Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Stekla mi je zatemnil:

FoliaTec Dejan Lešnik s.p.
155
25%
Kompare k.d.
68
11%
LLumark, Igor Koren s.p.
105
17%
Farmel
12
2%
Sam svoj mojster
46
7%
Drugje
228
37%

Skupaj glasov : 614

Uporabniški avatar
[Weed]MAR
Novinec

Kraj: Črnomelj [Wajt Krajn]

Napisal/-a [Weed]MAR So feb 03, 2007 11:55 am

v načrtu imam temnenje megana coupeja pri Perimoundu. vidim da ga vsi ful hvalite pa še z druge strani sem dobil same pohvale.
zj me pa zanima kakšna je kaj cena :?:
my blood type is type-R

ivan233
Nov uporabnik

Napisal/-a ivan233 Ne feb 18, 2007 8:44 am

men je delal lešnik avto pa mi je naredil zadnjo šajbo v 3 kosih,pa še zadnja šajba mi ne dela gretje na 3 koncih,k sem ga pa klical je pa rekl da on nč ne ve,pa še folija ful bledi pa me zanima na kaj zaboga daje 10 let garancije,če pa pol nč ne ve,zakaj zaboga pa v ljubljani delata kompare pa dr.glass vse šajbe v enem kosu,to mi ni jasno,če je pa folia tec folija tolk dobra zakaj pa še ti ne narediš tak kot je treba,pa vidim da sam pluvate po drugih sam se loti dela pa naredi v nulo kot je treba ne pa sam nekaj štukat sem ter tja,razočaral si me,naslednji avto bom peljal v ljubljano,pa te se ti ni treba nč zgovarjat zdej,nimaš pojma bi moja mama rekla

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Ne feb 18, 2007 11:36 am

tu pa ti nebi verjel da ti je delal zadnjo šipo v treh kosih ker sem bil zraven ko je meni temnil pa točno vem kak on dela

ivan233
Nov uporabnik

Napisal/-a ivan233 Ne feb 18, 2007 7:55 pm

da te nebova preveč pisala pa šinfala mi dej pa svoj mail pa ti te pošljem sliko od zadnje šipe

metka.kos
Nov uporabnik

Napisal/-a metka.kos Po feb 19, 2007 12:01 pm

lp,men je pa delal avto dr.glass in mi je zatemnil vsa stekla na 10% pa sem zelo zadovoljna,ker se je potrudil pa njegov odnos mi je zelo všeč,k me ni sprejel kot eno ropotulco,lp metka

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po feb 19, 2007 1:30 pm

Je moral pa biti res nekaj posebnega, da se samo za to mnenje prijavite na naš forum ;)
Malo heca mora bit, dobrodošli! :)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po feb 19, 2007 11:35 pm

No tudi jst sm danes temnil Leon-a in sicer pri Dr.Glass-u in morm rečt,da ma tip zlo fer odnos do strank,da se zmenit za vse tut sprejme te kot stranko ne pa eni,ki te komaj uspejo pozdravit.Tko,da zaenkrat samo pohvale o njemu.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM To feb 20, 2007 12:39 pm

Ja Dr.Glass je tut men temnil in nimam pripomb. Same pohvale.

Uporabniški avatar
cr33p
Novinec

Napisal/-a cr33p Po feb 26, 2007 1:22 pm

Marki's je napisal/-a:
dBAss je napisal/-a:Lp,

Mene sam zanima za Dr. Glass če mora uzet tapete/panele dol iz vrat za leplenje folij ?
Pa če mogoče kdo ve kok je zdej cena za homolomo na LPP za stekla ? Še zmer 6500, kartonček mam A4 ;)

Najlepša hvala za odgovore :)

Homologacija na LPP je 31€, preverjeno včeraj ;)

Koliko casa traja od prijave na pregled do pregleda? Pravijo, da so na LPP zelo pocasni.

Uporabniški avatar
mark1984
Nov uporabnik

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a mark1984 Po feb 26, 2007 2:07 pm

Od enga tedna do dveh tednov.

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Astral Pe mar 02, 2007 5:30 pm

ivan233 je napisal/-a:____________________

ivan233, ker po dveh privatnih sporočilih nisem dobil odgovora in slike zbledele folije, ti še napišem tukaj.

Pripelji avto nazaj, ti boma zamenjala "zbledelo" folijo in naredla folijo gor v enem kosu!

Ali pa nehaj šimfat pod drugimi nicki in imeni, v kar sem skoraj prepričan, da počneš.
Skor preveč je že teh anonimnih in na novo prijavljenih samo zaradi tega.

Garancija pa velja. 10 let garancije. In vedno je veljala in vedno bo.

Lp

ivan233
Nov uporabnik

Napisal/-a ivan233 Pe mar 02, 2007 7:21 pm

žal avto prodajam in bom te totega tanovega pripeljal in se bova pri novem zmenila za kako boljšo ceno

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Napisal/-a Astral Pe mar 02, 2007 7:39 pm

Kateri avto in koliko je št. potrdila?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe mar 02, 2007 8:21 pm

ivan233 je napisal/-a:žal avto prodajam in bom te totega tanovega pripeljal in se bova pri novem zmenila za kako boljšo ceno

Ampak ti pa si mi pacient.
Tkole z takim izsiljevanjem bi rad prišel do cenejšega temnenja še za drugi avto.
Močno sem prepričan,da blefiraš in blatiš tuki gor osebe,ki se z temnenjem ukvarjajo
Mislim pa da,če je res kar trdiš da po moje nebi peljal tudi drugega avta k Astralu,če imaš pri prvem probleme.
sej poznaš tist pregovor "osel gre sam enkrt na led" ampak mislim,da blefiraš in bi na tak način zj rad prišel do cenejšega temnenja.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
blackghost
Novinec

Kraj: Radeče-Ljubljana

Napisal/-a blackghost So mar 03, 2007 12:13 pm

Mene zanima če kdo pozna koga k u Celju al pa bližnji okolici temni stekla....
Slika

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 So mar 03, 2007 12:21 pm

Lešnik al pa Dr.Glass sta ti najbližje. Mislim da v okolici Celja ni nobenega priznanega in dokaj poznanega ki bi to delu.

LP

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek So mar 03, 2007 5:21 pm

Astral je napisal/-a:Kateri avto in koliko je št. potrdila?

ne sikiraj se jaz sem mu tud poslal naslov maila pa nisem dobil nobene fotke

agerg
Nov uporabnik

Napisal/-a agerg So mar 03, 2007 7:21 pm

Astral je napisal/-a:
ivan233 je napisal/-a:____________________

ivan233, ker po dveh privatnih sporočilih nisem dobil odgovora in slike zbledele folije, ti še napišem tukaj.

Pripelji avto nazaj, ti boma zamenjala "zbledelo" folijo in naredla folijo gor v enem kosu!

Ali pa nehaj šimfat pod drugimi nicki in imeni, v kar sem skoraj prepričan, da počneš.
Skor preveč je že teh anonimnih in na novo prijavljenih samo zaradi tega.

Garancija pa velja. 10 let garancije. In vedno je veljala in vedno bo.

Lp

Pozdravljeni!
Forum redno pregledujem ze nekaj let in to je moj prvi post saj naj bi bil forum namenjen za zbiranje informacij in mislim da je to zelo pomembna informacija oz. pac bi zelel dobit pojasnilo na 10 let garancije, katero vprasanje se bo verjetno vprasal marsikdo po kaksnih treh letih ce se bo avto imel z zatemnjenimi steklami. Verjetno je ta ivan233 plod nekoga ki ocitno res blefira. No pa gremo na moje vprasanje! Ni mi jasno da pises da je 10 let garancije na tvoje folije. Torej kupil sem avtomobil BMW 5 ki je letnik 2001. Uvozen je bil iz nemcije leta 2003 v Slovenijo. Jaz sem tretji lastnik oz. drugi v Sloveniji. Ko sem kupil avto pred mescom dni je imel stekla zatemnjena z tvojimi oznakami. Torej ce recema da je bil avto zatemnjen leta 2003 ko ga je kupil drugi lastnik in zdaj smo leta 2007, to pomeni da je avto zatemnjen najvec 4 leta ce sploh je tako dolgo. in rezultat:
Slika
In pa se zadnje steklo, ki nisem mogel verjet da je sestavljeno iz treh kosov:
Slika

No pa se eno vprasanje? Torej ce se avtomobil zatemni pri tebi, to pomeni da dejansko placas temnenje 1x in ga vsake 3 leta na novo temnis seveda pod reklamacijo pri tebi. Mogoce pa imas zato visje cene od konkurence, saj je dejansko potem vsake 3 leta brezplacno temnenje pri tebi ampak na zalost le na istem avtomobilu? Ali pa ce se motim in ne das garancije 10 let na bledenje folije?
Za moj avto ti ni treba skrbet ker je ze na novo zatemnjen in zadnje steklo je iz enega kosa.

Lp, Grega

P.S.: Zelim le konkreten odgovor na moja vprasanja in ne praznih besed!

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Napisal/-a Astral So mar 03, 2007 9:07 pm

Na moji bivši mazdi so bile dobrih sedem let stare folije, pa niso zbledele. Lani sem menjaval zlomljeno steklo na bmw 3 letnik 98 od prve lastnice(dala zatemnit ko je kupila novega) pa se je barva ujemala. Tudi ata na meganu jih že ima gor 4 leta pa so še vednio iste. Tudi na bivšem bratovem modrem passatu. Pa še bi ti lahko našteval...
Grega L., razlagaj si garancijo kakor češ. Tudi če se bo komu zdelo da so zbledele, je zato garancija, da se zamenja. V čem je tu problem. Toliko boljše za vas.
Prej bo zbledela tanka gumijasta folija, ki je pregreta in našpanana preko zadnjega stekla, verjemi.
Ne mislim več nič pisat tukaj, ker eni imate očitno preveč časa za provokacije in podobno.

agerg
Nov uporabnik

Napisal/-a agerg So mar 03, 2007 9:43 pm

Astral je napisal/-a:Na moji bivši mazdi so bile dobrih sedem let stare folije, pa niso zbledele. Lani sem menjaval zlomljeno steklo na bmw 3 letnik 98 od prve lastnice(dala zatemnit ko je kupila novega) pa se je barva ujemala. Tudi ata na meganu jih že ima gor 4 leta pa so še vednio iste. Tudi na bivšem bratovem modrem passatu. Pa še bi ti lahko našteval...
Grega L., razlagaj si garancijo kakor češ. Tudi če se bo komu zdelo da so zbledele, je zato garancija, da se zamenja. V čem je tu problem. Toliko boljše za vas.
Prej bo zbledela tanka gumijasta folija, ki je pregreta in našpanana preko zadnjega stekla, verjemi.
Ne mislim več nič pisat tukaj, ker eni imate očitno preveč časa za provokacije in podobno.

Kot pises na tvoji bivsi mazdi so bile gor 7 let, zakaj pa potem na tem avtu ko prakticno vec kot 4 leta niso bile gor so zbledele na vijolicno? Ta odgovor sem hotel od tebe, zakaj po tako kratkem casu bledijo in ne kako drugi naspanajo folijo preko zadnjega stekla. Zakaj pa je tebi pri treh kosih na zadnjem steklu tako zbledela ce je nisi naspanal tako kot drugi? Zanima pa se me glede garancije menjavanja zadnjega stekla. Kolega te je klical pred priblizno mescom dni mogoce vec in si mu rekel da zadnja stekla ne menjavas saj bi lahko potrgal grelne nitke! Da nebi rajsi o tem, da si kolegu delal AUDI A3 in si mu zadaj prekinil dve grelni nitki in tvoj odgovor je bil naj razbije sipo in jo da menjat na zavarovalnico... Prosim za odgovore zakaj je folija tako zbledela ce pa je tako kvalitetna. Ali je mogoce avto stal prevec na soncu?

Lp, Grega
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost