drugače pa seku bi krom! odvisn kake feltne maš zdej gor (sem že pozabu),
ampak vseen predlagam krom

HUGO_BOSS je napisal/-a:ne ti men da ne obstaja![]()
čist easy, pa še nič dražje ni![]()
omelo, kontaktiri me preko PM če te zanima pa bi se lotil
Sale je napisal/-a:Tako kot je rekel Hugo - krom barvanje tudi že obstaja pri nas v SLO vendar pa je vse skupaj še v začetni fazi (npr. ta postopek pri feltnah ni izpadel dobro, govorim iz izkušenj ne na pamet). Dvomim pa da bi se to dobro obneslo pri zavornih čeljustih, pa tudi krom barvanje kljub zelo presentljivemu efektu še vedno malo zaostaja za pravo galvanizacijo oz. kromiranjem. Aja, pa da ne bi kdo mislil, da gre za krom barvo v spreju - ni tako simpl :P .
dejan84 je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:ne ti men da ne obstaja![]()
No razsvetlji me! Če mislš s tem sam tiste spreje pa barve k kot krom izgledajo, ti povem, da niso ql, ker niso obstojni na praske. Jst sm hotu tko "kromat" špegle pa se nekak ni izšlo ker se barva ni strdila (čeprav je zgledal kot pravi krom). :P
HUGO_BOSS je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:ne ti men da ne obstaja![]()
No razsvetlji me! Če mislš s tem sam tiste spreje pa barve k kot krom izgledajo, ti povem, da niso ql, ker niso obstojni na praske. Jst sm hotu tko "kromat" špegle pa se nekak ni izšlo ker se barva ni strdila (čeprav je zgledal kot pravi krom). :P
pri barvanju plastike je tako, da se ti ne bo nobena taka barva gor prijela,
če ne boš prej presprejal z nekim posebnim sprejem![]()
zadeva ki jo je naredu ta uporabnik, je baje obstojna eno leto...![]()
men lepo zgleda in da se narest, tko da dvomi so odveč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost