Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Po mar 15, 2004 2:03 am

Pa kaj imate vsi s temi alu tepihi.

To res lepo zgleda, za vozit pa ni niti najmanj ql, ker se ful drsi. Sem imel lepo narejene a sem jih ven vrgu in uporabil za druge namene, ker so bili neprimerni za voznjo, sploh ko je bilo mokro, pa mi je noga nekolikokrat zdrsnila po nepotrebnem z sklopke.

Zdaj imam najboljse tepihe kar si jih lahko zazelis tako s strani drsenja kot vzdrzevanja, se premikajo se ne in se ravno tako lepo prilegajo. Nabavil sem gumijaste kamionske tepihe in jih ne zamenjam vec, naslednji moj avto jih bo tud imel pa cepra v bo maibach.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po mar 15, 2004 4:48 am

treba malo pametno razmišljat, pa nardit plan kako in kaj ;) jaz imam v planu za tam, ko pride noga pod pedale, dat lepo eno kr dodobra narebrano gumo ;) jo že imam doma kr nekaj časa, pa bo še mi krepko, kot zgleda prav prišla!
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po mar 15, 2004 8:45 am

zanimivo... meni pa niti ne drsi toliko... se navadiš kako moraš vstopiti v avto da ne zdrsne pol maš pa itak noge na padalkah...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Napisal/-a Tipo-mania Po mar 15, 2004 9:14 am

Hmmm pravte da maste probleme z drsenjem-a nimate rebra na tem aluminiju-jest jih mam not že 1 leto skor pa mi zdele pozim k je blo ornk mokro in mrzlo čist nč ni drsel-mogoče tut zato k mam zraven še dobre pedalke-tut home made iz tega aluminija-al mam pa dobro obutev-no ja vsak ma svoje izkušnje-jest zlo pozitivne-kar se videza tiče,uporabnosti in čiščenja-nobenih problemov-nabavi sm pa u Metalki in so mi razrezal

Lep dan
DJ Jay

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Po mar 15, 2004 10:28 am

No ja, vsak ima svoj faktor bi see temu reklo. Jaz vem da jih v mojem avtu nocem videt teh plosc, pa naj bodo se tako lepe. Pa tudi stopalke sem imel ze iz teh plosc narejene in montirane ampak se ni obneslo, pa sem jih dol vrgel in zamenjal s temi (so absolutno najboljse kar sem jih kdaj poskusil):
Slika
Samo malo jih je bilo treba s pilo predelat.
Slika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Po mar 15, 2004 10:34 am

CE pa bi ze dajal take tapete noter bi raje dal ene take da so res lepe in se ne drsijo, pa se ceneje me pridejo kot bi v metalki kupoval:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po mar 15, 2004 11:07 am

Hmm meni je nagravžno to da mi kr neki piše gor... najbolj gnjusni so napisi racing, tuning, turbo...

P.s.: in pilot :)

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Po mar 15, 2004 11:24 am

Jaz pa mam vse od te znamke v avtu kar sem tako nekako predelal. Torej Pedale, rocico menjalnika, rocno, anteno, neonke, mrezco, folijo na sprednji sipi na vrhu, imel sem tudi folijo na armaturni, prevleke mam tudi te znamke in tapete. No bi se lahko rekli da sem ze del reklamnega gradiva za to znamko.
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po mar 15, 2004 2:08 pm

s.hio je napisal/-a:No bi se lahko rekli da sem ze del reklamnega gradiva za to znamko.

si, ja... jaz bi zahteval sponzorstvo :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen To mar 16, 2004 12:49 pm

Meni tudi ni jasno kako vam na teh tephih tolko drsi da ne morete vozit???? Meni je prav udobno, nevem kupite si druge cevlje....

Moti me edino to, da ko je novo se teko lepo sveti in lepo zgleda, s casom se pa precej zdrsa :(
Made in Japan

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To mar 16, 2004 1:05 pm

Gigen je napisal/-a:Meni tudi ni jasno kako vam na teh tephih tolko drsi da ne morete vozit???? Meni je prav udobno, nevem kupite si druge cevlje....

Moti me edino to, da ko je novo se teko lepo sveti in lepo zgleda, s casom se pa precej zdrsa :(

točno to...
itak da drsi če maš pa čist zlizane allstarke (na primer) :P :P
SlikaSlika

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 To mar 16, 2004 1:20 pm

Sem slišal da so prepovedani, ker naj bi kao ob nesreči bli zelo zelo nevarni za oge........booooo!!!!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To mar 16, 2004 1:21 pm

mare23 je napisal/-a:Sem slišal da so prepovedani, ker naj bi kao ob nesreči bli zelo zelo nevarni za oge........booooo!!!!

zakaj že? definiraj nevarni?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund To mar 16, 2004 1:24 pm

M kaj vam je to res tolk dobr? :?:

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 To mar 16, 2004 1:40 pm

Sem se s sodelavcem pogovarjal (ne spet reč tisto, sem slišal od mame od brata), ki je od te stroke. Je na tehničnem vidu tipi, ki je imel te tepihe v avtu in so mu težili, češ da so nevarni, ker če se zgodi nesreča ti lahko poreže noge in k...c in ne vem še kaj........smo spet tam.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To mar 16, 2004 1:46 pm

mare23 je napisal/-a:Sem se s sodelavcem pogovarjal (ne spet reč tisto, sem slišal od mame od brata), ki je od te stroke. Je na tehničnem vidu tipi, ki je imel te tepihe v avtu in so mu težili, češ da so nevarni, ker če se zgodi nesreča ti lahko poreže noge in k...c in ne vem še kaj........smo spet tam.

ga pošljem v pm! naj mi dokaže da je alu tepih ki se bo itak skrivil bolj nevaren kot če se mi plastika pod volanom ko poči zarije v noge....
SlikaSlika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio To mar 16, 2004 2:01 pm

Gigen je napisal/-a:Meni tudi ni jasno kako vam na teh tephih tolko drsi da ne morete vozit???? Meni je prav udobno, nevem kupite si druge cevlje....
:(

Menei se pac to drsi, mogoce pa tudi ker nosim prefine usnjene cevlje. Pac mi ne pase da bi vozil v gojzarjih z kakim fajn grifom, mam raje kamionsko gumo.
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost