GFors pravi:
Sva bla s Saletom enkrat tam, ko so imeli še trgovino v eni neugledni baraki za bežigradom, in naju je tip malodane odslovil, ker nisva zgledala, da imava dovolj denarja. Citiram: "Ja, sam fanta tole so drage stvari, tko da..." ...odjebita al kaj?!?!?! skratka zelo debilno! Sicer bi mel pa lohk jst zadi parkiran ta nov BMW, pa on niti ne bi vedu. Mislm kr neki. Aja, prodaju je pa že takrat neke fake folije in razne druge neumnosti, s strešnimi kufri vred, tko da ne vem kaj je zanga draga roba.
[Sporočilo uredil/a GFors na dan 09.01.2003 ob 13:12 GMT]
lost1 pravi:
ej tinkara
Pejt v Centro,zahtevaj sefa.ko ga dobis rec da si govorila z odvetnikom svojim,in da hoces denar nazaj takoj ker je to nepopoln izdelek oz. ni tisto kar bi moral biti.Prodali so ti cist napacno stvar,poleg vsega je pa tako nezanesljiva roba da se je odlepila.Zahtevaj nazaj denar , ce mas j***a dej se polovico stroskov montaze oz. demontaze.Omeni tudi da ce ne dobis nazaj denarja, da bos sla na trzno inspekcijo inspekcijo in pa v medije ker tvoja sestra dela na poptv-ju.
Ce pa slucajno nebojo hotl,ej poklic na trzno inspekcijo, ne se bat k so cist prjazna,bos dobila na telefon "svojga" inspektorja,in bosta zadevo predelala.Nato poklices se na pop-tv in poves da centra zavaja kupce,in da si bila odskodovana za 40.000 sit.Nato lahko tud poklices na Delo oz. novice pa se tm poves zgodbico, ali pa recimo v kaksne Avtomobilisticne revije tudi.
Centra je men ze skos sumljiva odkar sm bil prvic tm.Res da mogoce nekatere stvari so uredu,sam men se je tud dost stvari zdel sumljivih.Sploh prodajalci,k da prodajajo zelje,nima pojma kaj govori,kr neki gleda po katalogu pa kaze neki govori pa cist drugo.
U glavnem,ne popustit,ce ne druzga ze iz principa ne!!!
Feltna pravi:
Ja,na Centri so res eni čudni tiči!Enkrat sem kupoval črn sprej za zatemnitev zadnjih luči na Ibizi.Pa sem jih vprašal,če lahko oni pošpricajo,ker ne bi rad sam packal,pa še vedu nisem takrat,kako ta reč gre.So mi rekli,da ni problema,da to traja 5-10 minut!Kako 5-10 minut,če morš pa luči dol ruknt kar traja zihr 20 minut.Po prvem nanosu morš ene pol ure počakat in nato nadaljevat z naslednjimi nanosi.Nekako do 3 nanose,no jest sem sel 4 nanose.Med vsakim pol ure prestanka.Tako da mi ni jasno,kako bi oni to nardil v 10ih minutah.Pa še pravopis) na njihovi spletni strani je zlo sumljiv.Clovk dobi obcutek,da so nekje od south hehe.
Tinkara pravi:
Takšen podcenjevalen odnos do (potencialne) stranke (kaj hodiš k nam, saj nimaš dost keša ipd.) je tipičen za takšne amaterje kot je CENTRA. Zraven tega se pa hvalita, da sta bila izšolana v Nemčiji, si predstavljate! Drugače pa onadva vozita eno 10 let staro vectro (ne me narobe razumet, nič ne podcenjujem starih vecter); če sta taka "težka" kšeftarja, bi morala vozit najmanj S 500!))
Tinkara pravi:
Namreč govorim o CENTRI. Tisti, ki prodaja razne kičaste okraske za avtomobile. Verjetno jo že kdo od vas pozna.
Pred dvema mescema sem pri njih naročila kromirane obrobe števcev v armaturki (take, kot jih ima napr. BMW e46 M3). Po treh tednih čakanja sem robo le dobila, ampak seveda nekaj čisto drugega, kar sem naročila! Šele pri montaži (montiral mi je neki tuner) se je izkazalo, da sem namesto kromiranih kovinskih obročkov (kar sem naročila!) dobila neke zanič folije, v bistvu nalepke! Zanje sem pa dala ničmanj kot 20 prešernov! Montaža je bila izredno zoprna, ker je bilo treba razdreti ves obvolanski del armaturke s konzolo! Ko je zadevo nalepil na robove, je sicer zgledalo lepo, za montažo pa sem plačala skoraj 8 jurjev. Nekako bi še potrpela s temi nalepkami, če se mi ne bi po enem tednu pričele odlepljati! Ta tuner je armaturko spet moral razdreti, da je popravil nalepke. Potem se je po nekaj dneh težava ponovila. Spet razdreti, zaradi tega je crknila žarnica za merjenje kilometrov. Kup nepotrebnih stroškov, poti, izgubljenih živcev! Na koncu so skupni stroški znašali 40 jurjev! Poleg tega pa so mi na armaturki ostale praske! Skratka, vseskupaj me je tako razjezilo, da sem vrgla te nalepke dol in takega kiča nočem več videt!
Slabo robo sem seveda takoj po prvi težavi reklamirala Centri, ki je seveda našla kup izgovorov v stilu, da so tudi oni mislili, da bodo dobili kovinske obročke, ne pa take nalepke, da bodo kontaktirali proizvajalca in probali kaj zrihtat,...itd. Seveda jim še na misel ni prišlo, da bi takoj naročili drugo robo ali povrnili vsaj del denarja. Od prve reklamacije je pretekel že več kot 1 mesec, pa niso naredili še nič! Sami izgovori še naprej, kadarkoli pokličem! Poleg vsega pa hočejo vso krivdo zvaliti na monterja, kateri pa se je zelo trudil, to sem se prepričala na lastne oči.
Od zdaj naprej sem se odločila, da v avto in na avto ne bom dajala nobenih lepotnih dodatkov več! Sem raje brez njih! Če ni že tovarniška vgradnja, je boljša nikakršnja vgradnja kot vgradnja takega kiča! Zdaj vidim, da ga ni čez originala (govorim na splošno, ne samo o tistih obročkih). Za model e36 sicer niso obstajali taki obročki, ampak če se nekdo hvali, da se da pri njih dobit kovinske obročke, naj jih tudi zrihta, ne pa da potem dobavi kič robo.
Se opravičujem, če sem preveč naložila. To zgodbo sem napisala kot svarilo vsem, ki želite karkoli dodajati v avto. Da se ne boste nasrali tako, kot sem se jaz.
[Sporočilo uredil/a Tinkara na dan 06.01.2003 ob 12:44 GMT]
Sierrator pravi:
Uhaaa!
Nekdo se je pa ujezil.
menjekul pravi:
ej vzem dve gorili sabo pa naj se onadva pomenita s šefom.naj ga mal streseta iz hlač.pa predlog z inšektorjem sploh ni slab;)
Tinkara pravi:
Evo tička iz Centre! Ko mačku stopiš na rep, pač zacvili.
LJUDJE, NIKAR NE VERJEMITE GORNJEMU "ROMANU", KI GA JE PRAVKAR NATVEZLA CENTRA, KER SO VSE SKUPAJ SAME LAŽI!!! ZDAJ SE PAČ HOČE POKAZATI KAR SE DA LEPO, PROFESIONALNO IN SEVEDA IZKRIVLJA RESNICE! NE VERJEMITE JIM, NISO NOBENI STROKOVNJAKI ZA DODATNO OPREMO, TO SO ŽE DOSTIKRAT DOKAZALI (POGLEJTE, KOLIKO LJUDI SE JE POLEG MENE PRITOŽILO NAD NJIHOVO "PROFESIONALNOSTJO").
DEJSTVO JE, DA STA ME TIČKA PRI NAKUPU OBROČKOV NAČRTNO ZAVAJALA OD PRVEGA TRENUTKA, KO SEM NAROČALA ROBO PRI NJIJU. DOBRO STA VEDELA, DA PROIZVAJALEC PRODAJA LE FOLIJE, NE PA KOVINSKIH OBROČKOV! DOBRO STA VEDELA, DA HOČEM KOVINSKE OBROČKE, A STA ZATAJILA DEJSTVO, KAKŠNE OBROČKE V RESNICI PRODAJA PROIZVAJALEC (JAZ SEM JIMA V ZAČETKU ŠE CELO VERJELA, DA STA BILA NATEGNJENA S STRANI PROIZVAJALCA, POTEM SEM PA KMALU VIDELA, KOLIKO JE URA!). ZDAJ SEVEDA VSO KRIVDO ZVALJUJETA NA PROIZVAJALCA, ČEŠ DA JU JE ON NATEGNIL, KRIVDO PREVALJUJETA TUDI NA ZELO SPOSOBNEGA TUNING MOJSTRA, ČEŠ DA JE ON SLABO ZALEPIL. OMENJENI MOJSTER MI JE MORAL ZARADI ODLEPLJANJA TEGA KIČA 3X ODPRETI ARMATURKO IN POPRAVITI NALEPKE (TIČKA IZ CENTRA PA ZGORAJ SEVEDA SPET LAŽETA!). KO SEM MU POVEDALA, DA MI TIČKA IZ CENTRA VSILJUJETA NEKAKŠNO LEPILO (A SI PREDSTAVLJATE, LEPILO TLAČIT V KONZOLO!!!), MI JE SEVEDA TAKOJ ODKLONIL TAKŠEN NESTROKOVEN POSEG, KAR JE SEVEDA PAMETNA POTEZA! NE VEM, ODKOD CENTRI IDEJA, DA SEM ODKLONILA POPRAVILO S STRANI MOJSTRA (SAJ SEM BILA KAR VELIKOKRAT TAM ZARADI TEGA KRŠA!!). SPET LAŽE CENTRA!
KER SO ZARADE NEPRESTANEGA RAZDIRANJA CRKNILE ŠE ŽARNICE, JE SEVEDA STVAR V ROKE MORAL VZETI AVTOELEKTRIKAR (KI JE MIMOGREDE, IZJEMNO CENJEN STROKOVNJAK NA SVOJEM PODROČJU!). DA BI PREPREČILA NADALJNJE NAGAJANJE NALEPK, SEM GA SEVEDA PROSILA, DA MI OB VGRADNJI NOVIH ŽARNIC ODSTRANI ŠE NALEPKE. MOJSTER JE DAL PRAV TAKŠNI MOJI ODLOČITVI, DODAL PA JE ŠE, DA BI BILA S TEMI NALEPKAMI POLETI KATASTROFA V KONZOLI (VISOKE TEMPERATURE ITD.).
GORNJE TVEZENJE CENTRE JE TIPIČNO UMIVANJE UMAZANIH ROK. NE VEM, KJE SEM OMENILA, DA SEM CENTRI MORALA PLAČATI 40.000 SIT! JASNO SEM NAPISALA, DA SEM NJEJ ZA TISTI KIČ PLAČALA 20.000, ZARADI NEUSTREZNE ROBE IN KVARJENJA TER POSLEDIČNO TOLIKO POTOV ZARADI USRANIH NALEPK, PA SO MI STROŠKI NARASTLI NA 40.000 (4X POT V LJUBLJANO, V ENO SMER CCA. 60 KM, ŽARNICE ITD.). SEM BILA DOVOLJ JASNA?
