Rjuhar je napisal/-a:Jest prodajam tist, kar je v podpisu. Gume so original primerne Cliotu, luknje prav tako. Poslji mi sliko avta, pa ti jih se zmontiram gor, da bos videl, kako zgleda.
Kar se pa gum tiče, sem pa ta vikend vozu avto z dimenzijo, za katero bi dal pred tremi dnevi menda roko v ogenj, da ne obstaja.
175/55/17
Rjuhar je napisal/-a:ja, zadaj ma pa 225/45/17. In zaradi teh sprednjih gum avtu ne odnese zadka ampak gre lepo skozi ovinek in ko zacne drseti drsi cel, ne samo zadnji konec, razen seveda, ko se zacnes sredi ovinka igrat z gasom, ko hoces, da malo podrifta.
Maš moj podpis!!!15 ke pa dol spustit in maš ful lepi avtek pa še na pospeških se bo zelo mal poznal!Go for it!!!alko je napisal/-a:Jaz sigurno nebi sel v 17 pri 60 (oz 75km), ker ne dam vse v styling. Ce mene vprasas, daj solidne 15" gor (195) pa avto za kaksen centimeter dol spusti (2,3) pa si zmagal.
lp, ALKO
dj rok je napisal/-a:jaz bom najbrž dal gor na cliota gume 195/50/15 in bo najbrž kar dobro za začetek.
Ali mi lahko še poveste kje naj kupim lite feltne da bom dal te gume gor. Ali moram na kaj paziti ko kupiujem feltne tako da bi bile lepe.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov