Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Ne feb 17, 2008 9:58 am

No da se še jaz malo razpišem o temnenju stekel ker sem novi zakon že izkusil 8)

torej na svojem vozilu sem dal temniti stekla že lasno leto poleti in pač ker se mi ni dal vozt avta na homologacijo in skakat okol brezveze sem pač rekel da bom počakal in bom dav use skup homologerat mal pred tehničnim pregledom. Pač all in one :lol: . No in se prijavim na homologacijo use lepo in prav pripeljem avto tja use uredu no in potem pride tisti glavni tam na LPP-ju pogleda paperje in reče no bova še zmerla propustnost svetlobe in tko pač rečem uredu ni problema 8) in mi najprej pomeri sprednjo stransko in reče ja to je pretemno :shock: men nč jasn kako pretemno čaki mal in on ja zdej od 1.1.2008 je bla bla bla nov zakon ..... :shock: in potem mi pomeri še zadnjo stransko in reče ja mogu boš dat piskač ..... :shock: se začnem smejat mal pa tko ok hahaha sj vem da je skrita kamera kje je kamera si mislm in on mi reče ja sprednje ti ne bom upisov pa ugradit moraš piskač pa pol prid k boš to zrihtu :shock: :shock: :shock: :shock: in pol se neham smejat in sm reku da ni šasn da bom daju dol na sprednji da se bom scvru polet u temu usnju in sm reku da se bom še naprej vozu tako kot je pa če mi homologerajo al pa ne :x in sem šel...... 8) čez par dni se prpeljem nazaj in rečem da sm prpelju avto pokazat da imm ugrajen piskač :lol: in pride un dol spet in upraša no a ste ugradili piskač in rečem JA in je reku uredu uzame paperje in reče da mi bojo poslali po pošti kartonček 8)

in čez nekaj dni me doma v nabiralniku čaka kartonček in v njem lepo piše da imam temnjena stekla pač sprednje in zadnje stranske 80% zadnja 90% in da imam ugrajen piskač 8) tukaj se moja zgodba zaključi vse lepo in prav

začne pa se še zgodba od brata ki je isto temnil stekla nekaj tednov za mano isto use in pač nekaj dni za mano šel na homologacijo ker sem mu pač povedal kakšni problemi so..... :) No in največja fora pri njemu je pa bila :lol: :lol: :lol: :lol: da je prišel na test in mu je najprej nameru na sprednji stranski neki čez 50°% nevem točno največja fora je ko mu je na zadnji stranski nameru 26% :lol: :lol: :lol: :lol: in potem je reku brat naj mu še zmeri vetrobransko steklo in mu je nameru 30% torej več kot zadnja stranska ki je temnjena :lol: :lol: :lol: :lol: in največja fora ker je brat že preventivno dav piskač not da nebi meu problemov tm je njemu reku da ga mora dat vn ker nima zadost temnjena stekla :lol: :lol: :lol: :lol: kaj bo pa pisal u kartončku bomo pa še vidl :lol: :lol: :lol:
....

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 Ne feb 17, 2008 10:08 am

hahahahah smehi :lol: :lol: ma te na tehničnem so čist zmedeni. Pa tele njihove naprave so zihr fajn "vzdrževane" :roll: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Po feb 18, 2008 9:28 am

Podoben primer :
Mi je kolega povedal kak so ga jebali.
Temne šajbe že ima 3 leta in seveda homologirane
No in je šel na tehnični pregled.Avto fiat punto.Oni tip gleda avto pa reče oo vi pa imate pretemne šipe... mu pokaže homologacijo... Ne sedaj se je zakon spremenil spredaj nesmete več temnit...
no vlgavnem oni na tehničnem ga je jebal pa mu ni odobril tehničnega,gnjavo mu je še ker je mel notranjo razvetljavo modro!!!
Potem je kolega nazaj prišel z mehanikom pa so se potem tam malo kregali in tako dalje na koncu pa je le naredil tehničnega pod pogojem da je vgradil piskača.

Najdejo se še takšni prasci ko nimajo pojma glede zakonov pa imajo moč folk jebat v glavo kajti kolega je imel po starem homologacijo in 10/55/55 in je mel zakonsko dovoljeno a oni kmet na tehničnem pa mu je brez kakršne koli naprave za merjenje ocenil da ima pretemne šipa in da spredi ne sme met več

Nori je ta folk
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Po feb 18, 2008 2:15 pm

Salieri je napisal/-a:
stench je napisal/-a:
bam88 je napisal/-a:zj petka letnik 95 fajfka verjetn se nima toniranih stekl ali pac?

naša jih je imela :D

Dobro da imam bravota in stekla niso tonirana.

Misliš da na bravotu ni? Malo spusti okno ko si v avtu pa poglej kaka razlika je med šipo pa brez, pa boš videl da je tonirano...

ma ja, sem tako stestiral in so šipe res tonirane

Samo neyo ti si pa imel res srečo, vsaka čast da si jih na suho nategnil
Slika

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo To feb 19, 2008 4:02 pm

Jah ne smeš se pustit 8)
....

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 To feb 19, 2008 6:47 pm

kaj je bla neka debata od enih piskačev. wtf

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco To feb 19, 2008 7:51 pm

Zois je napisal/-a:Podoben primer :
No in je šel na tehnični pregled.Avto fiat punto.Oni tip gleda avto pa reče oo vi pa imate pretemne šipe... mu pokaže homologacijo... Ne sedaj se je zakon spremenil spredaj nesmete več temnit...
no vlgavnem oni na tehničnem ga je jebal pa mu ni odobril tehničnega,gnjavo mu je še ker je mel notranjo razvetljavo modro!!!
Potem je kolega nazaj prišel z mehanikom pa so se potem tam malo kregali in tako dalje na koncu pa je le naredil tehničnega pod pogojem da je vgradil piskača.

Najdejo se še takšni prasci ko nimajo pojma glede zakonov pa imajo moč folk jebat v glavo kajti kolega je imel po starem homologacijo in 10/55/55 in je mel zakonsko dovoljeno a oni kmet na tehničnem pa mu je brez kakršne koli naprave za merjenje ocenil da ima pretemne šipa in da spredi ne sme met več

Nori je ta folk

kaj je to piskač?

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 To feb 19, 2008 9:06 pm

to je tisto ko ti piska ko gres rikverc. ko moja ponavad tovornjaki in kombiji.
Renault Clio 1.8 16V l. 1993

roky636
Nov uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a roky636 To feb 19, 2008 10:11 pm

a potem že tisti, ki že imajo homologirene sprednje šipe imajo tudi težave?
a potem to ni res, da tisti ki jih že imajo jih lahko imajo še naprej?

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy To feb 19, 2008 11:18 pm

ja verjetno bodo tko ostale dobil, da bodo moral trgat dol folije, ker po novem zakonu nimajo izpravnega, ne vem. Pač tako lahko vse za nazaj popucajo.

Kaj noben ne ve, tisti ki ste že šli na LPP, s katerimi napravami to merijo? Kako merijo? Postopek?

lp soncy
Honda sedan- 6.gen.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Sr feb 20, 2008 9:31 pm

in kje je zakon uradno poterjen...?? ker v uradnem listu r slovenije mi ne najde...se vedno je stari zakon...kjer je dovoljeno...ve kdo kaj o tem...

http://www.uradni-list.si/1/ulonline.js ... dhid=91492
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr feb 20, 2008 9:36 pm

@Punisher: pa si ti sploh prebral 6. člen :idea:
in kaj je potem tole... http://zakonodaja.gov.si/rpsi/r03/predpis_PRAV8523.html
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

audiAA-4
Nov uporabnik

sajbe

Napisal/-a audiAA-4 Sr feb 20, 2008 9:53 pm

serbus kaj pa ce bi z danasnjim dnem clovek dal temnit sajbe in bi si tud piskaca vgradil a mi bojo homologirali pol? mislim prvi stranski dve?

Uporabniški avatar
denčo
Nov uporabnik

Napisal/-a denčo Sr feb 20, 2008 10:08 pm

To zdaj pomeni da mi, oz. tisti ki smo temnili po starem zakonu in imamo prvi stranski dve šipi zatmenjeni bomo morali odtrgati folijo dol, če ne, ne naredimo teničnega...jaz to prav razuemm?
Vsak avto, svojo pesem poje

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Če feb 21, 2008 8:17 am

Če imaš že homologirano ne, drugače pa ja.

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če feb 21, 2008 9:01 am

denčo je napisal/-a:To zdaj pomeni da mi, oz. tisti ki smo temnili po starem zakonu in imamo prvi stranski dve šipi zatmenjeni bomo morali odtrgati folijo dol, če ne, ne naredimo teničnega...jaz to prav razuemm?

NE

Potem bi tudi tisti, ki je kazen za prehitro vožnjo dobil še postarem zakonu, moral zdej po novem doplačat razliko. Pri zakonih tako ne gre, ker ne veljajo za nazaj, veljajo od tistega trenutka naprej, ko so sprejeti.
Slika

Uporabniški avatar
denčo
Nov uporabnik

Napisal/-a denčo Če feb 21, 2008 10:12 am

no vlgavnem oni na tehničnem ga je jebal pa mu ni odobril tehničnega...

Zakaj potem tale "incident" ? kako lahko jaz ukrepam, če bo pr meni isto in nebo hotel podpisati ,ker avto ni tehnično "izpraven" lp
Vsak avto, svojo pesem poje

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če feb 21, 2008 1:15 pm

denčo je napisal/-a:

Zakaj potem tale "incident" ? kako lahko jaz ukrepam, če bo pr meni isto in nebo hotel podpisati ,ker avto ni tehnično "izpraven" lp

reči mu da naj pokliče svojega nadrejenega in nadrejenemu objasni kakega kretena ima za zaposlenega.

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Če feb 21, 2008 1:45 pm

denčo je napisal/-a:

tak icident je bil samo za to ker je naletel na eniga pametnjakoviča pri tehničnem ki nima pojma in ga je jebal v glavo
Ne strašim vas, normalno lahko tehničnega naredite , ja lahko bi drugače ukrepal in povedal nadrejenim ki bi tistega pametnjakoviča odstranili. Nevem zakaj se je pustil podjebavat
Slika pugi.si

audiAA-4
Nov uporabnik

sipe

Napisal/-a audiAA-4 Pe feb 22, 2008 6:15 am

serbus kaj pa ce bi z danasnjim dnem clovek dal temnit sajbe in bi si tud piskaca vgradil a mi bojo homologirali pol? mislim prvi stranski dve?
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov