaviješ levo na glavno cesto! na desni strani opaziš neko novo naselje (beri hiše), za tem naseljem zavijes desno na stransko cesto! po tej cesti se pelješ do znaka "prednostna cesta levo" in se drziš prednostne! Cca. 100-150 m od znaka naprej je na desni strani njegova hiša, pred njo je ponavadi parkiran črn vw pasat z veliko nalepko na boku "DR.Glass" ! Jst sm u prvo najdu pam nism iz teh koncev!
Upam, da vam bo tole pomagalo!!

LP

se velikokrat tam mimo peljem pa še nisem vidu tega passata. Zgleda da sem slep :P

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

pnce
Nov uporabnik

Napisal/-a pnce Pe jan 12, 2007 1:57 pm

Marki's je napisal/-a:no pnce to sem jaz razumel pod podrobnejšim opisom ;) Najlepša hvala!Jurti grem in upam, da bom tudi jaz na prvo našel :D

Si našel :?:

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Napisal/-a Marki's Pe jan 12, 2007 9:13 pm

jp, našel 8) In moram takoj rečt, da sem FUL FUL zadovoljen!Naredil je zelo dobro in hitro (1.45h), ful je prijazen, vse se da zmenit, svetuje, pa še ugoden je.Res priporočam! ;) In same pohvale Dr.Glassu :D

Uporabniški avatar
mark1984
Nov uporabnik

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a mark1984 Pe jan 12, 2007 10:09 pm

Marki's je napisal/-a:jp, našel 8) In moram takoj rečt, da sem FUL FUL zadovoljen!Naredil je zelo dobro in hitro (1.45h), ful je prijazen, vse se da zmenit, svetuje, pa še ugoden je.Res priporočam! ;) In same pohvale Dr.Glassu :D

Kok si pa dal če smem prašat? Pa ker avto si to dal zatemniti? Jz tud nameravam zatemniti Cliota I 3 vratni pa mi je reku da bi me pršlo 130EUR.
Lp

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe jan 12, 2007 10:52 pm

jaz ti zrihtam temnenje za 100 evrov, kako pa zatemni pa lahko vidiš na mojem, ampak moj je cel 10%.

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Napisal/-a Marki's So jan 13, 2007 10:42 am

mark1984 je napisal/-a:
Marki's je napisal/-a:jp, našel 8) In moram takoj rečt, da sem FUL FUL zadovoljen!Naredil je zelo dobro in hitro (1.45h), ful je prijazen, vse se da zmenit, svetuje, pa še ugoden je.Res priporočam! ;) In same pohvale Dr.Glassu :D

Kok si pa dal če smem prašat? Pa ker avto si to dal zatemniti? Jz tud nameravam zatemniti Cliota I 3 vratni pa mi je reku da bi me pršlo 130EUR.
Lp

Jaz sem dal svojo 3 vratno Corso temnit in sicer stranska 10% zadnje 55% in sem dal 130€ (vse papirje dobiš zravne, pa še on te prijavi na homologacijo, če želiš)

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks So jan 13, 2007 12:39 pm

da razjasnimo.
Dr.Glass je iz Krtine,izvoz iz AC semafor levo,pelješ ene ¸¸150m,zaviješ desno peleš še epol kilometra,gledaš na desno stran ceste-vidiš NE črnga passata ampak črnga golf IV karavana.
Z moje strani same pohvale,Gregor je car

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Napisal/-a Marki's So jan 13, 2007 2:31 pm

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:da razjasnimo.
Dr.Glass je iz Krtine,izvoz iz AC semafor levo,pelješ ene ¸¸150m,zaviješ desno peleš še epol kilometra,gledaš na desno stran ceste-vidiš NE črnga passata ampak črnga golf IV karavana.
Z moje strani same pohvale,Gregor je car

Se podpišem pod zadnjo izjavo! ;)

dBAss
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dBAss Ne jan 21, 2007 8:36 pm

Lp,

Mene sam zanima za Dr. Glass če mora uzet tapete/panele dol iz vrat za leplenje folij ?
Pa če mogoče kdo ve kok je zdej cena za homolomo na LPP za stekla ? Še zmer 6500, kartonček mam A4 ;)

Najlepša hvala za odgovore :)

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Ne jan 21, 2007 10:24 pm

dBAss je napisal/-a:Lp,

Mene sam zanima za Dr. Glass če mora uzet tapete/panele dol iz vrat za leplenje folij ?
Pa če mogoče kdo ve kok je zdej cena za homolomo na LPP za stekla ? Še zmer 6500, kartonček mam A4 ;)

Nič ne daje dol tapet iz vrat ;)
Slika

dBAss
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dBAss Po jan 22, 2007 6:46 am

Se prav da direkt nalima folijo gor na šipo pa potem samo za tesnila zalima notr ? Zanima me zato ker mam panele na sprednih vratih pa je ornk prššraufan pa nebi se rad še s tem matru :) Na zadnih vratih ni problema :) Sej ga bom poklicu še useen prej da vidm kako pa kaj :)

Lp

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Po jan 22, 2007 9:49 am

men jih je dal dol.

Uporabniški avatar
di.nejcis
Novinec

Napisal/-a di.nejcis Po jan 22, 2007 10:23 am

ne vem, če je kdo že omenil, samo Perimund naredi zelo dobro! :D
kdor ni z nami, je za nami...

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Po jan 22, 2007 1:39 pm

di.nejcis je napisal/-a:ne vem, če je kdo že omenil, samo Perimund naredi zelo dobro! :D

predvsem zato ker si vzame čas za vsak avto posebaj in le tako lahko naredi v piko. PA še hondaši imajo avtomatsko popust 8)
EJ6

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Napisal/-a Marki's Pe jan 26, 2007 10:53 am

dBAss je napisal/-a:Lp,

Homologacija na LPP je 31€, preverjeno včeraj ;)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov