vepar je napisal/-a:mislim da bi bilo dobro da trgovina sestavi showcar ki je tudi street legal.
Večina showcarov tudi zunsj ni street legal ...
DJ E.M. je napisal/-a:ja sam to pa res čist brez homologacije use....
kako so pa lahko nemci golfa 2 nardil tko da je vse z homologacijo.. pa še drug motor so dal not...
FireSTORM je napisal/-a:lepo predelana
samo še vedno honda![]()
da nebo zamere...ne žalim...ampak pač honda zame ni nič posebnega
rok46 je napisal/-a:zdj mi gre pa že rahlo na falus to vaše šimfanje te honde in use skp,kako je grda,noben je nebi meu and shit like that,ampk dejstvo je,da če bi se tole znašlo na vašem dvoriščču in bi vam tipson porinu kluče v roke pa reko: ekola tvoja je! bi reku sm![]()
faaak ka je huda,sm zto ker bi bla vaša in stavm se ,da tud če neb bla registrerana da bi reku,matr morm en krog da se mal pokažem...90% vseh k ste kle gor,če ne več,bi tko ravnalo...mah škoda besed.najbolš bi blo da se tale tema zapre pa bo mer,ker že od samga začetka je kle samo šimfanje...
Lp
rok46 je napisal/-a:zdj mi gre pa že rahlo na falus to vaše šimfanje te honde in use skp,kako je grda,noben je nebi meu and shit like that,ampk dejstvo je,da če bi se tole znašlo na vašem dvoriščču in bi vam tipson porinu kluče v roke pa reko: ekola tvoja je! bi reku sm![]()
faaak ka je huda,sm zto ker bi bla vaša in stavm se ,da tud če neb bla registrerana da bi reku,matr morm en krog da se mal pokažem...90% vseh k ste kle gor,če ne več,bi tko ravnalo...mah škoda besed.najbolš bi blo da se tale tema zapre pa bo mer,ker že od samga začetka je kle samo šimfanje...
Lp
Lp
Evropejec je napisal/-a:felge so OK pa spuščen je tud pošten drugo je pa sama krama... vržen dnar proč... taki avti majo nazadnje slabšo ceno pri prodaji kot originalni...
jakaracman je napisal/-a:ČLe bo registriran (se dela na tem do bo), to ne bo kmalu - če bi ga hotel, je potreben kompleten, zamuden in drag postopek posamične homolomo (kot če bi naredil povsem nov avto) ... To pa zna (če se bo to sploh počelo) trajat tja do spomladi in še čez ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost