Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Ne dec 11, 2005 11:27 am

MaTe0 je napisal/-a:Slika

Mislite da bi pasala na moj avtek? 13" :P ugodna so zelo če druga ne:)
Aja pa od Gt Turbo se prodajajo tud sam tiste mi niso lepe:P

meni osebno se ne dopade! preveč standardna! kupi kake 7 ali pa 7,5JX13 pa 175-60-13 gume zavn pa je to to če mene prašaš! al pa 8X14! model so: Schmidt "TH-Line" 3delne polirane ET18 8JX14! gledam revijo tuning ŠT. 2 in je 5ka nt ki ma te felne gor!
drugač pa tu poglej www.steffan.de majo neka gr!

LP

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Ne dec 11, 2005 11:30 am

aja al pa pri ttem se pozanimi! nek nemc je prodaja 2X7J + 2X7,5JX13 pa 175-50-13 gume so zravn! cena je 900€! email: ron-1er@gmx.de

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Ne dec 11, 2005 11:30 am

pa saj homologacija ni taki blem:) to bi že:) No saj bomo vidli kak bo do spomladi....saj najraje bi dal 14 gor sam pomojem bi tud ql zgledlo te male:) Kaj pa vem:P Te ko si pa ti dal damjan so pa tud dobre...sam bi jih blo malo prefarbat :) Pa si tak care :)
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... 650&size=1
Ta ma gor take :) Pa saj ni tak napačno res pa da so standartne to se pa strinjam :)
dgreso 900€ ? heh to je pa zlo preveč:P to je ja 216.000 sit ? al pa si se zmoto:)
Slika
OD GT TUrbo...cena 20k :) One so pa tud 20k :P
Zadnjič spremenil MaTe0, dne Ne dec 11, 2005 11:42 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Ne dec 11, 2005 11:39 am

lisko je napisal/-a:Kaj zaj petkarji? spimo? Gremo na roglo dans po lovrenški strani?:D

LOL :) včeraj sem glih avto spral v nulo:P danes pa bi oni šel na roglo:) Lisko lahko pa se zmenima enkrat pa greva na en drink ? Pridem jaz gor al pa ti dol:P saj mama sam 5km še to ne;) oky mal sem manj napiso:P

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne dec 11, 2005 11:44 am

Kak me noben ne jemlje resno....... jaz pa bi šel mal zimskih razmer probat :P

drgač od GT felne mam jaz....... in bojo verjetn spomlad na prodaj.......
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Ne dec 11, 2005 11:50 am

900€! nisem se zmoto! js mam od turbo 5ke felne za zimske gume ker za letni jih nekot nebi kazo preveč ker so preveč staromodne če mene prašaš!

Mateo: ti prinesem tuning zravn v mb pa ti bom pokazo da se ne motim! :D
aja pa še uno 5ko ti prinesem zravn ko je tut u reviji!

LP

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne dec 11, 2005 11:55 am

Gre kdo na roglo...... :oops:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Ne dec 11, 2005 11:58 am

lisko ti mi raje za fedre povej :P od gt tud men niso preveč všeč pa dobro...Dgreso ti kr prnesi :) kdaj si reko že da prideš 22 ne? Lisko ti boš tud prišo ne?:)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Ne dec 11, 2005 12:14 pm

ja plan je prit 22 dol! če mi nakažejo dnar sam mislim da mi ga bojo! ti pošlem pm prej da se zmenima vse potrebno! sam upam da ne pozabim revij doma!

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Ne dec 11, 2005 12:29 pm

Ma kdo kako masko od renault 5 ? al pa pozna koga ki ma? Drgače bom mogo na avtoodpad it pogledat... LP :!:

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne dec 11, 2005 1:02 pm

Jebote pa pranje avta....... sred zime:P

Sicer moj tud ni ne vem kak vsran..... ampak 250sit pride pranje:P

Te pa me poklič na 041 558 294 pa grema z mojim na roglo :D
Slika

Uporabniški avatar
Cweto
Nov uporabnik

Napisal/-a Cweto Ne dec 11, 2005 1:03 pm

Eno vprašanje:

Kako se vzeme števec ven? Ker, zgleda da mi je crknila na eni strani žarnica in mi zdaj osvetljuje samo pol števca!

A vam tud skoz piha sredinski zračnik na armatruni plošči? Da se ga sicer zapreti, samo še zmera ostane reža, tako da potem še bolj nadležno piha. A se da kaj naredit glede tega? Če ne, bom pa zalepil nekaj čez ta zračnik, ker pozimi tole pihanje sploh ne sede. Problem je tudi v tem, da mi ne dela ročica za izbiro smeri pihanja. Kot sem videl se je polomil zatič, ki drži "zajlo" A se dobi to tudi posebej, al je treba kupit vse skupaj?

Imam pa R5 campus 1,1, letnik 91 z prevoženimi realnimi 65.000 km. Avto sem kupil od 93 let starega dedka od kolegice in sem ful zadovoljen. Sploh za pozimi je zakon, ker je avto dost visok in gre po snegu ful lepo. Pa še nekaj me zanima: kolk približno naj bi bila končan hitrost (po števcu) takega avta? ker moj je ful zamorjen (valjda, če je pa dedek vozil) Meni nabere komaj malo čez 140, kar se mi pa le zdi malo premalo.

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Ne dec 11, 2005 1:13 pm

Jah zaj če nebi rad oz nisi ziher da bi znal jaz sem to pelo enmu električarju pa mi je naredo za simboličnih 500 sit :P ne vem men se ne zdi dost..pa še gledal sem zravn tak da zdaj vem kak nardit ko bom števec menjal...glede končne...kaj te vem 1.1 bi že mogo kakih 160 letet še veČ:P samo kje boš te tolko vozo? petka ni za noret...vsaj meni se smili :) ker men ko mam 1.4 pr 150 že kr fajn se mi zdi da boli:)

lisko sorry sam danes res nimam časa bom te pa poklical pa grema kdaj drugič ok?

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne dec 11, 2005 1:21 pm

Števc se vzame ven tako da se tista plastika okol števca sname..... snameš jo pa tko da jo potegneš spodi navzven in potem potegneš števc ven...... odklopiš kable in zajlo in imaš števc zunaj.

tist zračnik na sredin.... piha skoz mrzlo....... jaz sem lepo razjemal pa popravu..... tko da se lepo zapre in ne piha skoro nč... če mal piha me pa tud ne mot je kr dobro da je mal čist svežega zraka...... tist zatič ki drži zaljo se da nardit iz mal močnejše žice.... lepo zaviješ in je to to.

In ja mal prek 140 je kr realno za 1.1 motor...... po papirjih ima mislim da 147kmh..... grejo pa slabih 150. 1.4 motor pa je men uspel se že 170 tud pelet po števcu :D
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne dec 11, 2005 1:25 pm

lisko je napisal/-a:Števc se vzame ven tako da se tista plastika okol števca sname..... snameš jo pa tko da jo potegneš spodi navzven in potem potegneš števc ven...... odklopiš kable in zajlo in imaš števc zunaj.

tist zračnik na sredin.... piha skoz mrzlo....... jaz sem lepo razjemal pa popravu..... tko da se lepo zapre in ne piha skoro nč... če mal piha me pa tud ne mot je kr dobro da je mal čist svežega zraka...... tist zatič ki drži zaljo se da nardit iz mal močnejše žice.... lepo zaviješ in je to to.

In ja mal prek 140 je kr realno za 1.1 motor (tud moja gre tok) ...... po papirjih ima mislim da 147kmh..... grejo pa slabih 150. 1.4 motor pa je men uspel se že 170 tud pelet po števcu :D
Slika

Uporabniški avatar
Cweto
Nov uporabnik

Napisal/-a Cweto Ne dec 11, 2005 1:42 pm

Najlepša hvala za odgovore! Bom probal kar sam razdret, sej sem kar "tehničen" tip. 8)

Na mojem druga avtu (leon) se ne da kaj dosti doma narediti, tako da sem se kar malo razvadil. :P Je pa zakon, da je za petko vse tako poceni. Na leonu sem dal za menjavo zavorni ploščic 25 jurjev, na petki sem jih pa zamenjal sam za 4 jurje. Pa še lepše gre petka po snegu, ne drsa po tleh, lažje jo je prakirati. Zdej pozimi se večinoma vozim s petko, leon pa čaka na lepše vreme. Sej ne rečem, razlika med avoma je velika, samo za pomestu drajsat je res boljša petka. Pa še leon se mi zdi pol ful stroj, k se po enem mescu vožnje spet vsedem v njega(čerpav je samo bogi 130ps TDI). 8)

BTW:kolk vam pa kej pijejo 5-ke? Meni okoli 7-8, vozim pa se večinoma po mestu, pa nekaj po AC (cca 120km/h) Tisto glede končne hitrosti sem pa sprešaval bolj teoretično, ker se mi itak vse nad 120 km/h zdi muka za avto) Po mestu pa ni problema, gre avto kar lepo.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne dec 11, 2005 1:46 pm

eni se še treznemo, lisko, še nism zmožn furat :P
no sej bi šel, sam šola...

ko sm jz eno turbo felgo vsul sm jo iskal 3 mesece, da sm jih lahk s5 gor dal, zj pa kr 2 prodajata iste felge 8)

aja, glede končne:moja je z športnim letela 160...ne sprašvat kaka štima je to bla :P
zj gre pa ene 145 z orginal filtrom.

Uporabniški avatar
dete
Nov uporabnik

Napisal/-a dete Ne dec 11, 2005 2:56 pm

Fantje, slabo vam gredo tele petke tam gor na Štajerskem oz Koroškem. Pridte kdaj na Dolenjsko pa boste vidli, kaj pomeni hiter, pa zrihtan auto. HE-HE.Drgač so pa slikce moje petke gor in si jih lahko ogledate, pa tud kakšna dobra ocena avtomobila je dobrodošla.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne dec 11, 2005 3:56 pm

zrihtan je bil že takrat, ko sm dal nalepko gor :P

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne dec 11, 2005 4:30 pm

dete je napisal/-a:Fantje, slabo vam gredo tele petke tam gor na Štajerskem oz Koroškem. Pridte kdaj na Dolenjsko pa boste vidli, kaj pomeni hiter, pa zrihtan auto. HE-HE.Drgač so pa slikce moje petke gor in si jih lahko ogledate, pa tud kakšna dobra ocena avtomobila je dobrodošla.

O kakem motorju je govora?

O tem ko se mi menimo so motorji: 1.1 (47KM) 1.4 (64KM) in pa 1.6 n/a D (55KM) 8)
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost