zj me pa zanima kakšna je kaj cena

Marki's je napisal/-a:dBAss je napisal/-a:Lp,
Mene sam zanima za Dr. Glass če mora uzet tapete/panele dol iz vrat za leplenje folij ?
Pa če mogoče kdo ve kok je zdej cena za homolomo na LPP za stekla ? Še zmer 6500, kartonček mam A4![]()
Najlepša hvala za odgovore
Homologacija na LPP je 31€, preverjeno včeraj
ivan233 je napisal/-a:____________________
ivan233 je napisal/-a:žal avto prodajam in bom te totega tanovega pripeljal in se bova pri novem zmenila za kako boljšo ceno
Astral je napisal/-a:ivan233 je napisal/-a:____________________
ivan233, ker po dveh privatnih sporočilih nisem dobil odgovora in slike zbledele folije, ti še napišem tukaj.
Pripelji avto nazaj, ti boma zamenjala "zbledelo" folijo in naredla folijo gor v enem kosu!
Ali pa nehaj šimfat pod drugimi nicki in imeni, v kar sem skoraj prepričan, da počneš.
Skor preveč je že teh anonimnih in na novo prijavljenih samo zaradi tega.
Garancija pa velja. 10 let garancije. In vedno je veljala in vedno bo.
Lp
Astral je napisal/-a:Na moji bivši mazdi so bile dobrih sedem let stare folije, pa niso zbledele. Lani sem menjaval zlomljeno steklo na bmw 3 letnik 98 od prve lastnice(dala zatemnit ko je kupila novega) pa se je barva ujemala. Tudi ata na meganu jih že ima gor 4 leta pa so še vednio iste. Tudi na bivšem bratovem modrem passatu. Pa še bi ti lahko našteval...
Grega L., razlagaj si garancijo kakor češ. Tudi če se bo komu zdelo da so zbledele, je zato garancija, da se zamenja. V čem je tu problem. Toliko boljše za vas.
Prej bo zbledela tanka gumijasta folija, ki je pregreta in našpanana preko zadnjega stekla, verjemi.
Ne mislim več nič pisat tukaj, ker eni imate očitno preveč časa za provokacije in podobno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost