Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Stekla mi je zatemnil:

FoliaTec Dejan Lešnik s.p.
155
25%
Kompare k.d.
68
11%
LLumark, Igor Koren s.p.
105
17%
Farmel
12
2%
Sam svoj mojster
46
7%
Drugje
228
37%

Skupaj glasov : 614

Uporabniški avatar
Mazda323
Nov uporabnik

Kraj: Slovenija

Napisal/-a Mazda323 So mar 03, 2007 9:50 pm

Pa kaj ste že res vsi tako pokvarjeni in arogantni da nekaj brezveze blatite po Lešniku in delate zanalašč slabo reklamo za njega, samo da bi ga želeli spravit v slab glas in da nebi imel več takšnega prometa zaradi vas ali kaj?? Ste primitivni in brezobzirni, bodite korektni no, kaj vam je naredil?? Konkurenca je močna verjamem, kot zgleda pa se ne morate nekateri s tem sprijaznit!? Moderatorji pa tudi ne ukrepate pa ne brišete takšnih postov in na novo prijavljenih "imen" kateri samo ali blatijo ali pa hvalijo sebe oz. druge...

Pa čisto vredu ceno ima Lešnik ker se je pred parimi dnevi že drugi avto (Peugeot107) temnil pri njemu in je opravil delo spet zelo vredu in precizno tako prvič ko se je pred parimi leti že tudi temnil avtu (Mazda323) pri njemu in še do sedaj ni pobledila folija kaj šele odstopila ali kaj podobnega, ko si nekateri zmišljujete svoje zgodbice, da presega vse meje... Nekaterim opažam res ni pomoči :roll:
www.mazda-si.net
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk So mar 03, 2007 10:30 pm

mene pa zanima, če kateri od teh ponuja zatemnitev šip manj kot 10%
EJ6

agerg
Nov uporabnik

Napisal/-a agerg So mar 03, 2007 11:06 pm

Mazda323 je napisal/-a:Pa kaj ste že res vsi tako pokvarjeni in arogantni da nekaj brezveze blatite po Lešniku in delate zanalašč slabo reklamo za njega, samo da bi ga želeli spravit v slab glas in da nebi imel več takšnega prometa zaradi vas ali kaj?? Ste primitivni in brezobzirni, bodite korektni no, kaj vam je naredil?? Konkurenca je močna verjamem, kot zgleda pa se ne morate nekateri s tem sprijaznit!? Moderatorji pa tudi ne ukrepate pa ne brišete takšnih postov in na novo prijavljenih "imen" kateri samo ali blatijo ali pa hvalijo sebe oz. druge...

Pa čisto vredu ceno ima Lešnik ker se je pred parimi dnevi že drugi avto (Peugeot107) temnil pri njemu in je opravil delo spet zelo vredu in precizno tako prvič ko se je pred parimi leti že tudi temnil avtu (Mazda323) pri njemu in še do sedaj ni pobledila folija kaj šele odstopila ali kaj podobnega, ko si nekateri zmišljujete svoje zgodbice, da presega vse meje... Nekaterim opažam res ni pomoči :roll:

Mazda323:
noben si nic ne izmisljuje. Pac zanimal me je vzrok bledenja folije po maximum 4ih letih. Zato se vprasujem kaksna je kvaliteta in ocitno ne bom dobil odgovora saj so vasi obrambni odgovori da so to zgodbice. Kako bi bile ko pa imate sliko pred seboj?!

Lp, Grega

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Ne mar 04, 2007 1:22 am

Mazda323 je napisal/-a:Pa kaj ste že res vsi tako pokvarjeni in arogantni da nekaj brezveze blatite po Lešniku in delate zanalašč slabo reklamo za njega, samo da bi ga želeli spravit v slab glas in da nebi imel več takšnega prometa zaradi vas ali kaj?? Ste primitivni in brezobzirni, bodite korektni no, kaj vam je naredil?? Konkurenca je močna verjamem, kot zgleda pa se ne morate nekateri s tem sprijaznit!? Moderatorji pa tudi ne ukrepate pa ne brišete takšnih postov in na novo prijavljenih "imen" kateri samo ali blatijo ali pa hvalijo sebe oz. druge...

tu se strinjam s tabo

agerg
Nov uporabnik

Napisal/-a agerg Ne mar 04, 2007 9:55 am

Umikam se iz te debate, ker vidim da ste spremenili temo in nebom dobil odgovora (ocitno pac kdo ima kaj od tega). Spomnite se mojega posta ko se boste srecali z istim problemom kot sem se jaz.

Lp, Grega

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Ne mar 04, 2007 10:12 am

A čez Dr.Glassa ima tut kdo kej za povedat?

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Ne mar 04, 2007 11:40 am

Temu bi pa jaz rekel SLOVENSKA FOVŠIJA :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Astral Ne mar 04, 2007 12:31 pm

Še več kot foušija! Če sem jaz po kom kaj pljuval, sem to z razlogom in tako da ste vsi videli in slišali. Ne pa na tako hinavski način.

" agerg: a je kakšno naključje, da pišeš z istega IPja, kot ga uporablja nekdo, ki ima v profilu link na stran http://www.car-tatoo.si/ ?
Recimo drejc23 ? " :?:
Al gremo še dalje raziskovat, na katerem naslovu je ta računalnik?

Pišete pod drugimi nicki in pljuvate po konkurenci. Bravo. Zmagali ste.

Čudno da se še mesarji nena med seboj kregajo, kdo ima boljše meso, in kateremu se prej pokvari.

Moti te 10 let garancije. Naj te moti. Še na 12 let jo boma dvignila. Vsak avto bo dobil majhno nalepko na notranjo stran vrat ali b stebrička (tam kot so za servis) kjer bo napisana garancija, od kdaj, do kdaj velja, da ne bo samo ustna, tako kot pišeš na forumu. In že kak mesec so zadnje folije v enem kosu, kljub debeli aluminijasti foliji in pol ure več dela. In ne bledijo, ker to ni bruxafol. In če bi, je za to garancija, tudi za zadnja stekla.
Če pa rad lepiš slike tukaj gor, pa še lahko jaz kaj tvojega zalepim. Imam kar nekaj tega. Ali pa idi raje delat nekaj, in pusti tudi druge da delajo.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne mar 04, 2007 12:34 pm

dnovak24 je napisal/-a:A čez Dr.Glassa ima tut kdo kej za povedat?

Nasprotno tip je meni res lepo zatemnil Leona in tut od brata avto definitivno peljem k njemu.
Bi pa temu reku slovenska fovšija kot je predhodnik pred mano napisal.
agerg,če so ble folije res tok stare kot si napisal in so ble še v garanciji nevem zakaj si potem dal avto temnit drugemu,če bi ti astral to naredu pod garancijo.
Sicer pa da se nekdo prijavi na forum samo zato,da bo sral po drugih pa tut ni lih lepo.
Pa večina postov je pol v smislu mam kolega................
Zj tiste slike so res grozne za pogledat in res so zbledele ampak zakaj zavraga nisi zadeve reklamiral pa bi blo.
No sicer men dol visi kako in kaj se boste zmenili ampak ni pa fer tkole blatit ostale,sploh če imaš na delo in v tem primeru folijo še vsaj 6 let garancije.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne mar 04, 2007 12:40 pm

Evo zj se bojo pa privatniki med seboj "užgali" :D
Astral ne se pustit provocirat in lepo nadaljuj z delom čeprav nisem temnil pri tebi sem kr neki tvojih avtomobilov vidu in zaenkrat so vsi zadovoljni.
tile ostali provokatorji pa boljše,da se v bodoče umaknejo iz podobnih debat,ker samo smetijo forum.
sej ne rečem,da se ne more tut astralu kj ponesrečit ampak zato pa so garancije kdor dela greši to je že star pregovor in kdor greši ponavadi tut popravi,če je treba
P.S.
Meni je ibizo temnil xxxxxxxx (ne bom pljuval po drugih) ampak mi je zj Dr.Glass naredu lepše manj je svetlih pikic kot pri ibizi pa tudi ceneje je pa tudi bolj hitro je bilo vse skupaj narejeno.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Napisal/-a Astral Ne mar 04, 2007 12:46 pm

seat je napisal/-a:Evo zj se bojo pa privatniki med seboj "užgali" :D
Astral ne se pustit provocirat in lepo nadaljuj z delom čeprav nisem temnil pri tebi sem kr neki tvojih avtomobilov vidu in zaenkrat so vsi zadovoljni.
tile ostali provokatorji pa boljše,da se v bodoče umaknejo iz podobnih debat,ker samo smetijo forum.
sej ne rečem,da se ne more tut astralu kj ponesrečit ampak zato pa so garancije kdor dela greši to je že star pregovor in kdor greši ponavadi tut popravi,če je treba
P.S.
Meni je ibizo temnil xxxxxxxx (ne bom pljuval po drugih) ampak mi je zj Dr.Glass naredu lepše manj je svetlih pikic kot pri ibizi pa tudi ceneje je pa tudi bolj hitro je bilo vse skupaj narejeno.

Točno to !

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Ne mar 04, 2007 12:54 pm

Astral je napisal/-a:Še več kot foušija! Če sem jaz po kom kaj pljuval, sem to z razlogom in tako da ste vsi videli in slišali. Ne pa na tako hinavski način.

" agerg: a je kakšno naključje, da pišeš z istega IPja, kot ga uporablja nekdo, ki ima v profilu link na stran http://www.car-tatoo.si/ ?
Recimo drejc23 ? " :?:
Al gremo še dalje raziskovat, na katerem naslovu je ta računalnik?

Pišete pod drugimi nicki in pljuvate po konkurenci. Bravo. Zmagali ste.

Čudno da se še mesarji nena med seboj kregajo, kdo ima boljše meso, in kateremu se prej pokvari.

Moti te 10 let garancije. Naj te moti. Še na 12 let jo boma dvignila. Vsak avto bo dobil majhno nalepko na notranjo stran vrat ali b stebrička (tam kot so za servis) kjer bo napisana garancija, od kdaj, do kdaj velja, da ne bo samo ustna, tako kot pišeš na forumu. In že kak mesec so zadnje folije v enem kosu, kljub debeli aluminijasti foliji in pol ure več dela. In ne bledijo, ker to ni bruxafol. In če bi, je za to garancija, tudi za zadnja stekla.
Če pa rad lepiš slike tukaj gor, pa še lahko jaz kaj tvojega zalepim. Imam kar nekaj tega. Ali pa idi raje delat nekaj, in pusti tudi druge da delajo.

dobro si ga zašil :pivo :pivo jaz osebno sem temnil pri tebi pa ko bo v prihodnosti kak drug avto se spet vidimo :D

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne mar 04, 2007 1:01 pm

Jaz sem pred kratkim temnil pri Perimundu v TRebnjem. In sem super zadovoljen.
Izredno je netančen, vzame si čas da naredi u nulo, pa še cajt ti hitro mine ker je tip zabaven.
V bodoče bom tudi šel k njemu.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Mazda323
Nov uporabnik

Kraj: Slovenija

Napisal/-a Mazda323 Ne mar 04, 2007 8:16 pm

@Astral, ne sekiraj se če je to on pa če je to od njega ta "firma" te tako vem kateri je pa nima kot zgleda pošlihtano v glavi pa primitivnež en pravi je tudi, tak da jaz se ne čudim... Ti pa dalje delaj ker delaš odlično, če pa je on na novo na sceni pa nekje je treba začet in vsak začetek je težak, če pa misli da bo z tem pridobil stranke da po tebi "serje" in ti dela slabo reklamo pa se za moje pojme zeelo moti...
www.mazda-si.net
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
nero9
Novinec

Napisal/-a nero9 Če mar 08, 2007 12:48 am

jao kok se kregate da sploh ne ve človk kam bi šov temnit stekla...astral kdaj mate kj frej da se naročim ? :lol:

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Napisal/-a M|t3k Če mar 08, 2007 3:24 am

Jaz ne vidim problema...
Če praviš, da so folije po 4ih letih zbledele, jih pelji na garancijo k Lešniku. Kaj je tu za mutit.

Tisti, ki pa se odločajo med Lešnikom in Drejcem (Drejc piše na foliji, ne vem kdo/kaj je to), pa prosim poglejte kdaj izdelka obeh. Sta kot noč in dan. Pri tazadnjem se vidi rob folije še ko je šipa zaprta(1cm do 1,5cm neprelepljenega stekla), da o ostalih napakah ne govorim. Pri meni (made by Lešnik) se pa ne vidi rob folije skoraj nič tudi če je šipa odprta in buliš direkt v rob.

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Če mar 08, 2007 11:41 am

dnovak24 je napisal/-a:A čez Dr.Glassa ima tut kdo kej za povedat?

jst nisem bil zadovoljen z njim,folja je na robovih slabo prileplena, v prostoru zavorne luči so ostanki odrezane folje, vse je blo kar precej na hitrco narejeno.

Uporabniški avatar
[Weed]MAR
Novinec

Kraj: Črnomelj [Wajt Krajn]

Napisal/-a [Weed]MAR Pe mar 09, 2007 1:39 am

je danes kolega klical Kompareta pa temni za 170€ .. in se kolegu in meni zdi ful predrago.. tko da sva se oba odločila za Perimund kjer pa temnijo za 150€ + še 1x bližje nam je.. in sem slišal za njega same pohvale..tko da....bo kr perimund...
my blood type is type-R

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Pe mar 09, 2007 5:03 am

Js nedam niti 150€, to se mi zdi kar veliko. Lešnik je meu akcijo 120€, Dr.Glass ma tut tm okol tko da bomo vidl kir bo dau tuk....

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe mar 09, 2007 6:19 am

Astral: vsaka čast, to da te konkurenca poskuša takole zjebat, je samo priznanje da si zares dober - to si lahko šteješ samo kot v čast ;) moj avto definitivno pripeljem k tebi pa tudi če po potrebno vzet dan dopusta :]
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov