Lahko je tut za kateri drugi model
Važno je samo da je za Fondmetal za Punto mk2
virtuoso89 je napisal/-a:Torej, rabil bi TUV za platišča FONDMETAL 4000 za fiat punto mk2 (2000 ---> 2006).
Lahko je tut za kateri drugi model![]()
Važno je samo da je za Fondmetal za Punto mk2
mihaing je napisal/-a:Sorry ampak če ima laguna tovarniško homologirano samo 16col dimenzijo zažgi to kripo. Dvomim, da je temu tako. Na stebriček poglej kaj imaš dovoljeno, ker samo eno dimenzijo nimajo niti Lada
SAVINJCAN je napisal/-a:potreboval bi TÜV za gume 195/65/15 za citroen berlingo 2011, ki bodo nameščene na jeklena platišča
sicer ima homologirane med drugim tudi gume 205/65/15 ampak je bistveno dražja guma.
kje bi lahko dobil TÜV? ga lahko kdo tukaj zrihta?
radar je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Sorry ampak če ima laguna tovarniško homologirano samo 16col dimenzijo zažgi to kripo. Dvomim, da je temu tako. Na stebriček poglej kaj imaš dovoljeno, ker samo eno dimenzijo nimajo niti Lada
druge različice imajo normalno tudi 17", samo letnik 2006, privilige paket opreme pa ima vpisano samo 16 col...![]()
letnik 2007 pa vse dimanzije...![]()
.. ma za zažgati še ni, počakat moram še cca 2 leti, ker sedaj v beton vlagamo...
ANJCI je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:potreboval bi TÜV za gume 195/65/15 za citroen berlingo 2011, ki bodo nameščene na jeklena platišča
sicer ima homologirane med drugim tudi gume 205/65/15 ampak je bistveno dražja guma.
Evo ...
Zanimivo, da nima v homo kartončku vpisane dimenzije 195/65R15 ... ker vsi ostali jo imajo ...
Lp, A
SAVINJCAN je napisal/-a:ANJCI je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:potreboval bi TÜV za gume 195/65/15 za citroen berlingo 2011, ki bodo nameščene na jeklena platišča
Evo ...
Zanimivo, da nima v homo kartončku vpisane dimenzije 195/65R15 ... ker vsi ostali jo imajo ...
Lp, A
najlepša hvalapa bo to ok za berlingota 2011? potrebno je kupiti samo jeklena platišča 6,5J? kakšen pa je razmak med vijaki in srednja luknja?
nonofurbiz je napisal/-a:Pozdravljeni,
prvi post;).. Zanimalo bi me če mogoče kdo ve ali kontrolirajo pri homologaciji platišč(urejeni vsi potrebni papirji(pri RTI-ju Maribor)) tudi zahtevano, zakonsko predpisano višino profila na pnevmatikah. Ker šele za nekaj časa dobim nove pnevmatike in je ena malo bolj boga(ima kar 2,5mm), se bojim da mi ne bi kje kaj težili...
Hvala in LP,
Rok
ANJCI je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:potreboval bi TÜV za gume 195/65/15 za citroen berlingo 2011, ki bodo nameščene na jeklena platišča
Evo ...
Lp, A
SAVINJCAN je napisal/-a:ANJCI je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:potreboval bi TÜV za gume 195/65/15 za citroen berlingo 2011, ki bodo nameščene na jeklena platišča
Evo ...
Lp, A
kje bi lahko homologiral s temi papirji? mogoče kakšno priporočilo?
pri nas v savinjski, tehnični pregledi MIKLAVC Nizka preveč komblicirajo, bi radi v papirju še ET, razmik med vijaki, ....
dzemo.dac je napisal/-a:Mene zanima ce se dobi tuv za saxo 1.1 44kw za feltne oz J7 r15. Gume 195/50-15.?
Mitja1989 je napisal/-a:zdravo. Jaz bi pa potreboval tuv za feltne proizvajalca Mim dimenzije feltne, 6,5Jx16 et 40, avto je clio II 1.4 16V bilabong, dimenzije gum pa so 195/45/16...lepo bi prosil, ker sem že plačal kazen "možjem v plavem".
lp
hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov