damjan je napisal/-a:meni je všeč...
sam negre mi v glavo zakaj r-styling dela popolnoma vse odbijače po enakem kopitu....
on na oktaviji ima istega sprednjega in zadnjega in spojler če se ne motim....
pol un iz avto neta na feliciji ma tud isti body kit gor in to vse od r-stylinga
pa tud zajebani na 19-ki je mel istega al ga ma še nevem kaj je z njim...
V GLAVNEM AVTO JE LEP (BO LEP)
prilagam pa ti slikco kako je moja izgledala.....
ZaJeBaNi je napisal/-a:Drugace kr se tice ostalih komentarjev pa itak use skritizirajo in spluvajo kokr se le da ker itak noben avto ni dober, ni popolen in je rizotka in je nevem kaj itd,... tako da NO SIKIRIKI, bodo ze prsli na svoj racun! LP!
seat je napisal/-a:ZaJeBaNi je napisal/-a:Drugace kr se tice ostalih komentarjev pa itak use skritizirajo in spluvajo kokr se le da ker itak noben avto ni dober, ni popolen in je rizotka in je nevem kaj itd,... tako da NO SIKIRIKI, bodo ze prsli na svoj racun! LP!
Ok o rižotah raje nebom komentiral,ker sem tut sam bil rižotar sam sem spregledal esmeralda.press :P
Kr velik avtomobilov tuki gor je okusno popedenanih in velik je avtomobilov,ki so pač stylani kot...................Rižota
Kaj pa si sedaj lastiš ZaJeBaNi
In pa zAjEbAnIzakaj zavraga moraš za vsak odgovor met nov post.Če ti lahko povem se da večjim uporabnikom odgovorit v enem postu.
sam namig
@CockroaC cool podpis sam zj pa res nea vem kaj bi rad ti bil krava ali ofca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JOKe
Ker vem,da te je en spraševal kaj bi rad bil al je to že sindrom razceplene osebnosti :P
ZaJeBaNi je napisal/-a:seat je napisal/-a:ZaJeBaNi je napisal/-a:Drugace kr se tice ostalih komentarjev pa itak use skritizirajo in spluvajo kokr se le da ker itak noben avto ni dober, ni popolen in je rizotka in je nevem kaj itd,... tako da NO SIKIRIKI, bodo ze prsli na svoj racun! LP!
Ok o rižotah raje nebom komentiral,ker sem tut sam bil rižotar sam sem spregledal esmeralda.press :P
Kr velik avtomobilov tuki gor je okusno popedenanih in velik je avtomobilov,ki so pač stylani kot...................Rižota
Kaj pa si sedaj lastiš ZaJeBaNi
In pa zAjEbAnIzakaj zavraga moraš za vsak odgovor met nov post.Če ti lahko povem se da večjim uporabnikom odgovorit v enem postu.
sam namig
@CockroaC cool podpis sam zj pa res nea vem kaj bi rad ti bil krava ali ofca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JOKe
Ker vem,da te je en spraševal kaj bi rad bil al je to že sindrom razceplene osebnosti :P
Da odgovrim na prvo zdj lastim dizelahehe zarad sluzbe sm prešaltov na VW imam Passata 1.9 TDI 135 KM l.98, ni rizotka bodo pa neke MALE spremebme kot so temnenje sip,znake dol in velke feltne in to je to popa spet kritiziranje na Avtomobilizmu
od polomije do rizotke itd... sj ves kakot o gre !!! :P kr se tice "zakaj zavraga moraš za vsak odgovor met nov post" je*b*ga sm se kasneje spomnil da bi se nekaj pripomnil
ce te moti se ti opravicujem
Ajt uzivj OLD RIZOTKA
![]()
![]()
sport je napisal/-a:Courage™ glej če je brez veze al pa če je z zvezoje čist usen
glavn da je lastniku všeč.
Men tud dodatne plastike niso po okusu, pa kaj češ če mi avto ni všeč
raje zadržim komentarje zase, če pa sem mnenja da bi z kako drugo stvarjo
bolje zgledal pa to tudi napišem.
U nobenem primeru pa ne žalim ljudi k vem kako je to ko se zaeno stvar res
potrudiš, pa ti zgleda ful uredu, pol se pa najde en debl da te spluva kot da on pa
boga zajajca drži ker njegov avto je pa itak oh in sploh.
L.P.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov