Sarcy je napisal/-a:Neon je napisal/-a:Punto II je napisal/-a:Čudno da si dal rdeče gor, modre bi bol pasale, al pa bele?
Neon, verjetno nauš hotu povedat kje kaj in kako, sam a lahko na kratko (s vsaj mal podrobnostmi) opišeš kako in kje napelješ kable? Kam in kako prišrafuaš neonke?
Tako kot ja Sarcy povedala, stranske se šraufajo (možno jih je tudi prilepit, samo tisto nikoli ne veš koliko drži) Prednjo in zadnjo pa lahko tudi z močnimi vezicami. Luči že imajo nosilce.
Kable jaz po najbližji poti speljem v notranjos (po podnu je vsepolno gumijastih čepov in tam skozi jih pripeljem - čimanj vrtanja)
Nekateri kable speljejo kar po podvozju, in na enem mestu v notranjost.Ta montaža je tudi najhitrejša, vendar mi ni všeč, ker kabli križem kraž po podvozju ni dobro. Zato taka montaža ki jo delam jaz traja 4-5h.
Ja sam un ta črn kit (se oproščam k ne vem kako se mu reče) zelo dobro drži
Drugače pa tudi punce znamo kaj pametnga povedat
_spirit_ je napisal/-a:mini_db je napisal/-a:Kakšna je pa cena vsega skup.
Cena je odvisna od tega kakšne neonke vzameš. Komplet 4ih navadnih neonk je 21k sit (če se ne motim), komplet malo bolj svetlečih neonk pa 26k sit. Delo je 5k sit.
daewoo_rugby je napisal/-a:ej mene pa zanima, kaj ko se to razbijejo, a so kej zaščitene. Ne vem zakopleš, pa ti kamni... v avtomatski avtopralnici, ti kej poškoduje, al pa k greš s pločnika, pa če bi kej porajsu, kolk so kej občutljive
hvala za odgovor
lpb
s.hio je napisal/-a:Naj rece kdorkoli karkoli a meni to tezi da ma nedko neke svetlobne efekte na avtu in neke neonke, itd... Saj ze meglenke bi jaz prepovedal kaj pa sele kaksne take pisukarije. Pac vem da ma vsak svoj okus in svetle stvari niso po mojem okusu.
Npr mi tezijo ze tiste diodice ki jih imam original v racunalniku ali pa ledice na havbi in podobno.
Kot sem ze enkrat rekel: JAZ BI TO Z MACOLO DOL ODMONTIRAL.
Neon je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:ej mene pa zanima, kaj ko se to razbijejo, a so kej zaščitene. Ne vem zakopleš, pa ti kamni... v avtomatski avtopralnici, ti kej poškoduje, al pa k greš s pločnika, pa če bi kej porajsu, kolk so kej občutljive
hvala za odgovor
lpb
Do sedaj je blo že vsega, od pločnikov, VULKANIZERJEV (pa so jih vsi opozorili na neonke, sam k so BERI - Haudreti,...
Na vsaki strani se pusti prostora cca 25cm, kar je popolnoma zadosti in on ne, postavi dvigalko na drugo tretjino dolžine avta, lahko tigrica potrdi...
Ohišje je zelo robustno, tako da kamenčki pa to ne delajo problemov.
ja res je ma neon vsake toliko časa kaj pri meni za popravit na avtu mislim da ne bo pomote in te njegove neonke so res zakon
lp tigrica
Če z lučjo samo podrsaš in predčasno ustaviš - greš nazaj ali podobno lahko luč rešiš, v najslabšem primeru imaš za eno luč, 2000 - 4000sit stroškov
Prav tako pralnica ali vapo ni panike.
_VeNoM_ je napisal/-a:_spirit_ je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:NEON maš kere take kok ma _spirit_ v podnapisu????
heheh
ma da smreko nardim iz avta!![]()
_VeNoM_: ravno te prihajajo od neona!so tiste malo bolj svetleče in s tem tudi malo dražje.
kok šuške spirit???![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov