Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

zelenidirkac
Nov uporabnik

Napisal/-a zelenidirkac Pe okt 06, 2006 2:28 pm

ja ja sj je lepo sam to ne gre na moj avto. tok neumn pa tud nism. dab to naredu.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Pe okt 06, 2006 4:45 pm

croma_man je napisal/-a:ne, ne, ... bolj široke rumene, ob strani avta pa rdeča štrajfna pa gor napis vectra 2000

word.
Slika

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Pe okt 06, 2006 5:01 pm

croma_man je napisal/-a:ne, ne, ... bolj široke rumene, ob strani avta pa rdeča štrajfna pa gor napis vectra 2000

pa ne, pol je pa že kičast :roll:
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
Junior_46
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Junior_46 Ne okt 15, 2006 8:31 am

Slišal se bo mal off topic sam koker gledam slikce (na strani 4 al 5 nwm točn ki) od avta se sprašujem zaka maš tak lep avto okol blatnikov pa po laku pa blato. :? a ni škoda avta za po blatu vozt :cry:
it's my life

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne okt 15, 2006 11:31 am

se dobro da ne pretiravas z podpisom
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne okt 15, 2006 2:17 pm

tako lepi mali podpis..... :lol: :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne okt 15, 2006 2:35 pm

Kwa je tebe konj piču Junior_46

:evil:

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Ne okt 15, 2006 3:21 pm

sj ma ql podpis... :lol: me zanima koliko časa ga bo lahko imel... :P
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne okt 15, 2006 3:24 pm

usaj usak bar bi posebej nalimal notri, bi meli modi več dela k bi mogl seštevat višine pol :P

lp
Slika

Uporabniški avatar
stomic
Novinec

Kraj: H-town

Napisal/-a stomic Ne okt 15, 2006 3:24 pm

Hehehe Junior, si le pogruntu kok se podpis naštima! :P :P :bow :bow

zelenidirkac
Nov uporabnik

Napisal/-a zelenidirkac Po okt 16, 2006 2:30 pm

jah takrt je biu komi spucan poj se pa peles sam cez eno luzo pa se use pozna.

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a ZaJeBaNi Če nov 16, 2006 8:00 pm

damjan je napisal/-a:meni je všeč...
sam negre mi v glavo zakaj r-styling dela popolnoma vse odbijače po enakem kopitu....
on na oktaviji ima istega sprednjega in zadnjega in spojler če se ne motim....
pol un iz avto neta na feliciji ma tud isti body kit gor in to vse od r-stylinga
pa tud zajebani na 19-ki je mel istega al ga ma še nevem kaj je z njim...

V GLAVNEM AVTO JE LEP (BO LEP)
prilagam pa ti slikco kako je moja izgledala.....

Slika

ZaJeBaNi je se ziv samo ima drugi avto :P zamenjal zaradi sluzbe , delam non stop in imam malo casa za forum 19 tko pa prodajam sori za offtopic , drugace meni se zdi prevelk zadn spojler, drugace pa kul vectra OBVEZNO SPUSTIT!!!Kokr sm vidu na Jesenicah je se kr dvignjena!U podn i sipe temnit kot so ti ostali rekli in to je to, obilo veselja pri voznji!
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Če nov 16, 2006 8:03 pm

Drugace kr se tice ostalih komentarjev pa itak use skritizirajo in spluvajo kokr se le da ker itak noben avto ni dober, ni popolen in je rizotka in je nevem kaj itd,... tako da NO SIKIRIKI, bodo ze prsli na svoj racun! LP!
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če nov 16, 2006 8:29 pm

ZaJeBaNi je napisal/-a:Drugace kr se tice ostalih komentarjev pa itak use skritizirajo in spluvajo kokr se le da ker itak noben avto ni dober, ni popolen in je rizotka in je nevem kaj itd,... tako da NO SIKIRIKI, bodo ze prsli na svoj racun! LP!

Ok o rižotah raje nebom komentiral,ker sem tut sam bil rižotar sam sem spregledal esmeralda.press :P
Kr velik avtomobilov tuki gor je okusno popedenanih in velik je avtomobilov,ki so pač stylani kot...................Rižota
Kaj pa si sedaj lastiš ZaJeBaNi
In pa zAjEbAnI :D zakaj zavraga moraš za vsak odgovor met nov post.Če ti lahko povem se da večjim uporabnikom odgovorit v enem postu.
sam namig
@CockroaC cool podpis sam zj pa res nea vem kaj bi rad ti bil krava ali ofca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JOKe
Ker vem,da te je en spraševal kaj bi rad bil al je to že sindrom razceplene osebnosti :P
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Če nov 16, 2006 10:31 pm

seat je napisal/-a:
ZaJeBaNi je napisal/-a:Drugace kr se tice ostalih komentarjev pa itak use skritizirajo in spluvajo kokr se le da ker itak noben avto ni dober, ni popolen in je rizotka in je nevem kaj itd,... tako da NO SIKIRIKI, bodo ze prsli na svoj racun! LP!

Ok o rižotah raje nebom komentiral,ker sem tut sam bil rižotar sam sem spregledal esmeralda.press :P
Kr velik avtomobilov tuki gor je okusno popedenanih in velik je avtomobilov,ki so pač stylani kot...................Rižota
In pa zAjEbAnI :D zakaj zavraga moraš za vsak odgovor met nov post.Če ti lahko povem se da večjim uporabnikom odgovorit v enem postu.
sam namig
@CockroaC cool podpis sam zj pa res nea vem kaj bi rad ti bil krava ali ofca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JOKe
Ker vem,da te je en spraševal kaj bi rad bil al je to že sindrom razceplene osebnosti :P

Da odgovrim na prvo zdj lastim dizela :-P hehe zarad sluzbe sm prešaltov na VW imam Passata 1.9 TDI 135 KM l.98, ni rizotka bodo pa neke MALE spremebme kot so temnenje sip,znake dol in velke feltne in to je to popa spet kritiziranje na Avtomobilizmu :lol: od polomije do rizotke itd... sj ves kakot o gre !!! :P kr se tice "zakaj zavraga moraš za vsak odgovor met nov post" je*b*ga sm se kasneje spomnil da bi se nekaj pripomnil :) ce te moti se ti opravicujem ;) Ajt uzivj OLD RIZOTKA :D :lol: 8)
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Če nov 16, 2006 10:39 pm

Odvisno do dneva, vcasih sem piajn ko krava .. vcasih pa volk v ovcji preobleki :lol:
Slika

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Če nov 16, 2006 10:46 pm

CockroaC , prejšnji podpis je bil boljši ;) :P :P (black sheep) :P :P

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe nov 17, 2006 9:52 am

ZaJeBaNi je napisal/-a:
seat je napisal/-a:

sam namig
JOKe

Da odgovrim na prvo zdj lastim dizela :-P hehe zarad sluzbe sm prešaltov na VW imam Passata 1.9 TDI 135 KM l.98, ni rizotka bodo pa neke MALE spremebme kot so temnenje sip,znake dol in velke feltne in to je to popa spet kritiziranje na Avtomobilizmu :lol: od polomije do rizotke itd... sj ves kakot o gre !!! :P kr se tice "zakaj zavraga moraš za vsak odgovor met nov post" je*b*ga sm se kasneje spomnil da bi se nekaj pripomnil :) ce te moti se ti opravicujem ;) Ajt uzivj OLD RIZOTKA :D :lol: 8)

pa kaj te gnjavis nekaj pa jokas po forumu stari glej avto tvoj je katastrofa noben te nebo cudno gledal ko bos na passata dal felne pa v pod ko pa bos zacel retard styling odbijace gor metat pa bos tarca posmeha. Stari ne boj se, ti bos tudi spregledal da je to brezveze.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sport Pe nov 17, 2006 11:05 am

Courage™ glej če je brez veze al pa če je z zvezo :lol: je čist usen
glavn da je lastniku všeč.

Men tud dodatne plastike niso po okusu, pa kaj češ če mi avto ni všeč
raje zadržim komentarje zase, če pa sem mnenja da bi z kako drugo stvarjo
bolje zgledal pa to tudi napišem.

U nobenem primeru pa ne žalim ljudi k vem kako je to ko se zaeno stvar res
potrudiš, pa ti zgleda ful uredu, pol se pa najde en debl da te spluva kot da on pa
boga zajajca drži ker njegov avto je pa itak oh in sploh.

L.P.
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe nov 17, 2006 11:24 am

sport je napisal/-a:Courage™ glej če je brez veze al pa če je z zvezo :lol: je čist usen
glavn da je lastniku všeč.

Men tud dodatne plastike niso po okusu, pa kaj češ če mi avto ni všeč
raje zadržim komentarje zase, če pa sem mnenja da bi z kako drugo stvarjo
bolje zgledal pa to tudi napišem.

U nobenem primeru pa ne žalim ljudi k vem kako je to ko se zaeno stvar res
potrudiš, pa ti zgleda ful uredu, pol se pa najde en debl da te spluva kot da on pa
boga zajajca drži ker njegov avto je pa itak oh in sploh.

L.P.

Jaz tudi ne žalim ljudi (več) :P

Zakaj bi bil tiho če mi nekaj ni všeč ? Zakaj je potem avto bil dan na splet ? Da se ga pohvali, če pa ti ni všeč pa da si tiho ? Dajte malo razmislit no.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov