Hehe, sej ne da bi ti bil fouš, sam čudno se mi zdi...
monster_d je napisal/-a:@ G-4S A ma naredila atentat na lpp (stil osama bin laden WTC)![]()
![]()
![]()
Jebemu jaz tut cakam na kartoncek za fedre, mam tehnicnega cez 1mesec...
Pismo ma ne mi rect da bom jebemo matr poleg homologacije spet serisjke fedre moral montirat gor kot sem jih 2leti do zdej![]()
noobie je napisal/-a:Pugi isto sem imel jaz. Prisel sem ob 7 zjutraj. Samo, da se cakal mal vec k ti![]()
Js sem namrec cakal do okol 13:00 ure, ker ni bilo g.Vrtacnika... je sel pac in ga ni blo vec... Liste mi je pergledal en drugi, ki sem ga po sreci ulovil nekje ozunaj in nato mi je se pizdil zaradi stopalk. Drugace pa sem dal 10.000 sit za nizanje avtomobila ter drugega izpusnega lonca! V glavnem skor raje ne predelavam vec avta kot pa da moram spet dopust vzet za en gnil LPP!
BMW 850i je napisal/-a:Če imaš vse pripravljeno spet ni tako hudo.
Pred približno dvema tednoma sem imel nek opravek v LJ in nato sem skočil še na LPP vprašat glede homologacije. Takoj sem izpolnil obrazec in oddal. Po slabima dvema tednoma dobim vabilo, ki je bilo na petek 4.06. Pa ravno takrat, ko imam cel dan šiht. OK vzamem telefon in prosim za nov termin - en dan prej? Ni problema potem pa 3.06. Super. Pridem ob 7.00 uri grem plačat 20.500 sit in na tir 2. U kanal, nebo šlo, prenizek. Bomo pa avto rinili in smo ga spravili na kanal. Zapiše vse podatke in kode in nato naj čakam gospoda, ki preverja predelavo. Avta mi ni bilo potrebno peljati še enkrat na tir 1, ampak sem ga samo naprej lepo parkiral pri kanalu. Res je bilo malo čakanja, ker gospod je nekam odšel za cirka 40min - nič strašnega, sem vajen čakati enkrat že bo. Nato pride gospod in vpraša za papirje. Ni problema če imaš vse pripravljeno. Jaz sem homologiral: prednji podaljšek, pragove, zadnji spojler, vzmeti, remus, felne z gumami (prosil naj mi vpišejo obe dimenziji dovoljeni 2*spredaj in 2* zadaj - ni problema) in še distančnike (rekel da ponavadi ne vpisujejo, mi pa bodo).
Potem pa moreš imeti: Račune strokovne vgradnje ali potrdilo da, je strokovno in po navodilih vgrajeno. Če pa je avto spuščen pa moraš imeti še opravljeno optiko in izvid.
Gospod mi je povedal, vi pa imate vse in da je vse vredu homo pa dobim po pošti domov cirka 1-2 tedna (bomo videli) Ni bilo nikakršnih komplikacij, seveda če maš vse TUV in potrdila.
Jaz sem bil že ob 8.00 gotov. Meni je bilo OK. Zaenkrat brez pritožb.
G-4S je napisal/-a:Tokrat bom kratek, ampak nadaljevanje sledi:
1. Najavljen sem bil ob 7.30 (nekateri pred mano že ob 7h), gospod je bil do 10h na sestanku. Domov sem šel ob 11.30.
2. Majstra, ki se je vsedel v avto sem vprašal, če bo avto morda nasedel in če je lahko mal previden: "Jah to bomo pa vidl a ne" in punim zapelje v kanal za bremze![]()
3. Plačal sem 14.400 za: prage, podaljške (oba), blende, fedre, druge feltne, zadnje luči -> Pugi, nategnl so te.
4. Naslednji teden imam registracijo, homo kartonča pa nikjer. Kličem vsak dan najmanj 5x, skoraj nikoli ne dobim veze. Prejšnji teden sem dobil gospo, ki ureja te kartončke in mi je rekla naj pokličem naslednji teden. Pokličem v ponedeljek, se tej isti gospe niti sanjalo ni kdo sem in kaj hočm. Ko sem ji razložil, kaj hočem in kdo sem, mi je rekla naj pokličem naslednji dan (torek). Od takrat naprej nisem več dobil zveze, danes sem bil osebno tam, čakal pol ure, dosegel NIČ. Jutri spet....
5. Ozračje neprijazno do nezavesti. Ma kakšen "dober dan"?
6. "Preverjeno" kliče
HaBBicH je napisal/-a:jest sem bil v manj kot eni uri fertik...Sel sem pa dvakrat
enkrat spojlerje, fedre, blende, haubo, feltne... me je prislo okol 12K SIT
U drugo pa sem homologiral zadnji spojler, auspuh, m3 spegle, filter, zmigavce...dal sem okol 8K SIT
tj je napisal/-a:ker sploh noben ni vedu kaj rabim prinest s sabo!! Odgovor sem dobil na forumu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov