Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

jaz2di
Nov uporabnik

Napisal/-a jaz2di To maj 04, 2004 9:01 am

Mate je napisal/-a:Drgac pa vsi diski rjavijo in ni s tem tud nc narobe, ker jih ziher vec poberejo bremze kot pa rja... no ja, razem Porschejevih keramicnih...

A se da tudi na bolj plebejske avtomobile nastimat keramicne diske (in verjetno se kaj pripadajocega) ? Za kaksen denar?

Ce je to mozno in ce ima sebastjanl zadosti cvenka, naj si pa to omisli in je zadeva resena.

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik To maj 04, 2004 9:17 am

jaz sem kupil nov avto pa je bil že pri prevzemu mal rjast (diski), tko da ce si ti to opazu po enmu letu nevem ane :twisted:
nemorte ga tko napadt ce pac ni tok v tej stroki :P

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ To maj 04, 2004 9:17 am

jaz2di je napisal/-a:
Mate je napisal/-a:Drgac pa vsi diski rjavijo in ni s tem tud nc narobe, ker jih ziher vec poberejo bremze kot pa rja... no ja, razem Porschejevih keramicnih...

A se da tudi na bolj plebejske avtomobile nastimat keramicne diske (in verjetno se kaj pripadajocega) ? Za kaksen denar?

Ce je to mozno in ce ima sebastjanl zadosti cvenka, naj si pa to omisli in je zadeva resena.

Za to rabiš cel kit. Keramične diske, druge čeljusti in ploščice, termometer za zavorno olje, druge cevi + stuff,.. In to pride veliko denarja in tudi ni na voljo kar za ene leve avtomobile.
Cena je pa pomoje blizu 1 mio..

Za več info pa vprašajte uporabnika Mihakrapez na tem forumu, ki ima firmo Sinter, katera dela take zadeve.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Klausz
Novinec

Napisal/-a Klausz To maj 04, 2004 9:20 am

Pr diskih je problem edino ce so po obodu porozni, kar pomen da je povrsina neenakomerna, ce se pa cesa dotaknes, pa vse stran leti. To sm mel jst pr tri leta starmu Cliotu pa je blo pac treba menat diske, ampak je vse skup relativno pocen (12 kSIT s ploscicami vred)... mal rje na drsni povrsini pa nc ne skod, se boljs bremza...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov