sam ti povej zakaj?
maky je napisal/-a:remus ni rosfraj...
PaGeR je napisal/-a:Drugače pa tista o skurjenih remusih... Če kupiš inox-rostfrei remusa, ga tudi ne boš skuril, če pa kupiš onega za 30k, pa itaq da ga boš, prav tako tudi supersprint (če sploh ima low budget izpuhe? to ne bi vedel)...
LP
PaGeR je napisal/-a:maky je napisal/-a:remus ni rosfraj...
Pridi do mene, pa prinesi en fajn supr močn magnet, pa bova probala al je rostfrei ali ni...
Tako namreč preveriš ali imaš rostfrei!!!
Lahko pa tudi prineseš na zbor, pa bomo tam preizkusili, da ti dokažem, sam pol si mi dolžen javno opravičilo :P
"Lepše se sliši" Čist možno
Drugače pa tista o skurjenih remusih... Če kupiš inox-rostfrei remusa, ga tudi ne boš skuril, če pa kupiš onega za 30k, pa itaq da ga boš, prav tako tudi supersprint (če sploh ima low budget izpuhe? to ne bi vedel)...
LP
remusi so rosfraj na začetku in nakoncu... v sredini so pa črni... mam prav?maky je napisal/-a:hehe sej na pleh se tud prime pa ni rosfrajremusi so rosfraj na začetku in nakoncu... v sredini so pa črni... mam prav?
maky je napisal/-a:PaGeR je napisal/-a:maky je napisal/-a:remus ni rosfraj...
Pridi do mene, pa prinesi en fajn supr močn magnet, pa bova probala al je rostfrei ali ni...
Tako namreč preveriš ali imaš rostfrei!!!
Lahko pa tudi prineseš na zbor, pa bomo tam preizkusili, da ti dokažem, sam pol si mi dolžen javno opravičilo :P
"Lepše se sliši" Čist možno
Drugače pa tista o skurjenih remusih... Če kupiš inox-rostfrei remusa, ga tudi ne boš skuril, če pa kupiš onega za 30k, pa itaq da ga boš, prav tako tudi supersprint (če sploh ima low budget izpuhe? to ne bi vedel)...
LP
hehe sej na pleh se tud prime pa ni rosfrajremusi so rosfraj na začetku in nakoncu... v sredini so pa črni... mam prav?
monster_d je napisal/-a:CE govorimo za obicne remus izpuhe pol mislim da ma maky prav!
Sem mel v roki enga remusa z pravokotnim nastavkom... pa je bil skor zihr pleh(zelezo)... pa se tezek je bil ko svinja![]()
Mas pa se potem Izpuhe Romulus ki jih prav tako dela remus in so z nerjavecega jekla!
(ravnokar drzim v roki prospekt)
stilk0 je napisal/-a:kje se pa Sprintfilter KD2 dubi lohk ? a od a3ma tanov speed-performance filter z CIA pa še ni noben probu ??mazda-mx3 je napisal/-a:K&N in CAI si naredi sam al pa Sprintfilter KD2...z moje strani.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov