Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Sr dec 07, 2005 5:43 pm

Sam a se men zdi pri tej petki zlo lepo pragi sedejo :) Prav mel bi jih :) hehe Si študiral kaj o novih felnah to sezono? pa bo špica :)

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Sr dec 07, 2005 5:57 pm

hvala :oops: :P
v bistvu ne, jz hočem met kopijo GTjke :P
namen sm mel tto zimo dat enmu ličarju felge speskat pa mal obnovit, zj sm pa vidu da sm to načrtoval takrat, ko sm počitniško delu, pa sm mel dnarja čez glavo,zdj ga pa ni več tolk, da bi si to še lahko prvošču :(
pa sej, če bo vse ok v šoli, pa če bo čas, bom polet to sam uredil, še več je vredn ko kej sam nardiš

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Sr dec 07, 2005 6:14 pm

Nisem vsega bral, ampak ko sem jaz delal "styling" 5-ke sem stranske smerokaze naročil pri K-Tec racing, dobil sem jih pa po štirih dneh iz Anglije. Krom M ogledala sem kupil pri Reichard (upam da sem pravilno napisal) Motorsport, sprednje sive pa pri A3M, pol sem pa ugotovil, da rabim večji avto in sem 5-ko prodal.

Zgledala je pa nekako takole.

Slika

Slika

Slika

LP Luka

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Sr dec 07, 2005 6:22 pm

Aoo zlo lepa....kaj sem mislo pa še deluje ta firma? Namreč a3m je nesposobn...stari mi je reko da bodo 5 prišli smerekazi a pridem včeraj dol pa mi reče da sploh jih ni za dobit...tak da ne vem:d aja baje bi pasali od cliota noter sam ena lukna jih j**e:P heh ne vem kaj bom:) počakal do spomladi pa začel z planom..drgače pa jia:P

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Sr dec 07, 2005 6:23 pm

zj je pa skor nesmiselno dat tolk za vse te zadeve. sploh ne razumem, glede na to, da avto ni več aktualen in zanimiv, da še kr prodajajo po taki ceni, ker glih cena marsikoga odvrne od nakupa. ko jim bo čez 5 let še kr cel kup plastike stal v skladišču-kaj pa potem?

a si mel ti kej homologiran vse te dodatke?če ne, a si mel kej težav z žmigavci na tehničnem?

CAB DRIVER
Novinec

Napisal/-a CAB DRIVER Sr dec 07, 2005 6:34 pm

Ko sem šel na tehničnega sem mel s seboj račune za vse stvari pa sploh noben ni nič vprašal. Žmigavci namreč niso univerzalni ampak so originalni samo za 5-ko.
K-Tec racing pa še obstaja, smerokazi pa so drugače bili prekleto dragi 37 funtov ali nekaj takega, oziroma 12.000 SIT cca, sam jaz sem jih takrat hotel met in sem jih tudi kupil.
Cena zadnjih belih (kao lexus style) luči je bila pa 220 funtov oziroma 400 EUR.

www.k-tecracing.com

Tu si poglej če boš našel kaj zanimivega

LP Luka

CAB DRIVER
Novinec

Napisal/-a CAB DRIVER Sr dec 07, 2005 6:37 pm

Če pa še koga zanima mam tudi sprintana celotna navodila za vgradnjo 1.7 turbo (Volvo/Renault) motorja v 5-ko z vsemi povezavami in shemami.

LP Luka

Uporabniški avatar
Spidi_
Nov uporabnik

Napisal/-a Spidi_ Sr dec 07, 2005 6:39 pm

Damjan19: hvala, pa morem prov pohvalt maš zlo dobr porihtan avtoček :lol:
CAB DRIVER: volan mi je ful ful všeč, čist neki druzga kukr sm pa do sedaj vidu :tomidelej:

Glede cen se mi pa zdi da je vse VELIKO precenjeno, ko prid iz tovarne je vredno, če rečem 4€ bom preveč reku :?

CAB DRIVER
Novinec

Napisal/-a CAB DRIVER Sr dec 07, 2005 6:45 pm

Spidi_ je napisal/-a:........................CAB DRIVER: volan mi je ful ful všeč, čist neki druzga kukr sm pa do sedaj vidu :tomidelej:

Glede cen se mi pa zdi da je vse VELIKO precenjeno, ko prid iz tovarne je vredno, če rečem 4€ bom preveč reku :?

Ma ja men se je tut dopadlo, ko je bil v avtu volan vreden več kot cel avto.

Kar se pa cen tiče je pa Reichard motorsport iste smerokaze ponujal za 25 EUR sam jih takrat niso meli na zalogi, jaz sem pa pač tak da če si nekaj vpičim v glavo hočem imet takoj in sem jih zato naročil v Angliji in seveda grdo preplačal.

LP Luka

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Sr dec 07, 2005 6:45 pm

Hvala še enkrat :oops: :)
plastika je vedn bla in vedn bo le to...zato je to vse skup precenjen.

glede na to,da maš temnejšo barvo na avtu si zadel terno...kup sprej pa nared svoje spidi_tec racing varianto :P

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če dec 08, 2005 10:05 pm

CAB DRIVER je napisal/-a:Če pa še koga zanima mam tudi sprintana celotna navodila za vgradnjo 1.7 turbo (Volvo/Renault) motorja v 5-ko z vsemi povezavami in shemami.

LP Luka

Maš ti al pa kdo drugi neka podobna navodila (sheme) za vgradnjo motorja 1.9 TDI od megana al pa kanguja u petko? Sicer je treba vse predelat...... ampak po moje se ga da spravt noter.....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Če dec 08, 2005 10:16 pm

lisko je napisal/-a:
CAB DRIVER je napisal/-a:Če pa še koga zanima mam tudi sprintana celotna navodila za vgradnjo 1.7 turbo (Volvo/Renault) motorja v 5-ko z vsemi povezavami in shemami.

LP Luka

Maš ti al pa kdo drugi neka podobna navodila (sheme) za vgradnjo motorja 1.9 TDI od megana al pa kanguja u petko? Sicer je treba vse predelat...... ampak po moje se ga da spravt noter.....

... težka bo ...

CAB DRIVER
Novinec

Napisal/-a CAB DRIVER Če dec 08, 2005 11:01 pm

Ne te sheme pa nimam.
Enkrat bi si pa želel najti nekoga z motorjem od 21-ke turbo v 5-ki, ker tist bi mogl pa karoserijo trgat od moči.

LP Luka

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Pe dec 09, 2005 9:58 am

aaam...ko že glih govorite o turbo 1.7...a bi šasija sploh zdržala take sile, ki jih povzroči tak motor?

CAB DRIVER
Novinec

Napisal/-a CAB DRIVER Pe dec 09, 2005 10:11 am

Damjan19 je napisal/-a:aaam...ko že glih govorite o turbo 1.7...a bi šasija sploh zdržala take sile, ki jih povzroči tak motor?

Dejansko ma 1.7 turbo "samo" 120 KM, tako da zadeva bi mogla zdržat, vprašanje pa je kaj bi bilo če bi zadevi dodal malo KM mišic.

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Pe dec 09, 2005 10:45 am

to sm kr tk vprašal, ker me je res zanimalo al bi zdržal.
če že, si raj kupim avto(GTjko) z tem motorjem že not, kr nimam dosti znanja niti placa, kjer bi se lahk igral z temi stvarmi

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Pe dec 09, 2005 4:08 pm

DrMr je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:

LP Luka

... težka bo ...

Hja.... slikce od 1.9 motorja u petki sem že najdu....... in lahk rečem da gre kr lepo noter..... škoda da slikce več nimam..... je blo pa na enem češkem forumu.... monster bi še mogoč vedu kje je blo :)

Tko da če je šel 1.9 motor noter od renoja....... zakaj pol neb šel še 1.9 DTI?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 So dec 10, 2005 4:54 pm

Slika

Mislite da bi pasala na moj avtek? 13" :P ugodna so zelo če druga ne:)
Aja pa od Gt Turbo se prodajajo tud sam tiste mi niso lepe:P

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 So dec 10, 2005 5:22 pm

homologacije ne bi blo treba delat...
če so ti felge všeč, vzem. men so kul...
sam je še bolj kul, če bi mel vsej 14col gor, če ga misliš spustit. ampak pol se cene zvišajo, ne? ;)

P.S. Slika
madona bi mel tole, jih dal na belo prebarvat pa bi bil glavni na vasi.
samo glih sm zmetal za registracijo pa ni keša :cry:
sej bojo še priložnosti

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne dec 11, 2005 11:00 am

Kaj zaj petkarji? spimo? Gremo na roglo dans po lovrenški strani?:D
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov