Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Pe nov 17, 2006 11:51 am

Te pa si bom jaz nareo meterskega kurca iz poliestra na haubo pa ga bom pobarval na roza, na vrh pa bom dal plavo led diodo .. pa de te vidim kolko boš tolerantn pa bos govoro glavno da je tebi vsec ... z spojleri je isto, samo da je prag slabega okusa pri tebi pac visji ... tu se zadržiš, tam se nebi ... jaz se pač ne pri relativno majnšh greškah glede na moj primer ... in če se avto na ogled postavi, naj se pricakuje in tudi sprejme kritike.
Zalitev uporabnikov pa tudi jaz ne podpiram, to nikakor ni nacin ... samo na zalost se eni tu gor pocutijo ze uzaljeni ce jim reces da tinjegov obesek na ogledalu ni vsec.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe nov 17, 2006 11:53 am

CockroaC kaj bos ti govoril raje svoj avto poglej.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe nov 17, 2006 4:14 pm

ZaJeBaNi je napisal/-a:Da odgovrim na prvo zdj lastim dizela :-P hehe zarad sluzbe sm prešaltov na VW imam Passata 1.9 TDI 135 KM l.98, ni rizotka bodo pa neke MALE spremebme kot so temnenje sip,znake dol in velke feltne in to je to popa spet kritiziranje na Avtomobilizmu :lol: od polomije do rizotke itd... sj ves kakot o gre !!! :P kr se tice "zakaj zavraga moraš za vsak odgovor met nov post" je*b*ga sm se kasneje spomnil da bi se nekaj pripomnil :) ce te moti se ti opravicujem ;) Ajt uzivj OLD RIZOTKA :D :lol: 8)

Lej glede večjih objav pa mislim,da ne moti samo mene ampak potem zgleda kot bi repliciral samega sebe.
Upam,da me razumeš
No lej lepo,da si prešaltal na avto,ki je že v osnovi hudo lep,če ima primerno barvo in,če boš sam temnil in dal avto v poden si zmagal.Glede prejšnega avta se bom pa vzdržal komentarja.
Napisalsi da bodo "male" spremembe in upam,da bo to res to.Rajde denar šprabi za kakšen čip ali podobno.

@CockroaC
Odvisno do dneva, vcasih sem piajn ko krava .. vcasih pa volk v ovcji preobleki

Evo tejle objavi sem se pa res do solz nasmejal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

BOZO CAR
Nov uporabnik

Napisal/-a BOZO CAR Pe nov 17, 2006 5:01 pm

Huda je,spojlerji so u nulo,mogoč felge kake druge :roll:

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda So nov 18, 2006 3:25 pm

Courage™ je napisal/-a:CockroaC kaj bos ti govoril raje svoj avto poglej.

Ker avto je pa to, k smo že pr tem

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So nov 18, 2006 3:30 pm

opel corsa b če se ne motm..rizotka :D :D ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ So nov 18, 2006 5:13 pm

tako je, zrižana v nulo. premale felne, sharki na strehi, pa pazi to -> RUMENI obesek na ključih :cry :cry :roll:
Slika

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk So nov 18, 2006 5:52 pm

Courage™ je napisal/-a:tako je, zrižana v nulo. premale felne, sharki na strehi, pa pazi to -> RUMENI obesek na ključih :cry :cry :roll:

pa neeee :!: rumen obesek je pa res višek nesramnosti............ :P

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx So nov 18, 2006 7:05 pm

A ni rumen obesek zato ker je opel

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx So nov 18, 2006 7:38 pm

:D

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a ZaJeBaNi Ne nov 19, 2006 1:33 pm

Courage™ je napisal/-a:
ZaJeBaNi je napisal/-a:
seat je napisal/-a:
ZaJeBaNi je napisal/-a:Drugace kr se tice ostalih komentarjev pa itak use skritizirajo in spluvajo kokr se le da ker itak noben avto ni dober, ni popolen in je rizotka in je nevem kaj itd,... tako da NO SIKIRIKI, bodo ze prsli na svoj racun! LP!

Ok o rižotah raje nebom komentiral,ker sem tut sam bil rižotar sam sem spregledal esmeralda.press :P
Kr velik avtomobilov tuki gor je okusno popedenanih in velik je avtomobilov,ki so pač stylani kot...................Rižota
Kaj pa si sedaj lastiš ZaJeBaNi
In pa zAjEbAnI :D zakaj zavraga moraš za vsak odgovor met nov post.Če ti lahko povem se da večjim uporabnikom odgovorit v enem postu.
sam namig
@CockroaC cool podpis sam zj pa res nea vem kaj bi rad ti bil krava ali ofca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JOKe
Ker vem,da te je en spraševal kaj bi rad bil al je to že sindrom razceplene osebnosti :P

Da odgovrim na prvo zdj lastim dizela :-P hehe zarad sluzbe sm prešaltov na VW imam Passata 1.9 TDI 135 KM l.98, ni rizotka bodo pa neke MALE spremebme kot so temnenje sip,znake dol in velke feltne in to je to popa spet kritiziranje na Avtomobilizmu :lol: od polomije do rizotke itd... sj ves kakot o gre !!! :P kr se tice "zakaj zavraga moraš za vsak odgovor met nov post" je*b*ga sm se kasneje spomnil da bi se nekaj pripomnil :) ce te moti se ti opravicujem ;) Ajt uzivj OLD RIZOTKA :D :lol: 8)

pa kaj te gnjavis nekaj pa jokas po forumu stari glej avto tvoj je katastrofa noben te nebo cudno gledal ko bos na passata dal felne pa v pod ko pa bos zacel retard styling odbijace gor metat pa bos tarca posmeha. Stari ne boj se, ti bos tudi spregledal da je to brezveze.

Vidim da si ti spregledal zato prodajas Audija ;) si se nekaj naucil sam da si vec dnarja zmetal kot jaz , kar se pa tice avta me pa B*K* neboenih spojlerov ne bo ker
pozimi se mislim pelat ne pesact, avto hocem parkirat povsod in tudi znjemu pridt na cilj kot ostali avtomobili "povpreceni" :P se mi neda gledat abom avto lahko tm parkirov itd,... Sipe temnit in lepe feltne dat, cip kaksen in tu se zgodba konca. in mislim da je cajt da ne pacamo vec te lepe teme tu ce imas se kaj meni za povedat uporabi PM isto bom naredil jaz, do nadaljnega srecno! :) LP!
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po nov 20, 2006 8:40 am

za razliko od tvojega moj avto ni bil tarca posmehov ampak je bil delezen kar nekaj nagrad na tekmovanjih v stylingu.
Slika

cop
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cop Po nov 20, 2006 10:37 am

Courage™ je napisal/-a:za razliko od tvojega moj avto ni bil tarca posmehov ampak je bil delezen kar nekaj nagrad na tekmovanjih v stylingu.

ej nemorem verjet kak napihnjenec si ti.ti si človek ki ima polno rit vsega.Če imate pri vas malo več denarja kokr ga ima povprečna družina in če ti v življenju dobiš kar hočeš od ateka pa mamice, ni potrebno pluvat in žalit druge če si kej takega nemorejo privoščiti.
Ja ŽALIŠ ljudi na forumu in če tega ne vidiš ti jaz povem.Berem tvoje poste v tej temi in samo norca se delaš iz drugih.
Lahko bi te bilo sram.Praviš da si osvaju neke pokale na showih?Najlažje je hodit na neke "šaban" showe kjer je 5 vaških avtov in tam zmagovat.Povej nam ali imaš kako zmago iz kakega velikega showa (Grosuplje,SG,Ljubljana,Maribor itd....) no......

Niso vsi polni denarja in razvajeni!!!!

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po nov 20, 2006 10:43 am

ej cop veš kaj
ne piši bedastoč če neveš kakšne so razmere na slovenski sceni.
kaki saban saban showi?
si bil mogoče na kterem od tavelikih?
si morda spregledal audija ki je bil vedno v centru pozornosti?

ja in kaj?
ko sm jst vectro rihtal bi mi najraj vsi nože v hrbet zabil in ja tudi jst sm mel polno rit dnarja .so what??
eni d r k a j o cele dneve eni pa delamo po 2 sihta da si lahk kaj prvoščmo in plačujemo državi za vse socijalke.....
NE GOVORI NEKAJ KAR NISI PODUČEN

COURAGE ne sekiraj se vsaj maš j***a povedat določene stvari

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po nov 20, 2006 11:15 am

cop je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:za razliko od tvojega moj avto ni bil tarca posmehov ampak je bil delezen kar nekaj nagrad na tekmovanjih v stylingu.

ej nemorem verjet kak napihnjenec si ti.ti si človek ki ima polno rit vsega.Če imate pri vas malo več denarja kokr ga ima povprečna družina in če ti v življenju dobiš kar hočeš od ateka pa mamice, ni potrebno pluvat in žalit druge če si kej takega nemorejo privoščiti.
Ja ŽALIŠ ljudi na forumu in če tega ne vidiš ti jaz povem.Berem tvoje poste v tej temi in samo norca se delaš iz drugih.
Lahko bi te bilo sram.Praviš da si osvaju neke pokale na showih?Najlažje je hodit na neke "šaban" showe kjer je 5 vaških avtov in tam zmagovat.Povej nam ali imaš kako zmago iz kakega velikega showa (Grosuplje,SG,Ljubljana,Maribor itd....) no......

Niso vsi polni denarja in razvajeni!!!!

zaj me pa boli falus za opozorilo ali ban iz foruma.

Čuješ ti piška ti materina smrdljivec, pazi kaj mi pišeš tukaj preko interneta, pazi kaj mi govoriš v obraz ker to pa so osebne zadeve in take zadeve se kaj hitro lahko vrnejo tebi v škodo. Polno rit imam vsega. POLNO RIT MAM VSEGA KER HODIM VSAKI KURČEV DAN NA ŠIHT od 8 do PETIH DA NA KONCU DOBIM ENO SMRDLJIVO PLAČO S KERO POKRIVAM LIZING ZA AVTO, REGISTRACIJO ZA AVTO, in še enkrat ti povem SMRDLJIVĆE JEDAN, NE GOVORI STVARI O KATERIH NIMAŠ POJMA.

O rezultatih iz showov pa ne bi.
Slika

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Po nov 20, 2006 11:18 am

mislim da si courageta zadel njegovos sipko tocko.ij je povedal svoje misljenje.take mamo radi :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po nov 20, 2006 11:26 am

Ja. Moja šibka točka je ko je človek ki ima avto, človek ki služi in človek ki pove v obraz kaj si misli napaden iz faušije in iz zahrbtnosti da ima itak polno rit vsega, da ima sponzore v družini ki mu itak plačajo kaj se njihovemu lubeku zazdi.

Moja šibka točka je da se proti meni noben ne more postavit z ARGUMENTI, ampak vedno z denarjem in VEDNO da imam polno rit vsega. Jaz nobenemu nisem nikoli napisal nič v zvezi z denarjem ker me boli falus od kod ga ima. Tukaj imamo vsi enak interes - AVTOMOBILI, ko pa mi začne nekdo srat kak jaz kradem pa kak meni foter pa mamica kupujeta tu pa mi film pokne.

AMpak opozarjam vas kaj pišete ker vse se plača v življenju.
Slika

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po nov 20, 2006 11:44 am

Predlagam, da si daš v podpis "avto sem si zaslužu s svojim denarjem, jasno!" :D in pol boš meu morde manj zajebavanja :roll:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po nov 20, 2006 11:49 am

v podpisu je že nakazano od kod meni denar, za tiste ki zadevo poznajo ;)
Slika

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Po nov 20, 2006 11:50 am

Odkrito povedano je avto mimo - neskladnost linij, preveč rež, mimo barva. Če hočeš, da se ti ljudje smejijo ga kr pusti takega....

In ja imam avto, in ja, z SVOJIM denarjem sem ga kupo in popimpal :lol:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 2 gostov