Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 03, 2004 10:14 pm

Aha, super, ti 10 stvari, js pa 2, plačava pa 25% razlike...ql :?
Hehe, sej ne da bi ti bil fouš, sam čudno se mi zdi...
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če jun 03, 2004 10:16 pm

Pugi je napisal/-a:Aha, super, ti 10 stvari, js pa 2, plačava pa 25% razlike...ql :?
Hehe, sej ne da bi ti bil fouš, sam čudno se mi zdi...

sej ti pravim na uč odmerjena cena...
mater dobro da ni dohodnina tud tko :lol: :lol: :lol: :lol:
kva a flipov pa nisi homologiru?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 03, 2004 10:18 pm

flips_homogenization_mode=0
homo error 404/not possible
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jun 03, 2004 10:23 pm

critical error in flips_homogenization/can not read tuv certificate
reload tuv certificate and try again or press IDGAF
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 03, 2004 10:24 pm

-> IDGAF, če bojo šle pa zarad tega tablce, pol pa tud ne vem no...
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Če jun 03, 2004 10:57 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Če jun 03, 2004 11:09 pm

Sicer nimam nikakršnih izkušenj z lpp, sam to kar berem tle, to niveč normalno.
Če ima kdo kake veze na pop tv naj poskusi zrihtat en prizor ( če smo bili že zaradi dragov ).

LP Joseph

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe jun 04, 2004 12:26 am

@ G-4S A ma naredila atentat na lpp (stil osama bin laden WTC) :lol: :lol: :lol:
Jebemu jaz tut cakam na kartoncek za fedre, mam tehnicnega cez 1mesec...
Pismo ma ne mi rect da bom jebemo matr poleg homologacije spet serisjke fedre moral montirat gor kot sem jih 2leti do zdej :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe jun 04, 2004 12:39 am

monster_d je napisal/-a:@ G-4S A ma naredila atentat na lpp (stil osama bin laden WTC) :lol: :lol: :lol:
Jebemu jaz tut cakam na kartoncek za fedre, mam tehnicnega cez 1mesec...
Pismo ma ne mi rect da bom jebemo matr poleg homologacije spet serisjke fedre moral montirat gor kot sem jih 2leti do zdej :twisted: :twisted:

Not an bad idea - na sosedno bajto pa papirnate aviončke opremt z kakimi hudimi petardami; pa pol ke u hangar vse zmetat hahahahaa
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Pe jun 04, 2004 6:46 am

Sm mislu da hoče monsta v Yugico dat eksploziv pa jo zapelat not (sicer bol Pakistan fora, kot pa Taliban :P ).

Znanc je šu delat A-test za kemperja. Po 1mescu naj bi šu na počitnice z družino, sam ni mogu ne avta registrirat ne nič, zarad papirjev. Pol je pa vse naložu v avto, še taščo vzel sabo (uffff...) in se zabivakiral pred vhod od LPP. Še tisti dan je dobu papirje lepo v roko :D
Slika

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie Pe jun 04, 2004 6:49 am

Pugi isto sem imel jaz. Prisel sem ob 7 zjutraj. Samo, da se cakal mal vec k ti :D
Js sem namrec cakal do okol 13:00 ure, ker ni bilo g.Vrtacnika... je sel pac in ga ni blo vec... Liste mi je pergledal en drugi, ki sem ga po sreci ulovil nekje ozunaj in nato mi je se pizdil zaradi stopalk. Drugace pa sem dal 10.000 sit za nizanje avtomobila ter drugega izpusnega lonca! V glavnem skor raje ne predelavam vec avta kot pa da moram spet dopust vzet za en gnil LPP!
Be happy

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe jun 04, 2004 7:17 am

noobie je napisal/-a:Pugi isto sem imel jaz. Prisel sem ob 7 zjutraj. Samo, da se cakal mal vec k ti :D
Js sem namrec cakal do okol 13:00 ure, ker ni bilo g.Vrtacnika... je sel pac in ga ni blo vec... Liste mi je pergledal en drugi, ki sem ga po sreci ulovil nekje ozunaj in nato mi je se pizdil zaradi stopalk. Drugace pa sem dal 10.000 sit za nizanje avtomobila ter drugega izpusnega lonca! V glavnem skor raje ne predelavam vec avta kot pa da moram spet dopust vzet za en gnil LPP!

Ej... k si glih iz NM. Avtoklinika iz Bršljina pri Novoteksu sodeluje z A3M in ti oni zrihtajo homologacijo in vgradijo fedre, oz. stvar znižajo. V enem dnevu max. vse fertig. Pršparej si živce!

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj Pe jun 04, 2004 7:47 am

BMW 850i je napisal/-a:Če imaš vse pripravljeno spet ni tako hudo.
Pred približno dvema tednoma sem imel nek opravek v LJ in nato sem skočil še na LPP vprašat glede homologacije. Takoj sem izpolnil obrazec in oddal. Po slabima dvema tednoma dobim vabilo, ki je bilo na petek 4.06. Pa ravno takrat, ko imam cel dan šiht. OK vzamem telefon in prosim za nov termin - en dan prej? Ni problema potem pa 3.06. Super. Pridem ob 7.00 uri grem plačat 20.500 sit in na tir 2. U kanal, nebo šlo, prenizek. Bomo pa avto rinili in smo ga spravili na kanal. Zapiše vse podatke in kode in nato naj čakam gospoda, ki preverja predelavo. Avta mi ni bilo potrebno peljati še enkrat na tir 1, ampak sem ga samo naprej lepo parkiral pri kanalu. Res je bilo malo čakanja, ker gospod je nekam odšel za cirka 40min - nič strašnega, sem vajen čakati enkrat že bo. Nato pride gospod in vpraša za papirje. Ni problema če imaš vse pripravljeno. Jaz sem homologiral: prednji podaljšek, pragove, zadnji spojler, vzmeti, remus, felne z gumami (prosil naj mi vpišejo obe dimenziji dovoljeni 2*spredaj in 2* zadaj - ni problema) in še distančnike (rekel da ponavadi ne vpisujejo, mi pa bodo).
Potem pa moreš imeti: Račune strokovne vgradnje ali potrdilo da, je strokovno in po navodilih vgrajeno. Če pa je avto spuščen pa moraš imeti še opravljeno optiko in izvid.
Gospod mi je povedal, vi pa imate vse in da je vse vredu homo pa dobim po pošti domov cirka 1-2 tedna (bomo videli) Ni bilo nikakršnih komplikacij, seveda če maš vse TUV in potrdila.
Jaz sem bil že ob 8.00 gotov. Meni je bilo OK. Zaenkrat brez pritožb.

Ti si pol očitno eden radkih srečnežev! Ker js sem že ko sem jih klical pop*****, ker sploh noben ni vedu kaj rabim prinest s sabo!! Odgovor sem dobil na forumu...

lp
Slika
Caliber CA1375 + Blaupunkt VW300 + Missy Elliott: "Pass That Dutch" = 142dB

benko
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a benko Pe jun 04, 2004 7:56 am

kva so idioti ej!! sam smajli so pa dost nazorno use pokazal :lol:
lp

blaz

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe jun 04, 2004 10:46 am

jest sem bil v manj kot eni uri fertik...Sel sem pa dvakrat

enkrat spojlerje, fedre, blende, haubo, feltne... me je prislo okol 12K SIT

U drugo pa sem homologiral zadnji spojler, auspuh, m3 spegle, filter, zmigavce...dal sem okol 8K SIT

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Pe jun 04, 2004 11:18 am

G-4S je napisal/-a:Tokrat bom kratek, ampak nadaljevanje sledi:

1. Najavljen sem bil ob 7.30 (nekateri pred mano že ob 7h), gospod je bil do 10h na sestanku :roll: . Domov sem šel ob 11.30.
2. Majstra, ki se je vsedel v avto sem vprašal, če bo avto morda nasedel in če je lahko mal previden: "Jah to bomo pa vidl a ne" in punim zapelje v kanal za bremze :evil:
3. Plačal sem 14.400 za: prage, podaljške (oba), blende, fedre, druge feltne, zadnje luči -> Pugi, nategnl so te :roll: .
4. Naslednji teden imam registracijo, homo kartonča pa nikjer. Kličem vsak dan najmanj 5x, skoraj nikoli ne dobim veze. Prejšnji teden sem dobil gospo, ki ureja te kartončke in mi je rekla naj pokličem naslednji teden. Pokličem v ponedeljek, se tej isti gospe niti sanjalo ni kdo sem in kaj hočm. Ko sem ji razložil, kaj hočem in kdo sem, mi je rekla naj pokličem naslednji dan (torek). Od takrat naprej nisem več dobil zveze, danes sem bil osebno tam, čakal pol ure, dosegel NIČ. Jutri spet....
5. Ozračje neprijazno do nezavesti. Ma kakšen "dober dan"? :roll:
6. "Preverjeno" kliče :evil:

Kliči parkarat na dan, js sem visel cele dneve na telefonu in sem bil osebno tam ene 5 krat. Usako krat ko sem klical so mi rekli da naj pokličem eno drugo tel. številko. Se ne spomnem imena od une babnice ki ureja kartončke, se mi zdi da je irena al neki takega...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jun 04, 2004 11:24 am

HaBBicH je napisal/-a:jest sem bil v manj kot eni uri fertik...Sel sem pa dvakrat

enkrat spojlerje, fedre, blende, haubo, feltne... me je prislo okol 12K SIT

U drugo pa sem homologiral zadnji spojler, auspuh, m3 spegle, filter, zmigavce...dal sem okol 8K SIT

Vsem vam bom neki naredu! Kk pa js za ene boge fedre in za ene usrane pragove plačam 15 jurjev?!?!?! Prekleta evropa :-:o
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe jun 04, 2004 1:05 pm

tj je napisal/-a:ker sploh noben ni vedu kaj rabim prinest s sabo!! Odgovor sem dobil na forumu...

OK samo to je pa visek, ce ze delajo tole in ne vejo kaj je treba s sabo imet, se pa stvar konca. Mater res se vidi profesionalnost. Mene je kar minil, da bi sel za ta bedn odbijac. Eh.... :roll: Ker vem kako bo, eno uro potrpis samo potem je pa adijo. Bog ne daj da pridem se slabe volje tja. :? Pomoje te kar odslovijo.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jun 04, 2004 1:34 pm

Ah X ne, tok hudo ni, sam je pa precej stvari, ki bi jih lahko/mogli popravit... V bistvu bi mogli naredit tri konkurenčne firme, ki bi to delale za denar in potem bi se pa to popravilo... Do takrat ko pa bo država bo pa - :roll:

Itak jih boli falus, ker oni so plačani pač na mesec in če bojo tebe lepo pozdravli naujo nič več dobili in če bi kje probali najti način za homologiranje kakšne izven varjante tud - je preveč (beri 0.1) truda da bi se splačalo, če niso za to plačani...
Slika

IGI-GTI
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

LPP - jezni GTI-jevec, ki mu je težil g. V.

Napisal/-a IGI-GTI Ne jun 06, 2004 10:53 am

Hvala za kompliment (to o GTI-ju, da je naj...), je pa res, da sem desni kroše še komaj lahko zadržal. Imel vse papirje, tudi optično nastavitev oz. izpisek le-te, račun o opravljeni storitvi za zamenjavo fedrov, samo nemu ta račun ni bil povšeči, ker menjavo ni opravil pooblaščeni serviser, ker ostalih 5293 mehanikov v SLO verjetno sploh ne ve, kaj so to amortizerji in jih potemtakem tudi seveda ne znajo zamenjati!!!!!!!!! :shock: Ni panike, poznamo ljudi, bomo to zrihtal tako, da še on (g. V - saj veste o kom govorim) ne bo vedel kako!!
Glede prijaznost pa tole: kakor se oni obnašajo do tebe tako se daj tudi ti do njih, ker ko sem povzdignil glas in mu rekel, da naj se neha zajebavat, ker tudi jaz ne bežim pred svojimi strankami tako kot on, se je bil voljan celo ustaviti in obrniti, da sem mu povedal še par krepkih, pol je blo pa u redu. No, račun o menjavi fedrov kao še vedno rabi, ker je rekel, da če ga ne bo bodo pa potem njega jeb... Sta bila pa dva zelo prijazna - resno ja, zgleda da sta me videla v akciji pa sta se umirila.
Še to me zanima: za homo.. feltn + gum + fedrov sem plačal 14.500 SIT, ker 5.000 SIT naj bi pa bilo za nov homo kartonček!!!??? Je to res, da ta star ni več po 1.5 2004 uporaben in ga moraš za to še plačat??
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov