Oz je najboljsa firma na svetu, MOMO je najboljsa firma na svetu....spet smo tam, to je tko kot z APEXI.
Vsaj en tle v debati vam razlaga da je VELIKA razlika med staro in novo serijo Alessio felten, ampak ne, sej to nima veze......PA IMA.
Alessio je bila nekoc druzinska firma. Lastnika sta bila dva brata. In kot v pravlici je en zabusaval, drugi pa je vestno delal...V bistvu je en brat drugega priganjal (to je blo obdobje ko so bile alessio feltne mehke, slabe, lak in barva sta se luscili,....)
No pol je uni ta dober brat zbral nekaj denarja in se pogodil s slabim bratom, odkupil njegov vecinski delez v firmi in prevzel vajeti v svoje roke.....nastal je dan!
Prenovil je tehnoloske postopke in naredil novo serijo alessio felten....
Ej jaz sem tudi ta novo serijo kupil...veste...sem nemalokrat zavozil bocno v robnik, OK so bile praskice, tudi lak in barvo mi je na teh praskah dol pobralo....a vam na vasih MOMO in nevenkasnihfeltnah se nebi??
Enkrat se mi je celo zgodilo, da sem z cca 40km/h zavozil na 5-6 cm visok kamen, ki je padel s tovornjaka ki je vozil pred mano. Kako je blo to slisat in cutit na kompletno znizanem avtu, z niskoprofilnimi gumami, nocete vedet....AAAAAAAAMMMMPAAAKKKK feltna je ostala kot je bila....toliko o novejsih serijah alessio felten.....
In preden karkoli govorite kire feltne so najboljse na svetu se raje pozanimajte kira firma izdeluje te feltne, ker ni receno, da OZ feltno, ki jo boste kupili, bo izdelana v njihovi tovarni
Aja pa se nekaj OZ F1 feltna, naravnost nora zadeva, super, najboljsa na svetu, ja malo sutra, zakaj sta se dve pol zvile pod tezo toyote celice??
Odgovor: zato ker je ful trda HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHAA
Nauk: ma ni ga, vsak bo svoje trobezljal itak, sam alessio feltne res niso tako slabe kot si nekateri mislijo in zagotavljajo....
Ciao!