torej ce kupis druga ogledala pol jih mors homologirat! tko kot zadnje lexus style (krom) moras tut mal na lpp pelat

Born To Be Wild je napisal/-a:kaWsk je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:Born To Be Wild je napisal/-a:eno vpr: a kromirana ogledala je treba homologirat...prašm za 100%, sicer pa upam d tko nizko še nismo padli
da
vse kar ni originalno na avtomobilu in ni potrošni material je potrebno homologirat
tle bi lahko še debatiral. Chrom je lahko samo vrsta barve, barve pa ni treba homologirati, če ne prevladuje oz. je ni več kot tiste ki je vpisana v prometni
to maš prou sam ogledala pa niso original, so dodatna oprema tko d bo najbrž kar držalo da je treba homologirat!
maky je napisal/-a:Born To Be Wild je napisal/-a:kaWsk je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:Born To Be Wild je napisal/-a:eno vpr: a kromirana ogledala je treba homologirat...prašm za 100%, sicer pa upam d tko nizko še nismo padli
da
vse kar ni originalno na avtomobilu in ni potrošni material je potrebno homologirat
tle bi lahko še debatiral. Chrom je lahko samo vrsta barve, barve pa ni treba homologirati, če ne prevladuje oz. je ni več kot tiste ki je vpisana v prometni
to maš prou sam ogledala pa niso original, so dodatna oprema tko d bo najbrž kar držalo da je treba homologirat!
ne če so OEM.
sicer pa jaz sem kupil nova original ogledala in dal tista kromirat.
PIKI je napisal/-a:dejte še men neki povedat - nujno...
tri let nazaj sem dal požagat apexe, pa skrajšat amortizerje za 3 cm, pa stršat (avto je biu ene 5 - 6 cm nižji od standardnega). homologacije nism delu.
dons sm biu spet pr jenkotu u homcu, da mi je prefilu amortizerje pa zmontiru nove fedre 35mm v-max, al neki tazga. problem pa je ta, de je avto še zmer tko nizek kukr je biu. kaj lohk prčakujem na LPP, bo pidarija zarad tega al je ok? papirje mam vse (Tüv, potrdilo o strokovni vgradnji, izpis optike), sam višina se ne ujema!!!!!!
BlackWind je napisal/-a:Ah dej nehi stari kdo bo pa vedu al je tolk nizek al ne...vazn da mas papirje...saj tako je moje mnenje...oni sam pogledajo da se stevilke ujemajo na pairju z stevilkami ki so na fedrih pa to je to...samo fora je stevilk...mislm da niso tolk pametni ane...saj po mojih izkusnjah ne!....LP
pikec je napisal/-a:BlackWind je napisal/-a:Ah dej nehi stari kdo bo pa vedu al je tolk nizek al ne...vazn da mas papirje...saj tako je moje mnenje...oni sam pogledajo da se stevilke ujemajo na pairju z stevilkami ki so na fedrih pa to je to...samo fora je stevilk...mislm da niso tolk pametni ane...saj po mojih izkusnjah ne!....LP
hmm,mogoče pa so bolj pametni kot si misliš-jaz sem na RTI-ju v mb homologiral Apex podvozje -60/-40 pa so dejansko poiskali tovarniške mere in višino avtomobila,ga zmerili in mi v homolomo kartonček napisali da je avto nižji spredaj za 59mm in zadaj za 42mm.Zanimivo,a?
Fullback je napisal/-a:pikec je napisal/-a:BlackWind je napisal/-a:Ah dej nehi stari kdo bo pa vedu al je tolk nizek al ne...vazn da mas papirje...saj tako je moje mnenje...oni sam pogledajo da se stevilke ujemajo na pairju z stevilkami ki so na fedrih pa to je to...samo fora je stevilk...mislm da niso tolk pametni ane...saj po mojih izkusnjah ne!....LP
hmm,mogoče pa so bolj pametni kot si misliš-jaz sem na RTI-ju v mb homologiral Apex podvozje -60/-40 pa so dejansko poiskali tovarniške mere in višino avtomobila,ga zmerili in mi v homolomo kartonček napisali da je avto nižji spredaj za 59mm in zadaj za 42mm.Zanimivo,a?
ja men zelo zanimivo...ampak vazn da je homolomo narjen !!!
Clio_16V je napisal/-a:cena za homologacijo ene stvari ce ze imas tanov kartoncek se giblje od 6400-7400sit. Odvisno od avtomobila. Ce homologirate vsako stvar posebi boste vsakic plačal 6400-7400sit ce pa homologirate dve stvari naenkrat je cena: 6400-7400 + cca. 2000-3000sit. Odvisno kaj homologirate. Zato dejte homologirat cimvec stvari skupaj in ne vsake stvari posebej. Cene so preverjene pred pou ure.
Zanima pa mene sledece: namontiram spojlerje itd na avto, oddam vlogo, čakam na poziv. Kaj ce me med tem ustavijo modri? mi lahko napisejo kazen ali ne? Prau tako me zanima ko homologacijo ze opravis in cakas homologacijski kartoncek. Ti lahko izdajo kazen ali ne?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov