Black_Racer® je napisal/-a:Cimpi je napisal/-a:aa hehe ma nesn mislo da sm edini z totimi felnami borbet XL zaj pa vidim cedalje vec hehe se vidi da so lepe ja
jaz sn jih 2 meseca cakal zaj pa jih mam ze 1 teden gor iber zadovoljen kak lepe hehe
Nisi bil edini,sma še bla 2 od lanskga leta ko jih imama gor
CLIO3 je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Cimpi je napisal/-a:aa hehe ma nesn mislo da sm edini z totimi felnami borbet XL zaj pa vidim cedalje vec hehe se vidi da so lepe ja
jaz sn jih 2 meseca cakal zaj pa jih mam ze 1 teden gor iber zadovoljen kak lepe hehe
Cigava mama jih ima gor??
Black_Racer® je napisal/-a:CLIO3 je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Cimpi je napisal/-a:aa hehe ma nesn mislo da sm edini z totimi felnami borbet XL zaj pa vidim cedalje vec hehe se vidi da so lepe ja
Kje si ti mamo najdo
CLIO3 je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:CLIO3 je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Cimpi je napisal/-a:aa hehe ma nesn mislo da sm edini z totimi felnami borbet XL zaj pa vidim cedalje vec hehe se vidi da so lepe ja
Kje si ti mamo najdo
Nisi bil edini,sma še bla 2 od lanskga leta ko jih imama gor Very Happy
Imama gor?? Kva pa je pol to zaen jezik namesto V-ja so M-i :P
Black_Racer® je napisal/-a:CLIO3 je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:CLIO3 je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Cimpi je napisal/-a:aa hehe ma nesn mislo da sm edini z totimi felnami borbet XL zaj pa vidim cedalje vec hehe se vidi da so lepe ja
Kje si ti mamo najdo
Nisi bil edini,sma še bla 2 od lanskga leta ko jih imama gor Very Happy
Imama gor?? Kva pa je pol to zaen jezik namesto V-ja so M-i :P
Mater ka eni komplicirate z izgovorjavo hujše kot bi pri slovenskem jeziku bili
Rajši se oziraj na to temo kot pa da spremljaš vsako črko ko kdo narobe napiše
Se oproščam za offtopic!
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost