Spidi_ je napisal/-a:........................CAB DRIVER: volan mi je ful ful všeč, čist neki druzga kukr sm pa do sedaj vidu
Glede cen se mi pa zdi da je vse VELIKO precenjeno, ko prid iz tovarne je vredno, če rečem 4€ bom preveč reku
CAB DRIVER je napisal/-a:Če pa še koga zanima mam tudi sprintana celotna navodila za vgradnjo 1.7 turbo (Volvo/Renault) motorja v 5-ko z vsemi povezavami in shemami.
LP Luka
lisko je napisal/-a:CAB DRIVER je napisal/-a:Če pa še koga zanima mam tudi sprintana celotna navodila za vgradnjo 1.7 turbo (Volvo/Renault) motorja v 5-ko z vsemi povezavami in shemami.
LP Luka
Maš ti al pa kdo drugi neka podobna navodila (sheme) za vgradnjo motorja 1.9 TDI od megana al pa kanguja u petko? Sicer je treba vse predelat...... ampak po moje se ga da spravt noter.....
DrMr je napisal/-a:lisko je napisal/-a:CAB DRIVER je napisal/-a:Če pa še koga zanima mam tudi sprintana celotna navodila za vgradnjo 1.7 turbo (Volvo/Renault) motorja v 5-ko z vsemi povezavami in shemami.
LP Luka
Maš ti al pa kdo drugi neka podobna navodila (sheme) za vgradnjo motorja 1.9 TDI od megana al pa kanguja u petko? Sicer je treba vse predelat...... ampak po moje se ga da spravt noter.....
... težka bo ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov