detroit91 je napisal/-a::oops: sm že ...sm na unmu ex seat forumu:)
+Gambit+ je napisal/-a:BTW kdo ve kere odbijace ma zdej cicero gor, in kolko je dal za njih?
MGsax je napisal/-a:imam mnenje oz sem si ustvaril tako mnenje da je misliš da imaš najbolši avto tukaj in da je tisto kar ti praviš 100% prav.
če bi hotel imeti prage bi si jih že zdavnaj nabavil, samo jih nočem imet ker mi je tako zelo všeč. edino kaj bom š everjetno dal delat bo temnenje stekel in to je to.
pa odrasti malo in začni respektirat mnenje drugih ki pa ni enako kot tvoje.
član teg aforuma saxoman ga je že videl v živo pa naj on pove kaj si misli o avtu.
CupraR je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:imam mnenje oz sem si ustvaril tako mnenje da je misliš da imaš najbolši avto tukaj in da je tisto kar ti praviš 100% prav.
če bi hotel imeti prage bi si jih že zdavnaj nabavil, samo jih nočem imet ker mi je tako zelo všeč. edino kaj bom š everjetno dal delat bo temnenje stekel in to je to.
pa odrasti malo in začni respektirat mnenje drugih ki pa ni enako kot tvoje.
član teg aforuma saxoman ga je že videl v živo pa naj on pove kaj si misli o avtu.
Se iskreno opravičujem če si dobil tak občutek, lih tko sm izrazil svoje menje kot ti. Isto bi lahk jst zate reku da tisto kar ti mislš da je 100% prav, vendar ne bom tega reku, ker hvala kur.. ma vsak svoj okus Dal sm samo predlog za prage, ker sm sam opazil da zadeva dosti lepše zgleda Če ne probaš ne veš. Sicer sm te pa samo za fotko prosu, ker me res zanima kako zgleda avto, sploh DTM izpuh. Glede mojga avta pa ga nism niti enkat hvalu v tem postu, sam tko.
Misl da je glavni namen, pomagat našmu kolegu da proba pocen skozi pridt in porihtat avto. Upraš mal pr Fazerju če ma kej za Leona al pa pr http://www.ustyletuning.com če se da kej narest. Glede cene odbijača: sigurno drži ker mi je to Cicero sam reku, zadeva pa-vsaj na sliki zgleda zelo kavlitetno in vredna denarja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov