ZaJeBaNi je napisal/-a:Da odgovrim na prvo zdj lastim dizelahehe zarad sluzbe sm prešaltov na VW imam Passata 1.9 TDI 135 KM l.98, ni rizotka bodo pa neke MALE spremebme kot so temnenje sip,znake dol in velke feltne in to je to popa spet kritiziranje na Avtomobilizmu
od polomije do rizotke itd... sj ves kakot o gre !!! :P kr se tice "zakaj zavraga moraš za vsak odgovor met nov post" je*b*ga sm se kasneje spomnil da bi se nekaj pripomnil
ce te moti se ti opravicujem
Ajt uzivj OLD RIZOTKA
![]()
![]()
Odvisno do dneva, vcasih sem piajn ko krava .. vcasih pa volk v ovcji preobleki
Courage™ je napisal/-a:ZaJeBaNi je napisal/-a:seat je napisal/-a:ZaJeBaNi je napisal/-a:Drugace kr se tice ostalih komentarjev pa itak use skritizirajo in spluvajo kokr se le da ker itak noben avto ni dober, ni popolen in je rizotka in je nevem kaj itd,... tako da NO SIKIRIKI, bodo ze prsli na svoj racun! LP!
Ok o rižotah raje nebom komentiral,ker sem tut sam bil rižotar sam sem spregledal esmeralda.press :P
Kr velik avtomobilov tuki gor je okusno popedenanih in velik je avtomobilov,ki so pač stylani kot...................Rižota
Kaj pa si sedaj lastiš ZaJeBaNi
In pa zAjEbAnIzakaj zavraga moraš za vsak odgovor met nov post.Če ti lahko povem se da večjim uporabnikom odgovorit v enem postu.
sam namig
@CockroaC cool podpis sam zj pa res nea vem kaj bi rad ti bil krava ali ofca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JOKe
Ker vem,da te je en spraševal kaj bi rad bil al je to že sindrom razceplene osebnosti :P
Da odgovrim na prvo zdj lastim dizelahehe zarad sluzbe sm prešaltov na VW imam Passata 1.9 TDI 135 KM l.98, ni rizotka bodo pa neke MALE spremebme kot so temnenje sip,znake dol in velke feltne in to je to popa spet kritiziranje na Avtomobilizmu
od polomije do rizotke itd... sj ves kakot o gre !!! :P kr se tice "zakaj zavraga moraš za vsak odgovor met nov post" je*b*ga sm se kasneje spomnil da bi se nekaj pripomnil
ce te moti se ti opravicujem
Ajt uzivj OLD RIZOTKA
![]()
![]()
pa kaj te gnjavis nekaj pa jokas po forumu stari glej avto tvoj je katastrofa noben te nebo cudno gledal ko bos na passata dal felne pa v pod ko pa bos zacel retard styling odbijace gor metat pa bos tarca posmeha. Stari ne boj se, ti bos tudi spregledal da je to brezveze.
Courage™ je napisal/-a:za razliko od tvojega moj avto ni bil tarca posmehov ampak je bil delezen kar nekaj nagrad na tekmovanjih v stylingu.
cop je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:za razliko od tvojega moj avto ni bil tarca posmehov ampak je bil delezen kar nekaj nagrad na tekmovanjih v stylingu.
ej nemorem verjet kak napihnjenec si ti.ti si človek ki ima polno rit vsega.Če imate pri vas malo več denarja kokr ga ima povprečna družina in če ti v življenju dobiš kar hočeš od ateka pa mamice, ni potrebno pluvat in žalit druge če si kej takega nemorejo privoščiti.
Ja ŽALIŠ ljudi na forumu in če tega ne vidiš ti jaz povem.Berem tvoje poste v tej temi in samo norca se delaš iz drugih.
Lahko bi te bilo sram.Praviš da si osvaju neke pokale na showih?Najlažje je hodit na neke "šaban" showe kjer je 5 vaških avtov in tam zmagovat.Povej nam ali imaš kako zmago iz kakega velikega showa (Grosuplje,SG,Ljubljana,Maribor itd....) no......
Niso vsi polni denarja in razvajeni!!!!
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 2 gostov