POTEM PA TIP IZJAVI, ČEŠ KAJ SO PA ONI KRIVI, DA JE MENI CRKNILA ŽARNICA, DA SEM IMELA ŠE TOLIKO POTI IN DODATNIH STROŠKOV!! TIPIČNA IZJAVA AMATERJEV! ČE BI DOBILA KOVINSKE OBROČKE, TOREJ USTREZNO KVALITETNO ROBO, NE BI BILO TREBA TOLIKOKRAT ODPIRATI ARMATURKE, NE BI CRKNILE ŽARNICE IN NE BI IMELA TOLIKO BREZVEZNIH IN DOLGIH POTI! TAKO, UPAM, DA SEM BILA DOVOLJ JASNA!
PO NJUNEM MLATENJU LAŽI BOM JAZ IZPADLA KOT PACKA! VIDIM, DA SE NEZADOVOLJNI KUPEC, ŽRTEV ZAVAJANJA, NE SME NITI PRITOŽITI! PO MOJEM BI JIH MORALA ŠE CELO HVALITI, KER SEM BILA NATEGNJENA!
DODALA BI SAMO ŠE NEKAJ: PRIZNAM, DA SEM ZA TAKŠNE POSLEDICE KRIVA TUDI SAMA. KER SEM BILA PREVEČ NAIVNA (MENI STA V ZAČETKU DELOVALA ZELO PROFESIONALNO), SEM JIMA TOLIKO ZAUPALA, DA ROBE NISEM RAZPAKIRALA IN PREVERILA ŽE OB SAMEM PREVZEMU. V TEJ TOČKI SEM RES SAMA KRIVA! IN TADVA STA MOJO NAIVNOST SPRETNO IZKORISTILA! POTEM, DRUGA MOJA NAPAKA JE BILA TAKRAT, KO JE MONTER ODPRL ROBO IN ZAČEL LEPIT GOR. POVEDAL MI JE, DA SO LE FOLIJE. TAKRAT BI MORALA JAZ TAKOJ REKLAMIRATI PRODAJALCEMA IN SEVEDA ZAHTEVATI DENAR NAZAJ ŠE ISTI MOMENT. PA SEM POTRPELA IN SI REKLA (ČEPRAV SEM BILA MOČNO RAZOČARANA, KER NISO BILI KOVINSKI OBROČKI): NAJ BO, NAJ DA GOR TISTE NALEPKE, MOGOČE SE BO PA DOBRO OBNESLO IN LEPO ZGLEDALO. SKRATKA, PRI REKLAMACIJI SEM BILA PREVEČ OKORNA IN NEŽNA. MORALA BI PA BITI TRDA IN NEUSMILJENA.
ČLOVEKOVO ZAUPLJIVOST MNOGI ŽAL ZLORABIJO. TAKO KOT STA TADVA MOJO. LAHKO STA SAMO VESELA, DA JIMA NISEM NA NOS PRIPELJALA INŠPEKCIJE!
SKRATKA, TIČKA SE ZDAJ VLEČETA VEN IZ DREKA IN BOSTA VERJETNO TUDI V PRIHODNJE TVEZLA VSE MOGOČE LAŽI. ŠEENKRAT PONAVLJAM, NE VERJEMITE JIMA!
Vi si preveč zamišljate! Ne vemo kdo »cvili«?
Mi smo vas soočali z resnico in je normalno da ste »znoreli« zato ker želite po vsako ceno dokazati vašo konstrukcijo dogajanja. Vse kar je bilo povedano v naši reakciji na vaše pljuvanje so dejstva katera ne morete zaničevati zgolj s trditvijo da je to laž! Mi vam ne bomo več odgovarjali zato ker se ne bomo spuščali na vaš primitiven nivo.
CENTRA
www.centra.si
[Sporočilo uredil/a Tinkara na dan 21.01.2003 ob 10:02 GMT]
[Sporočilo uredil/a Tinkara na dan 21.01.2003 ob 10:04 GMT]
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov