student21 je napisal/-a:ANJCI če ti to kaj pomaga,to piše na platiščih 7Jx16 40H 45. dimenzija pnevmatik pa bo 195/45/16
tak da prosim če mi lahko kdo zrihta TUV
hvala
student21 je napisal/-a:torej nikakor ne morem homoligirat teh alu platišč???
kaj če pa grem z enimi drugimi platišči ki so tudi 7Jx16 in gumami 195/45/16,pa se potem s temi vozim?kaj lahko s tem tvegam?
al pa da dam 10mm distančnike?
kaj naj naredim?
Paris je napisal/-a:DA DA,
Sj preverjal tko naujo kolk ti piše za ET na platiščih k nau vidu kje piše.
Prebere itaq sam s pnevmatike dimenzije in pol na listih, če se ujema. Druzga ni.
Pa še to kakor se mu sprdne.
yugo tuner je napisal/-a:Zdravo! rabu bi Tüv za golfa mk2 za felge 7J x 15 H2 ET25 znamke "fomb"
Gor so gume 195/50 r 15a ima kdo kakšne izkušnje s tem? se da to sploh homologirat na golfa 2-ko?
ops:
Hvala za odgovore
LP, ŽAn
mega_ne je napisal/-a:Za OZ greš k prodajalcu (npr.: Špan), poveš št. feltne in dobiš certifikat. Slišu sem že da je treba plačat neki, sam jaz sem ga zastonj dubu (nimam vez)...
mega_ne je napisal/-a:mega_ne je napisal/-a:Za OZ greš k prodajalcu (npr.: Špan), poveš št. feltne in dobiš certifikat. Slišu sem že da je treba plačat neki, sam jaz sem ga zastonj dubu (nimam vez)...
a pol za OZ ni tko kot sem jaz napisal??
a lahko potem prosim za OZ Tribe Evo, 7x18, ET38, za R Clio tip R? hvala
EDIT: lahko tudi ker drug ET ali pa model (važno da je OZ)
MaTe0 je napisal/-a:ANJCI a lahk prosim preveriš če se da na petki homoligirat 195/45/15 ET 35 7x15J H2
TUv pa mam za avto. samo sem ga malo spremenil ker ni blo napisano nikjer R5
ANJCI je napisal/-a:Saj si ga že dobil " zastonj - če verjameš sploh pa pri Španu "...ne razumem zakaj ga potem ponovno potrebuješ.![]()
ANJCI je napisal/-a:MaTe0 je napisal/-a:ANJCI a lahk prosim preveriš če se da na petki homoligirat 195/45/15 ET 35 7x15J H2
TUv pa mam za avto. samo sem ga malo spremenil ker ni blo napisano nikjer R5
Za R5 ne obstaja homologiranih platišč v dimenziji 15". Obstajajo max v 14" z dimenzijami pnevmatik 165/60R14 ali 185/50R14 ...najde pa se tudi kakšen proizvajalec kateri ima himologirano tudi dimenzijo 185/55R14
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov