Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Re: Lambo Doors premierno

Napisal/-a ChuckNorris Sr jul 06, 2011 8:14 pm

Pa ne tiščat ti kaj takega gor na Jaguarja no, prosim te lepo. kupi si renault5ko pa eksperimentiraj, ne uničit jaguarja.

R.Š iz mb?

Gonzales23
Nov uporabnik

Kraj: Komenda

Napisal/-a Gonzales23 Če jul 07, 2011 12:13 am

Lej stvar okusa ;) ... Tebi ni,meni pač je :D ... Cenim tvoje mnenje, tudi jaz prisegam na klasiko, zato imam Jaguarja. In iz istega razloga, (če bi mi seveda finance dopuščale) raje kot da to delam na Jaguarju bi si kupil Lamborghini Countach, pa ne gre =)... Vsega nemoreš imeti, zakaj nebi imel le delček zadovoljstva...?

Da si boš lažje predstavljal si poglej link: http://www.youtube.com/watch?v=xm-qhVvv ... ture=share
(jaz os. zadnjih vrat nebi dal na tak način, če že, bi jih dal suicide 90' odpiranje nazaj,ampak to je je že spet extrem =)

Pa še vprašanje za tebe:
Zakaj bi si kupil 5ko (BMW-ja ali Renaulta) in vlagal v njo če je Jaguar to kar si želim in mi skoraj vse tudi nudi? Poleg tega pa mislim avto še nekaj časa imeti in se mi zdi, da je Jaguar veliko bolj zanesljiv ter praktičen kot renault 5ka (vsaj za moje potrebe da se razumemo, ne iščem prepira) :)

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Če jul 07, 2011 12:27 am

nič ni to eni morejo srat pač, saj se boš navado :D

Je en mojster na forumu, ki se ukvarja prav z izdelavo teh pantov...nik sem pozabil sigurno pa ga boš našel z iskalnikom.

Gonzales23
Nov uporabnik

Napisal/-a Gonzales23 Če jul 07, 2011 12:44 am

Hvala ti za podporo crxdelsol, res je, na zadnje sem bil na forumih ko je bil še mirc aktiven, se bo treba zopet navaditi hahaha =)...
Kar pa se tiče izdelovalca/predelovalca,pa sem ravno zato v to temo napisal svoj post, ravno zaradi tegale zanimivega človeka Neona, ki pa ga izgleda več ni moč kontaktirati oz. najti... No jaz upam da se magično pojavi =P in si prideva nasproti z idejami in v končni fazi iz sanj v realnost... Če pa si imel v mislih koga drugega, vsakakršna pomoč zelo dobrodošla, sem totalni novinec in delni amater glede foruma...
Zadnjič spremenil Gonzales23, dne Če jul 07, 2011 10:56 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če jul 07, 2011 1:35 am

Lambo vrata na kateremkoli drugem avtu kot Lamborghiniju meni zgledajo patetično, Lambo vrata na Jaguarju pa je res že konkreten ekstrem, ki ne le da pokvari celotno klasiko in eleganco, ki jo Jaguarji praviloma nudijo, ampak izpade tudi zelo bedno. Saj vem, da ima vsak svoje mnenje in da se okusa ne da kupiti, ampak v tem primeru...

Razumem pač da mulci na Golfe, Cliote, Honde, itd... dajejo lambo vrata, ampak da bi pa kdo to dajal na Jaga? :huh:

Gonzales23
Nov uporabnik

Napisal/-a Gonzales23 Če jul 07, 2011 1:41 am

stvar okusa, o katerem bi lahko pisali desetletja, ali celo dalj, pa nebi prišli do konca... Povedal si svoje mnenje, pa vendar... Boš rekel da so Jaguarjeva nova modela XF in XJ uiber zgrešena? No... Tako kot sem rekel, stvar okusa... Ševedno iščem predelovalca, vsakkršna pomoč pri iskanju zelo dobrodošla =)

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Če jul 07, 2011 2:20 am

bomo meli vsaj se cemu smejat :mrgreen:
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Če jul 07, 2011 5:48 am

Če že, ampak to velik če, bi dal vsaj to na XK, ki je vsaj coupe. Ampak še to je bedno.

Da pa to dajaš na X-type.... pa ni kul. Zelo ni kul.

Jaguar ni avto za pimpat in ga ponavadi tudi ne kupijo ljudje, ki imajo željo po pimpanju.

Gonzales23
Nov uporabnik

Napisal/-a Gonzales23 Če jul 07, 2011 10:18 am

Šeenkrat hvala za pomoč pri iskanju predelovalca, vsem tistim, ki to dejasnko delate. Vsi tisti, ki pa očitno ne razumete da je to moja os.odločitev in moj denar ter moj avto, pa naj vam bo vsem še tok "bedno", šeenkrat ponavljam [size=150]AVTO BOM DAL PREDELAT SAM NA SVOJE STROŠKE, BREZ VAŠE FINANČNE PODPORE, PA ČE SE NA GLAVO POSTAVTE PA ŠE PO TREPALNCAH ZRAVN VOZTE [/size]...

Hvala lep dan, Rok

P.S. Prosim brez neprimernih komentarejv, ker se mi neda ukvarjat z vašimi mislimi. Pomagajte mi najti predelovalca ali pa pa svoje misli, ki mi nikakor ne pomagajo prosim zadržite zase. HVALA!

Gonzales23
Nov uporabnik

Napisal/-a Gonzales23 Če jul 07, 2011 11:00 am

Sem šel malo nazaj brati poste in je uporadnik Branee lepo rekel " se bomo imeli vsaj čemu smejati"... Kaj vas stane en nasmešek :D ? TOTALNO NIČ, še posebej če bo ta na tuj račun :D. Vsaj veseli/nasmejani bote magar samo za trenutek :D

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Če jul 07, 2011 11:06 am

Pa vsaj to odgovori.... a si resnično kupil Jaguarja z namenom, da ga tako spimpaš ali si ga dobil?

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če jul 07, 2011 11:28 am

abstraktna umetnost je hudič danes...
the brand with the three stripes :)

Gonzales23
Nov uporabnik

Napisal/-a Gonzales23 Če jul 07, 2011 11:34 am

Mi ni problema odgovorita na nobeno vprašanje, samo potrata časa se mi zdi... Če sem iskren sem si Jaguarja želel od 12tega leta in sem vstrajal vsa ta leta, da si ga bom kupil in sedaj ga imam, tako da ne nisem ga dobil, nisem nek mamin in atejev sinko pa da me financirajo, sem kar dolgo šparal in se trudil da sem si ga laho privoščil... Nisem ga kupil z namenom da bi ga "spimpal" ampak ko sem mu dal notri muziko in temniti šipe te kar prevzame... Kot droga bi nekateri rekli =P. Ne mislmi iti v extrem s kakšnimi bodykiti ker mi je njegova oblika izredno všeč. V mislih imam njegov originalni bodykit od njegovega športnega bratca R, vzmetenje mu bom vgradil nastavljivo športno in pa nenazadnje max kake original JAG 19''', tu pa se zgodba tudi počasi zaključuje glede predelav. Seveda z izjemo telih vrat, ki me rajcajo :DDD .

Seveda če bi imel več finančne zmožnosti bi si še raje kupl XJ 6, vendar je to kar velik finančni zaogaj, tako nakup kot samo vzdrževanje... Sanjski Jag pa je XJ 8L Vanden Pla :).

Tako malo o meni, če pa te še kaj zanima pa PM prosim, da ne zasipamo teme z nepotrebnimi podatki (brezzamere)

Lep dan, Rok

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Če jul 07, 2011 1:20 pm

Gonzales23 je napisal/-a:Lej stvar okusa ;) ... Tebi ni,meni pač je :D ... Cenim tvoje mnenje, tudi jaz prisegam na klasiko, zato imam Jaguarja. In iz istega razloga, (če bi mi seveda finance dopuščale) raje kot da to delam na Jaguarju bi si kupil Lamborghini Countach, pa ne gre =)... Vsega nemoreš imeti, zakaj nebi imel le delček zadovoljstva...?

Da si boš lažje predstavljal si poglej link: http://www.youtube.com/watch?v=xm-qhVvv ... ture=share
(jaz os. zadnjih vrat nebi dal na tak način, če že, bi jih dal suicide 90' odpiranje nazaj,ampak to je je že spet extrem =)

Pa še vprašanje za tebe:
Zakaj bi si kupil 5ko (BMW-ja ali Renaulta) in vlagal v njo če je Jaguar to kar si želim in mi skoraj vse tudi nudi? Poleg tega pa mislim avto še nekaj časa imeti in se mi zdi, da je Jaguar veliko bolj zanesljiv ter praktičen kot renault 5ka (vsaj za moje potrebe da se razumemo, ne iščem prepira) :)

sigurno je bolj zanesljiv pa praktičen kot renault 5ka, pa sej od katrce je pol tud... nevem od kod ti taka primerjava, lambo vrata na jaguarju pa zgledajo prav smešno če ne že žalostno :)

GrEgEcN95
Novinec

Napisal/-a GrEgEcN95 Če jul 07, 2011 1:32 pm

Veliko sreče pri predelovanju :D

Ob tem pa:
Slika

to me vedno nasmeji :lol:
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."

Gonzales23
Nov uporabnik

Napisal/-a Gonzales23 Če jul 07, 2011 1:46 pm

Tako kot ti mene vprašaš "nevem od kod ti taka primerjava" jaz tebe vprašam od kod ti ideja da "lambo vrata na jaguarju pa zgledajo prav smešno če ne že žalostno :)" Vsak ma svoje mišljenje, če ti moje ni všeč mi ni treba vsiljevati svojga. Razumš ali je treba še kako drugače napisat?
Sploh pa si ti tisti, ki je prvi prišel na dan z mislijo zakaj si ne kupim renault 5ko in expirementiram... Jaguarja jaz mislim uporabljat, ne pa hodit na tekmovanja v lepoti tuninga, medtem ko renaulta 5ko bi pa verjetno uporabljal samo in ravno takrt, kar pa se mi zdi škoda stran vržen denar (predelovalci brezzamere) za nekaj kar ne mislim uporabljat... Sploh pa je avto moj in pravtako denar katerega mislim vlagat v njega... Če pa bi rad ti expirimentiral, pa nimaš denarja, ti pa z veseljem pokažem pot kako priti do denarja... Vbistvu ti lahko uredim razgovor za službo in glede na to da imam kar nekaj besede v firmi tudi službo, da si boš lahko uresničil sanje in spimpal to svojo reno 5ko... Samo moraš biti študent in moraš imeti študentsko napotnico :D =P

Tadej92 raje se posvet svoji punci, kot da se klele na forumu z mano pregovarjaš in mi pišeš take nesmiselne... Povedal sem ti že da imaš svoje mnenje in jaz svoje, upam da toliko pameti pa le še imaš, da boš to razumel...

Resnično mi je že začelo postajati žal da sem se vpisal na forum, ko vidim z kakšnimi ljudmi moraš vse imeti opravka, pa kljub temu, da jih za mnenje in pomoč sploh ne prosiš :| :( ...

Prosil bi Neona če je kje v bližini, ali kogarkoli, ki bi me znal spraviti v kontakt z njim, da se kar se da hitreje javi, ker mi počasi ljudje slabe pismenosti in velike arogance ter egoizma (katere resnično ne potrebujem in nisem iskal) že pošteno načenjajo moj dragoceni čas...
Zadnjič spremenil Gonzales23, dne Če jul 07, 2011 1:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Gonzales23
Nov uporabnik

Napisal/-a Gonzales23 Če jul 07, 2011 1:47 pm

GrEgEcN95: hvala za slikco si me skoraj do solz nasmejal hahahaha huda res ;)

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Če jul 07, 2011 3:28 pm

Povprašaj Ustyla ustyletuning.com ;)

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Če jul 07, 2011 4:40 pm

Kot so ti že drugi povedali - ne zgleda nikakor - sploh ne na jaguarju. In s tem bi izpadel "kul" kakih 10 let nazaj ne pa v letu 2011 - sedaj boš tarča posmeha.

Sicer pa je tvoj denar in tvoja odločitev - večina komentarjev tukaj ni sovražnih in ti le skušajo podati najboljše mnenje, če pa si tako trmast in si želiš ta bedna vrata pa uniči jaguarja.

//sarcasm on
Potem še daj kak wing gor in mogoče še kak "plug", če že daješ lambo doors - pa še pozimi bo praktično ;)
//sarcasm off

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Če jul 07, 2011 5:04 pm

ali pa če kontaktiraš ElGato-ja on bi tudi znal kaj takega narest
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov