Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po maj 24, 2004 9:04 am

monster_d je napisal/-a:
lisko1 je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:
nightrider31 je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:
Katrca je napisal/-a:Men bo barvu z navadno oranžno, potem pa še s prozornim metalik lakom čes, bo ceneje kot že zmežana met. barva.

Hm...
Preko navadne barve se nene daje laka! :wink:
Lak pride sam preko metal barve.

zakaj pa ne :evil: sicer pa lahko v lak zamesas metalik komponento tako da ne govori bedarij...pa brez zamere vendar pa o tem vec kot ti (delam med barvami oz. barve)
vendar pa se licarji ne poslozujejo tega sistema ker je velika izguba casa in denarja
zaenkrat :twisted: :wink:

No to sem glih mislo, lahk das sam kot sem napisal se ne daje...
Ne rabi navadna barva se dodatne plasti kot metalik... :wink:

Monsta...... petka ma v originalo lak prek barve.... pa je navadna barva :wink:
Lahk pa si pogledaš blatnik ki je bil naknadno šprican pa ni laka prek.... boš vidu kak zbledi :evil: :cry:

Ja saj pa sem napisal da se ponavadi ne daje preko... eni res neznajo brat a? :-P

Enim je sam prvi vtis važn :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po maj 24, 2004 9:08 am

Ze v zacetki povem kar je realno, pol pa nastane cela stala, saj nikjer nisem napisal da se nemora dat, ampak da se ne daje :D (cenovno ze ali pa casovno nima smisla) :D
lp

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Po maj 24, 2004 9:23 am

dobro no pa ne se kregat no :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po maj 24, 2004 9:23 am

monster_d je napisal/-a:Ze v zacetki povem kar je realno, pol pa nastane cela stala, saj nikjer nisem napisal da se nemora dat, ampak da se ne daje :D (cenovno ze ali pa casovno nima smisla) :D
lp

Dej pir plači pa bod tih :P :P :P

A zato so ble nove petke tko drage? :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Napisal/-a nightrider31 Po maj 24, 2004 9:29 am

ja a to si sele sedaj izvedel ali kaj :P :roll: :roll: :roll:
Slika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po maj 24, 2004 9:45 am

Kwa ste pametni ej.

Katrca je napisal/-a:Jaz pričakujem da dobim nazaj ta teden svojo R4, ki sem jo dau barvat iz bele na met. oranžno :wink:

Če boš dal samo prozorni lak čez navadno barvo, še ne pomeni, da boš zato mel metalik barvo. Za to rabiš štrihat metalik bazo spodej, ne navadno barvo.
Edino, kar boš pridobil s tem je, da boš lahko potem nakndano spoliral prozorni lak in s tem dosegel boljši lesk.

lisko1 je napisal/-a:Monsta...... petka ma v originalo lak prek barve.... pa je navadna barva :wink:
Lahk pa si pogledaš blatnik ki je bil naknadno šprican pa ni laka prek.... boš vidu kak zbledi :evil: :cry:

Ni nujno, da je zbledel zaradi tega, ker ni laka čez. Lahko je samo slaba barva (poceni), ki hitro zbledi.

Showcari se štrihajo večplastno. To pomeni, da se štriha več plasti barve in na koncu še več plasti prozornega laka in med vsako plastjo se prej odpravijo vse napakice (smeti...) Potem, ko je to vse poštrihano in suho, pa je na vrsti poliranje, kjer odpolirajo dol tudi do 3 plasti in s tem dosežejo res maksimalni lesk avtomobila.

@jerney: Če boš štrihal perlo, te bo koštalo več, kot je vreden avto. Perla je u iber draga.

Mejte se še lepo naprej.....
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Napisal/-a nightrider31 Po maj 24, 2004 9:46 am

pa zakaj nisi prebral vsega :evil:
Slika

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Napisal/-a nightrider31 Po maj 24, 2004 9:47 am

Če boš dal samo prozorni lak čez navadno barvo, še ne pomeni, da boš zato mel metalik barvo. Za to rabiš štrihat metalik bazo spodej, ne navadno barvo.
Edino, kar boš pridobil s tem je, da boš lahko potem nakndano spoliral prozorni lak in s tem dosegel boljši lesk.
tvoj odg.

moj odg.
zakaj pa ne sicer pa lahko v lak zamesas metalik komponento tako da ne govori bedarij...pa brez zamere vendar pa o tem vec kot ti (delam med barvami oz. barve)
vendar pa se licarji ne poslozujejo tega sistema ker je velika izguba casa in denarja
zaenkrat

pa brez zamere :wink:
Slika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po maj 24, 2004 10:09 am

Zdej se pa že kopiraš.

Pa če si že tolk pameten, pol rajš svetuj unemu, ki je vprašal. K si baje tolk od foha.

Dej mi povej, zakaj bi mešal metalik komponento v prozorni lak?
A ni potem bolje, da poštrihaš metalik bazo in prozorni lak?

tvoj odgovor: "...vendar pa se licarji ne poslozujejo tega sistema ker je velika izguba casa in denarja
zaenkrat .."

Torej???

A če bo kdo vprašal, kje se najhitreje pride iz KR v LJ, boš tud reku, da greš lahko na New York okrog, vendar se prevozniki ne poslužujejo tega, ker je prevelika izguba časa in denarja?

Pa dobr, sej boli mene, jest bom že sam poštrihal svoj avto, brez takih pametnih, kot si ti, ki "....vendar pa o tem vem vec kot ti (delam med barvami oz. barve)"

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po maj 24, 2004 11:43 am

Dobr dobr fanta ne se skregat..... vsak ma po svoje prav :wink: Poleg tega sma se z monstrom mal zabavala tko da ne nadaljevat najinega "kreganja" :D

Pajsar.... ja res da je lahk slabša barva.... sam mi je ličar (ki je zelo dober in mu zaupam) sam reku da ni laka prek. Pa čist obično vprašanje.... kaj je možn da to nekak ven spoliram? Kao z barvno polirpasto? al je edina možnost da blatnik pobarvam na novo?
Slika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po maj 24, 2004 11:48 am

lisko1 je napisal/-a:Dobr dobr fanta ne se skregat..... vsak ma po svoje prav :wink: Poleg tega sma se z monstrom mal zabavala tko da ne nadaljevat najinega "kreganja" :D

Pajsar.... ja res da je lahk slabša barva.... sam mi je ličar (ki je zelo dober in mu zaupam) sam reku da ni laka prek. Pa čist obično vprašanje.... kaj je možn da to nekak ven spoliram? Kao z barvno polirpasto? al je edina možnost da blatnik pobarvam na novo?

Jah, ni nujno da z barvno polirpasto.
Lesk boš dobil že z navadno polirpasto. Probaj.
Drugače pa profiči polirajo tako, da grejo najprej polirat z grobo polirpaso in to na mašino, potem pa na roke najprej z eno srednje grobo polirpasto in nazadnje za visoki sijaj še z full fino polirpasto.

Probaj, ne vem. Lahko, da ti je ličar že na začetku zgrešil odtenek.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po maj 24, 2004 11:54 am

__PAJSAR__ je napisal/-a:
lisko1 je napisal/-a:Dobr dobr fanta ne se skregat..... vsak ma po svoje prav :wink: Poleg tega sma se z monstrom mal zabavala tko da ne nadaljevat najinega "kreganja" :D

Jah, ni nujno da z barvno polirpasto.
Lesk boš dobil že z navadno polirpasto. Probaj.
Drugače pa profiči polirajo tako, da grejo najprej polirat z grobo polirpaso in to na mašino, potem pa na roke najprej z eno srednje grobo polirpasto in nazadnje za visoki sijaj še z full fino polirpasto.

Probaj, ne vem. Lahko, da ti je ličar že na začetku zgrešil odtenek.

Ni fora u tem da je drug odtenek..... ko sem avtek kupu je blo lepo..... pol pa je čez čas zbledelo..... polirat pa si ne upam več preveč ker mam občutek da na tistem mestu že barva tko tanka da se kit skozi vidi..... lesk je sam barva je bleda
Slika

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Napisal/-a nightrider31 Po maj 24, 2004 11:56 am

__PAJSAR__ je napisal/-a:Zdej se pa že kopiraš.

Pa če si že tolk pameten, pol rajš svetuj unemu, ki je vprašal. K si baje tolk od foha.

Dej mi povej, zakaj bi mešal metalik komponento v prozorni lak?
A ni potem bolje, da poštrihaš metalik bazo in prozorni lak?

tvoj odgovor: "...vendar pa se licarji ne poslozujejo tega sistema ker je velika izguba casa in denarja
zaenkrat .."

Torej???

A če bo kdo vprašal, kje se najhitreje pride iz KR v LJ, boš tud reku, da greš lahko na New York okrog, vendar se prevozniki ne poslužujejo tega, ker je prevelika izguba časa in denarja?

Pa dobr, sej boli mene, jest bom že sam poštrihal svoj avto, brez takih pametnih, kot si ti, ki "....vendar pa o tem vem vec kot ti (delam med barvami oz. barve)"

sicer si ze povedal da te boli k..., torej debata zakljucena,ker ne mislim vleci debate v ne vem kam
aja glede poti iz KR vLJ pa 100% cez Celje,kjer zavijes na 3 semaforju
Zadnjič spremenil nightrider31, dne Po maj 24, 2004 11:58 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Po maj 24, 2004 11:56 am

dej pajsar boli te, kle so itak eni prepotentni. boli tebe i mene, oba bova mela za 150 jurjev perla barve na avtih, kaj pa teli zganjajo, je pa njihov problem. se cel avto airbrushnemo pa smo zmagal.

lp, kr3mn1
...narodni heroj...

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Po maj 24, 2004 5:57 pm

Ok folk debata je šla čist iz tira.A mi lohk gdo pove kje ti strihnejo avto za 250 k pa to pomen da strihnejo totalno tud pod havbo kjer je masina da ne najdes pikice prejsne barve ??? pa prosm za odgovor
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Po maj 24, 2004 6:08 pm

stilk0 je napisal/-a:Ok folk debata je šla čist iz tira.A mi lohk gdo pove kje ti strihnejo avto za 250 k pa to pomen da strihnejo totalno tud pod havbo kjer je masina da ne najdes pikice prejsne barve ??? pa prosm za odgovor

pr men za 200 z barvo vred. :)

lp, kr3mn1
...narodni heroj...

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Po maj 24, 2004 8:15 pm

kr3mn1 pa to je celotno barvanje avtomobila kot original dab dubu barvo ? mislm barvanje posod tud pod havbo za vrati etc...
Aja pa kašna barva je to metal al metal draži pride od 200 cukov ??
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po maj 24, 2004 8:20 pm

kr3mn1 je napisal/-a:
stilk0 je napisal/-a:Ok folk debata je šla čist iz tira.A mi lohk gdo pove kje ti strihnejo avto za 250 k pa to pomen da strihnejo totalno tud pod havbo kjer je masina da ne najdes pikice prejsne barve ??? pa prosm za odgovor

pr men za 200 z barvo vred. :)

lp, kr3mn1

Stari, bodo mogl najprej u DRTK pridet, da bodo mel take cene.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov