Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Tinkara
Nov uporabnik

Re: Ne kupujte pri tem prodajalcu,sicer boste razoča

Napisal/-a Tinkara Pe jan 10, 2003 9:47 am

Centra je baje zastopnik celo za Rieger. A si lahko predstavljate???!

S hlač jih bo že še kdo stresel, ki bo nategnjen pri njih. Jaz sem se sprijaznila s tem, da sem ga pač usrala z nakupom pri njih. Prevelika zaupljivost je terjala svoj davek, a kaj zdaj čmo. Ampak vsak osel gre le enkrat na led.

Uporabniški avatar
keylone
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a keylone Pe jan 10, 2003 11:04 am

k&n ali pa a3m so kr ok firme se lahko zanesete.kjer ma pa tinkara probleme mislim glede forme pa menim da ni edina sm slisal tud za druge..no pa upam da so ti denar vrnili???
0-100km/h-2dni vw 1200

Tinkara
Nov uporabnik

Napisal/-a Tinkara Pe jan 10, 2003 12:36 pm

Denarja mi seveda še niso vrnili in mi ga po vsej verjetnosti tudi ne bodo. Ko sem izrekla zahtevek za denar, so mi tvezili, da bodo denar vrnili le, če bo njim vrnil denar tudi proizvajalec. Sicer pa ne. Skratka, samo natepavanje...

Če bi bili res profesionalni, bi mi denar vrnili že prvi dan reklamacije, ne glede na njihove relacije s proizvajalcem. Ampak ker so pa cmokavzarji...

Uporabniški avatar
keylone
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a keylone Pe jan 10, 2003 1:07 pm

v avto magazin objavi kaj se ti je zgodil.pol pa bojo mel hudica:)no jz drgac nimam takih problemu sm mel ma vedno sm dnar nazaj dubu.v glavnem preden kaj kupis si oglej ce na zalogi imajo pa vedno znamko pogledat.da nebo tako kot pr meni ko sm momo narocil pol sm pa neko firmo made in tayvan dubu:)(kupaval sem volan:)
0-100km/h-2dni vw 1200

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Re: Re: Ne kupujte pri tem prodajalcu,sicer boste razo

Napisal/-a bravura Pe jan 10, 2003 10:06 pm

GFors pravi:
Sva bla s Saletom enkrat tam, ko so imeli še trgovino v eni neugledni baraki za bežigradom, in naju je tip malodane odslovil, ker nisva zgledala, da imava dovolj denarja. Citiram: "Ja, sam fanta tole so drage stvari, tko da..." ...odjebita al kaj?!?!?! skratka zelo debilno! Sicer bi mel pa lohk jst zadi parkiran ta nov BMW, pa on niti ne bi vedu. Mislm kr neki. Aja, prodaju je pa že takrat neke fake folije in razne druge neumnosti, s strešnimi kufri vred, tko da ne vem kaj je zanga draga roba.

[Sporočilo uredil/a GFors na dan 09.01.2003 ob 13:12 GMT]

Ista štala...ista situacija... no more Centra....
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Tinkara
Nov uporabnik

Napisal/-a Tinkara Po jan 13, 2003 8:07 am

Takšen podcenjevalen odnos do (potencialne) stranke (kaj hodiš k nam, saj nimaš dost keša ipd.) je tipičen za takšne amaterje kot je CENTRA. Zraven tega se pa hvalita, da sta bila izšolana v Nemčiji, si predstavljate! Drugače pa onadva vozita eno 10 let staro vectro (ne me narobe razumet, nič ne podcenjujem starih vecter); če sta taka "težka" kšeftarja, bi morala vozit najmanj S 500! :)))

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Po jan 13, 2003 9:31 am

Pa to še ni nič ej!
Veš kaj se je meni zgodilo enkrat! V MB v eni firmi, ki se pač ukvarja z avti in predelavami v brezju, sem naročil chip tuning. OK dam jaz kopijo prometne, odprem delovni nalog itd. in je bilo receno od 10 do 14 dni čakanja da dobijo chip!
Pol pa se jaz čez kakih 20 dni odpravim tja, ker sem že bil jezen zakaj nič ne pokličejo pa tak dalje in se dobim s šefom ter mi reče da trenutno nimajo časa da bi mi noter zmontiralo, zato se naj oglasim drugi teden. REČENO PA MI JE BILO, DA JE CHIP ŽE TAM! OK. Pokličem pol jaz drugi teden tja, da se zmenim za termin in me neka ženska čudno vpraša o čem sploh govorim, da oni nimajo nobenega chipa naročenega za moj avto itd. To me je tak dvignilo ej, da sem dobil skoraj živčni zlom!
Nazadnje je pa prišlo do tega da bi naj jaz bil kriv, ker nisem nobene kavcije položil (tisti dan ko sem naročil to zadevo sem imel s sabo 30k da bi položil vsaj nekaj, ampak ni noben prodajalec niti slučajno karkoli omenil da bi bilo potrebno karkoli položit prej)!
No pol je izpadlo kot da sem za vse kriv jaz! Pol so mi rekli da bo treba čakat še dodatnih najmanj 10 dni in še cena se je kar nenadoma povečala za 10k! Pa sem samo šel in jih reko hvala lepa!
Kaj pa pravite na to???????????????????
Slika

CENTRA
Nov uporabnik

Re: Re: Ne kupujte pri tem prodajalcu,sicer boste razoča

Napisal/-a CENTRA Po jan 20, 2003 3:41 pm

lost1 pravi:
ej tinkara

Pejt v Centro,zahtevaj sefa.ko ga dobis rec da si govorila z odvetnikom svojim,in da hoces denar nazaj takoj ker je to nepopoln izdelek oz. ni tisto kar bi moral biti.Prodali so ti cist napacno stvar,poleg vsega je pa tako nezanesljiva roba da se je odlepila.Zahtevaj nazaj denar , ce mas j***a dej se polovico stroskov montaze oz. demontaze.Omeni tudi da ce ne dobis nazaj denarja, da bos sla na trzno inspekcijo inspekcijo in pa v medije ker tvoja sestra dela na poptv-ju.

Ce pa slucajno nebojo hotl,ej poklic na trzno inspekcijo, ne se bat k so cist prjazna,bos dobila na telefon "svojga" inspektorja,in bosta zadevo predelala.Nato poklices se na pop-tv in poves da centra zavaja kupce,in da si bila odskodovana za 40.000 sit.Nato lahko tud poklices na Delo oz. novice pa se tm poves zgodbico, ali pa recimo v kaksne Avtomobilisticne revije tudi.
Centra je men ze skos sumljiva odkar sm bil prvic tm.Res da mogoce nekatere stvari so uredu,sam men se je tud dost stvari zdel sumljivih.Sploh prodajalci,k da prodajajo zelje,nima pojma kaj govori,kr neki gleda po katalogu pa kaze neki govori pa cist drugo.

U glavnem,ne popustit,ce ne druzga ze iz principa ne!!!

Spoštovani »svetovalec« , prosimo za vaš naslov, ker bi želeli pridobiti vaše praktične, pravne nasvete!
Jasno je da nas kot konkurenco ne prenašate , ampak zelo hitro z nasveti izstopate, kar nam zelo ugaja. Lepo je slišati tako pametno osebo!
Smo prepričani da zelo »dobro« poznate zadevo, in osebo katero svetujete kako mora postopati če bi bilo tako kakor oseba opisuje. Zdaj nam pa lepo razložite, ne anonimno, kaj ste pri nas našli sumljivega, in kaj to v redu!? Kakšna je to zmešnjava? Kje ste pa našli zelje pri nas!? Pravite da ste bili pri nas prvič, to pomeni da ste bili tudi drugič, oz. večkrat!!? Ali ne znate ločiti dodatno avto opremo od zelja! Zelje lahko dobite drugje, če vam se pa je zelje pri nas ne boste potolažili lakoto.
Če pa vi nimate pojma kaj vam govorimo in ponujamo, lahko nas večkrat vprašate! Mi vam bomo poskusili razložiti zakaj se gre!

[Sporočilo uredil/a CENTRA na dan 20.01.2003 ob 16:03 GMT]
ZT

CENTRA
Nov uporabnik

Napisal/-a CENTRA Po jan 20, 2003 3:44 pm

Feltna pravi:
Ja,na Centri so res eni čudni tiči!Enkrat sem kupoval črn sprej za zatemnitev zadnjih luči na Ibizi.Pa sem jih vprašal,če lahko oni pošpricajo,ker ne bi rad sam packal,pa še vedu nisem takrat,kako ta reč gre.So mi rekli,da ni problema,da to traja 5-10 minut!Kako 5-10 minut,če morš pa luči dol ruknt kar traja zihr 20 minut.Po prvem nanosu morš ene pol ure počakat in nato nadaljevat z naslednjimi nanosi.Nekako do 3 nanose,no jest sem sel 4 nanose.Med vsakim pol ure prestanka.Tako da mi ni jasno,kako bi oni to nardil v 10ih minutah.Pa še pravopis :)) na njihovi spletni strani je zlo sumljiv.Clovk dobi obcutek,da so nekje od south hehe.

Sprašujemo vas zakaj mi nebi pošpricali vaše stop luči? Seveda ne na cesti in zastonj! Mi vsakemu ponujamo strokovne usluge katere izvajajo zato določeni mojstri. V vašem primeru, vi ste odločili da sami pošpircate stop luči!
Eno je priprava za špricanje, drugo je pa špricanje! V to ste se sami prepričali!
Nikoli vam ni nihče od nas povedal da vse lahko končate v 5-10 min.!? To ste si sami izmislili! Mi smo vam v detajle pojasnili celoten proces nanašanja barve na stop luči. To koliko časa ste porabili, je čisto vaša zadeva! Vsak je gospodar svojega časa!
Radi bi vas angažirali za lektorske usluge kot »strokovnjaka« za pravopis! Vaša terminologija nas je zelo presenetila in nas tudi razveselila! Hkrati vas vljudno vabimo na vpogled našega slo - rodovnika kateri datira iz 1576 leta! Vabimo vas kot »pravega Slovenca« da preverite odkod so naše korenine, čeprav to sploh ni pomembno! Mi pa zelo radi imamo »south« iz osebnih in gospodarskih razlogov. Vi pa lahko v vaših teorijah modrujete zase!
LP
CENTRA

P.S.- če se že izražate po nemško, potem je FELTNA – Felge!
ZT

CENTRA
Nov uporabnik

Napisal/-a CENTRA Po jan 20, 2003 3:53 pm

Tinkara pravi:
Takšen podcenjevalen odnos do (potencialne) stranke (kaj hodiš k nam, saj nimaš dost keša ipd.) je tipičen za takšne amaterje kot je CENTRA. Zraven tega se pa hvalita, da sta bila izšolana v Nemčiji, si predstavljate! Drugače pa onadva vozita eno 10 let staro vectro (ne me narobe razumet, nič ne podcenjujem starih vecter); če sta taka "težka" kšeftarja, bi morala vozit najmanj S 500! :)))

Kaj pa mi vozimo, oz. kaj ste vi videli da vozimo, in kaj bi morali voziti je izključno naša zadeva.

CENTRA
ZT

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Napisal/-a Sierrator Po jan 20, 2003 4:52 pm

Uhaaa!
Nekdo se je pa ujezil.
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.

CENTRA
Nov uporabnik

Napisal/-a CENTRA Po jan 20, 2003 6:24 pm

Tinkara pravi:
Namreč govorim o CENTRI. Tisti, ki prodaja razne kičaste okraske za avtomobile. Verjetno jo že kdo od vas pozna.

Pred dvema mescema sem pri njih naročila kromirane obrobe števcev v armaturki (take, kot jih ima napr. BMW e46 M3). Po treh tednih čakanja sem robo le dobila, ampak seveda nekaj čisto drugega, kar sem naročila! Šele pri montaži (montiral mi je neki tuner) se je izkazalo, da sem namesto kromiranih kovinskih obročkov (kar sem naročila!) dobila neke zanič folije, v bistvu nalepke! Zanje sem pa dala ničmanj kot 20 prešernov! Montaža je bila izredno zoprna, ker je bilo treba razdreti ves obvolanski del armaturke s konzolo! Ko je zadevo nalepil na robove, je sicer zgledalo lepo, za montažo pa sem plačala skoraj 8 jurjev. Nekako bi še potrpela s temi nalepkami, če se mi ne bi po enem tednu pričele odlepljati! Ta tuner je armaturko spet moral razdreti, da je popravil nalepke. Potem se je po nekaj dneh težava ponovila. Spet razdreti, zaradi tega je crknila žarnica za merjenje kilometrov. Kup nepotrebnih stroškov, poti, izgubljenih živcev! Na koncu so skupni stroški znašali 40 jurjev! Poleg tega pa so mi na armaturki ostale praske! Skratka, vseskupaj me je tako razjezilo, da sem vrgla te nalepke dol in takega kiča nočem več videt!

Slabo robo sem seveda takoj po prvi težavi reklamirala Centri, ki je seveda našla kup izgovorov v stilu, da so tudi oni mislili, da bodo dobili kovinske obročke, ne pa take nalepke, da bodo kontaktirali proizvajalca in probali kaj zrihtat,...itd. Seveda jim še na misel ni prišlo, da bi takoj naročili drugo robo ali povrnili vsaj del denarja. Od prve reklamacije je pretekel že več kot 1 mesec, pa niso naredili še nič! Sami izgovori še naprej, kadarkoli pokličem! Poleg vsega pa hočejo vso krivdo zvaliti na monterja, kateri pa se je zelo trudil, to sem se prepričala na lastne oči.

Od zdaj naprej sem se odločila, da v avto in na avto ne bom dajala nobenih lepotnih dodatkov več! Sem raje brez njih! Če ni že tovarniška vgradnja, je boljša nikakršnja vgradnja kot vgradnja takega kiča! Zdaj vidim, da ga ni čez originala (govorim na splošno, ne samo o tistih obročkih). Za model e36 sicer niso obstajali taki obročki, ampak če se nekdo hvali, da se da pri njih dobit kovinske obročke, naj jih tudi zrihta, ne pa da potem dobavi kič robo.

Se opravičujem, če sem preveč naložila. To zgodbo sem napisala kot svarilo vsem, ki želite karkoli dodajati v avto. Da se ne boste nasrali tako, kot sem se jaz.

[Sporočilo uredil/a Tinkara na dan 06.01.2003 ob 12:44 GMT]

Spoštovana gospodična Tinakara !

Zelo smo presenečeni da dekle ki oddaja videz lepo vzgojene, urejene, in simpatične osebe, pride v javnost s takšnim prostaškim besedilom.
Kaj moremo, vsak se lahko zmoti v oceni človeka katerega sreča enkrat v življenju! Veseli nas da ste CENTRA napisali s velim črkami, instinktivno čutite da smo zaslužni spoštovanja v naši dejavnost. Morebiti ste prebrali tudi tisto kulturno in objektivno pisanje, ko nas zadovoljni kupci hvalijo in nam celo iz svojih izletov pišejo. Tisti gnili »kič« ste vi kupili po svojem okusu in odločbi! Nihče od nas vas ni privlekel v firmo in prisilil v dobavo blaga!
Ko ste 25.10.02, naročili obročke BMW števcev, smo vas seznanili s pogoji naše prodaje katere ste vi sprejeli (rok dobave ca. 20 dni). Ne odgovarja resnici da ste plačali obročke pri nas 40.000.-sit !!!??? Vse skupaj z materialom in montažo + korekcije ste plačali 25.000.-sit. Vi ste s tem bili seznanjeni in ste se sami odločili za nakup »kiča« po vašem prefinjenem okusu. Na dan 16.11.02, ste blago prevzeli! Takrat bi lahko reagirali z reklamacijo, ali za kaj drugega!? Torej, mi smo našo zavezo, kot prodajalec, izpolnili!
Ko smo vas pripeljali v delavnico, je tam bil mojster kateri vam je povedal da zna montirati obročke števcev! Odprli ste paket in niste imeli nobene pripombe na »gnili kič«!? Po končani montaži ste videli kako obročki izgledajo! Takoj vprašamo, če vam obročki po izgledu ali kakovosti niso bili všeč, zakaj nam jih niste takoj vrnili!? Mi bi vam za blago v takšen stanju takoj povrnili!
Ali je resnica, da ste sprejeli ceno robe in montaže. Pravite da je montaža »zoprna« zato jo pa izvaja mojster ki zna priti do števcev. Vi pa pljuvate po nami da smo vam prodali nekaj za kaj pravite da je končno izgledalo lepo ! Ali smo mi lepili obrobe, ali mojster, za katerega pravite da se je zelo trudil (prvič in drugič)? Pravite da so se nalepke odlepile! Tudi to ni čista resnica! Odlepile so se delno, ca.2 cm na eni in ca. 1 cm na drugi strani. Izvedli smo da vam je mojster ponudil da vam obročke zalima le na mestih kje so se obročki odlepili! Žal vi ste to odklonili! Od male korekcije in posega ste naredili celo afero!
Ko ste prvič reklamirali blago pri nas, smo vas prosili da se posvetujete z mojstrom in če se ne da popraviti da nam jih vrnete pakirane nazaj. Celo smo vas prosili da pripeljete avto da mi pogledamo kaj bi bilo narobe, vi ste pa odklonili z izgovorom da pač nimate časa. Ko se je drugič, kakor vi pravite odlepilo, smo vas prosili da nam obrobe povrnete saj v stanju takšnem kakšnem so! Obvestili ste nas da ste dali VAŠEM elektrikarju da vam jih potrga dol!?? Tako potrgane nam do danes niste niti pokazali!? Od nas pa pričakujete da vam povrnemo denar!?? Na podlagi česa?! Nas obtožujete za vaše težave, čeprav smo bili pripravljeni pomagati pri nastalem
problemu. Mi vam nismo popraskali števce, in zakaj vam je pregorela lučka, vprašajte vašega elektrikarja! Prinesite nam vse obročke, ker se od tega začenja reklamacija, na pa z telefonskim obveščanjem da so lepi obročki zdaj zanič! Tako se dela v postopku reklamacije blaga! Vi ste obvezni da nam povrnete blago katero vam ne ustreza! S tem je vse razvidno da ste vi obročke sprejeli, v daljšem poteku pa uničili! Zdaj krivite nas??! Mi nimamo nobeden otipljiv dokaz da bi sprožili reklamacijo pri našem dobavitelju. Mi smo trgovina, tehnični del pa za nas izvajajo tisti ki so pooblaščeni, in strokovni za tehnične probleme.
Obveščamo vas da je tudi čokolada blago katero se v trgovini prodaja. Žal naša država je po porabi čokolad na zadnjem mestu v Evropi zato se je ne izplača prodajati.
Če je vaše mnenje da je dodatna avto oprema katero mi ponujamo slovenskem tržišču »gnili kič« bili bi veseli če bi nam saj malo pokazali vašo strokovnost v avto tehniki, posebej pa v trgovski dejavnosti. Vaše neotesano obrekovanje, za katero vam nismo mi dali razloga, priča da se nič ne zastopate v avto opremo. Pravite da bi mi morali imeti skladišče v stilu RUTAR , je še en dokaz da pri vas ni razčiščen pojem stroškov in rentabilnosti v gospodarstvu. Mi smo kar zadovoljni, takšni kakšni smo, v naši politiki razvoja! Če ne bomo uspeli v daljnem razvoju, bomo pač trgovino s tovrstnim blagom zaprli! Takšni so pač zakoni kapitala! Mi nimamo nič proti temu da vi vzamete prostore v stilu RUTAR in ga napolnite z robo iz katalogov in da po plačilu DDV poslujete s dobičkom!
Vaše »stranišče« pa ne bomo iz estetskih razlogov obravnavali, ker nimamo razumevanje za neotesano, necivilizirano besedičenje.

Mi smo vam pojasnili naše stališče in dali predloge. Če jih vi in vaši » prijatelji« ne sprejmete je to vaš problem ! Mi vam drugače ne moremo pomagati!

LP

CENTRA
www.centra.si

[Sporočilo uredil/a CENTRA na dan 20.01.2003 ob 19:06 GMT]
ZT

CENTRA
Nov uporabnik

Napisal/-a CENTRA Po jan 20, 2003 6:32 pm

Sierrator pravi:
Uhaaa!
Nekdo se je pa ujezil.

NI šans! Podjetje se ne da ujeziti. Le argumenti štejejo!
LP
CENTRA
www.centra.si
ZT

CENTRA
Nov uporabnik

Napisal/-a CENTRA Po jan 20, 2003 6:38 pm

menjekul pravi:
ej vzem dve gorili sabo pa naj se onadva pomenita s šefom.naj ga mal streseta iz hlač :).pa predlog z inšektorjem sploh ni slab;)

Pozdravljen Silak!

Zakaj se nam nebi predstavil?

LP
CENTRA & CO.
ZT

dolfe
Novinec

Re: Re: Re: Ne kupujte pri tem prodajalcu,sicer boste razoča

Napisal/-a dolfe To jan 21, 2003 7:39 am

Radi bi vas angažirali za lektorske usluge kot »strokovnjaka« za pravopis! Vaša terminologija nas je zelo presenetila in nas tudi razveselila! Hkrati vas vljudno vabimo na vpogled našega slo - rodovnika kateri datira iz 1576 leta! Vabimo vas kot »pravega Slovenca« da preverite odkod so naše korenine, čeprav to sploh ni pomembno! Mi pa zelo radi imamo »south« iz osebnih in gospodarskih razlogov. Vi pa lahko v vaših teorijah modrujete zase!

[/quote]

Pozdravljeni, Centra!

Ne glede na vaš slovenski izvor bi resnično potrebovali lektorja!
Želim poudariti, da je moja pripomba mišljena izključno dobronamerno in nimam nikakršnega namena, da bi bil žaljiv do vas.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To jan 21, 2003 8:01 am

centra govori o pravopisu?!?
nobeden otipljiv dokaz?
vi pa pljuvate po nami? (Nami?)
podjetje se ne da ujeziti?
Slika

Tinkara
Nov uporabnik

Napisal/-a Tinkara To jan 21, 2003 8:22 am

Evo tička iz Centre! Ko mačku stopiš na rep, pač zacvili.

LJUDJE, NIKAR NE VERJEMITE GORNJEMU "ROMANU", KI GA JE PRAVKAR NATVEZLA CENTRA, KER SO VSE SKUPAJ SAME LAŽI!!! ZDAJ SE PAČ HOČE POKAZATI KAR SE DA LEPO, PROFESIONALNO IN SEVEDA IZKRIVLJA RESNICE! NE VERJEMITE JIM, NISO NOBENI STROKOVNJAKI ZA DODATNO OPREMO, TO SO ŽE DOSTIKRAT DOKAZALI (POGLEJTE, KOLIKO LJUDI SE JE POLEG MENE PRITOŽILO NAD NJIHOVO "PROFESIONALNOSTJO").

DEJSTVO JE, DA STA ME TIČKA PRI NAKUPU OBROČKOV NAČRTNO ZAVAJALA OD PRVEGA TRENUTKA, KO SEM NAROČALA ROBO PRI NJIJU. DOBRO STA VEDELA, DA PROIZVAJALEC PRODAJA LE FOLIJE, NE PA KOVINSKIH OBROČKOV! DOBRO STA VEDELA, DA HOČEM KOVINSKE OBROČKE, A STA ZATAJILA DEJSTVO, KAKŠNE OBROČKE V RESNICI PRODAJA PROIZVAJALEC (JAZ SEM JIMA V ZAČETKU ŠE CELO VERJELA, DA STA BILA NATEGNJENA S STRANI PROIZVAJALCA, POTEM SEM PA KMALU VIDELA, KOLIKO JE URA!). ZDAJ SEVEDA VSO KRIVDO ZVALJUJETA NA PROIZVAJALCA, ČEŠ DA JU JE ON NATEGNIL, KRIVDO PREVALJUJETA TUDI NA ZELO SPOSOBNEGA TUNING MOJSTRA, ČEŠ DA JE ON SLABO ZALEPIL. OMENJENI MOJSTER MI JE MORAL ZARADI ODLEPLJANJA TEGA KIČA 3X ODPRETI ARMATURKO IN POPRAVITI NALEPKE (TIČKA IZ CENTRA PA ZGORAJ SEVEDA SPET LAŽETA!). KO SEM MU POVEDALA, DA MI TIČKA IZ CENTRA VSILJUJETA NEKAKŠNO LEPILO (A SI PREDSTAVLJATE, LEPILO TLAČIT V KONZOLO!!!), MI JE SEVEDA TAKOJ ODKLONIL TAKŠEN NESTROKOVEN POSEG, KAR JE SEVEDA PAMETNA POTEZA! NE VEM, ODKOD CENTRI IDEJA, DA SEM ODKLONILA POPRAVILO S STRANI MOJSTRA (SAJ SEM BILA KAR VELIKOKRAT TAM ZARADI TEGA KRŠA!!). SPET LAŽE CENTRA!

KER SO ZARADE NEPRESTANEGA RAZDIRANJA CRKNILE ŠE ŽARNICE, JE SEVEDA STVAR V ROKE MORAL VZETI AVTOELEKTRIKAR (KI JE MIMOGREDE, IZJEMNO CENJEN STROKOVNJAK NA SVOJEM PODROČJU!). DA BI PREPREČILA NADALJNJE NAGAJANJE NALEPK, SEM GA SEVEDA PROSILA, DA MI OB VGRADNJI NOVIH ŽARNIC ODSTRANI ŠE NALEPKE. MOJSTER JE DAL PRAV TAKŠNI MOJI ODLOČITVI, DODAL PA JE ŠE, DA BI BILA S TEMI NALEPKAMI POLETI KATASTROFA V KONZOLI (VISOKE TEMPERATURE ITD.).

GORNJE TVEZENJE CENTRE JE TIPIČNO UMIVANJE UMAZANIH ROK. NE VEM, KJE SEM OMENILA, DA SEM CENTRI MORALA PLAČATI 40.000 SIT! JASNO SEM NAPISALA, DA SEM NJEJ ZA TISTI KIČ PLAČALA 20.000, ZARADI NEUSTREZNE ROBE IN KVARJENJA TER POSLEDIČNO TOLIKO POTOV ZARADI USRANIH NALEPK, PA SO MI STROŠKI NARASTLI NA 40.000 (4X POT V LJUBLJANO, V ENO SMER CCA. 60 KM, ŽARNICE ITD.). SEM BILA DOVOLJ JASNA?

POTEM PA TIP IZJAVI, ČEŠ KAJ SO PA ONI KRIVI, DA JE MENI CRKNILA ŽARNICA, DA SEM IMELA ŠE TOLIKO POTI IN DODATNIH STROŠKOV!! TIPIČNA IZJAVA AMATERJEV! ČE BI DOBILA KOVINSKE OBROČKE, TOREJ USTREZNO KVALITETNO ROBO, NE BI BILO TREBA TOLIKOKRAT ODPIRATI ARMATURKE, NE BI CRKNILE ŽARNICE IN NE BI IMELA TOLIKO BREZVEZNIH IN DOLGIH POTI! TAKO, UPAM, DA SEM BILA DOVOLJ JASNA!

PO NJUNEM MLATENJU LAŽI BOM JAZ IZPADLA KOT PACKA! VIDIM, DA SE NEZADOVOLJNI KUPEC, ŽRTEV ZAVAJANJA, NE SME NITI PRITOŽITI! PO MOJEM BI JIH MORALA ŠE CELO HVALITI, KER SEM BILA NATEGNJENA!

DODALA BI SAMO ŠE NEKAJ: PRIZNAM, DA SEM ZA TAKŠNE POSLEDICE KRIVA TUDI SAMA. KER SEM BILA PREVEČ NAIVNA (MENI STA V ZAČETKU DELOVALA ZELO PROFESIONALNO), SEM JIMA TOLIKO ZAUPALA, DA ROBE NISEM RAZPAKIRALA IN PREVERILA ŽE OB SAMEM PREVZEMU. V TEJ TOČKI SEM RES SAMA KRIVA! IN TADVA STA MOJO NAIVNOST SPRETNO IZKORISTILA! POTEM, DRUGA MOJA NAPAKA JE BILA TAKRAT, KO JE MONTER ODPRL ROBO IN ZAČEL LEPIT GOR. POVEDAL MI JE, DA SO LE FOLIJE. TAKRAT BI MORALA JAZ TAKOJ REKLAMIRATI PRODAJALCEMA IN SEVEDA ZAHTEVATI DENAR NAZAJ ŠE ISTI MOMENT. PA SEM POTRPELA IN SI REKLA (ČEPRAV SEM BILA MOČNO RAZOČARANA, KER NISO BILI KOVINSKI OBROČKI): NAJ BO, NAJ DA GOR TISTE NALEPKE, MOGOČE SE BO PA DOBRO OBNESLO IN LEPO ZGLEDALO. SKRATKA, PRI REKLAMACIJI SEM BILA PREVEČ OKORNA IN NEŽNA. MORALA BI PA BITI TRDA IN NEUSMILJENA.

ČLOVEKOVO ZAUPLJIVOST MNOGI ŽAL ZLORABIJO. TAKO KOT STA TADVA MOJO. LAHKO STA SAMO VESELA, DA JIMA NISEM NA NOS PRIPELJALA INŠPEKCIJE!

SKRATKA, TIČKA SE ZDAJ VLEČETA VEN IZ DREKA IN BOSTA VERJETNO TUDI V PRIHODNJE TVEZLA VSE MOGOČE LAŽI. ŠEENKRAT PONAVLJAM, NE VERJEMITE JIMA!

[Sporočilo uredil/a Tinkara na dan 21.01.2003 ob 10:02 GMT]

[Sporočilo uredil/a Tinkara na dan 21.01.2003 ob 10:04 GMT]

G-4S

Re: Re: Re: Ne kupujte pri tem prodajalcu,sicer bo

Napisal/-a G-4S To jan 21, 2003 10:02 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Jinxy
Novinec

Napisal/-a Jinxy To jan 21, 2003 10:09 am

LOL!
Slika

Rover 214 Si \'97

CENTRA
Nov uporabnik

Napisal/-a CENTRA To jan 21, 2003 10:24 am

Tinkara pravi:
Evo tička iz Centre! Ko mačku stopiš na rep, pač zacvili.

LJUDJE, NIKAR NE VERJEMITE GORNJEMU "ROMANU", KI GA JE PRAVKAR NATVEZLA CENTRA, KER SO VSE SKUPAJ SAME LAŽI!!! ZDAJ SE PAČ HOČE POKAZATI KAR SE DA LEPO, PROFESIONALNO IN SEVEDA IZKRIVLJA RESNICE! NE VERJEMITE JIM, NISO NOBENI STROKOVNJAKI ZA DODATNO OPREMO, TO SO ŽE DOSTIKRAT DOKAZALI (POGLEJTE, KOLIKO LJUDI SE JE POLEG MENE PRITOŽILO NAD NJIHOVO "PROFESIONALNOSTJO").

DEJSTVO JE, DA STA ME TIČKA PRI NAKUPU OBROČKOV NAČRTNO ZAVAJALA OD PRVEGA TRENUTKA, KO SEM NAROČALA ROBO PRI NJIJU. DOBRO STA VEDELA, DA PROIZVAJALEC PRODAJA LE FOLIJE, NE PA KOVINSKIH OBROČKOV! DOBRO STA VEDELA, DA HOČEM KOVINSKE OBROČKE, A STA ZATAJILA DEJSTVO, KAKŠNE OBROČKE V RESNICI PRODAJA PROIZVAJALEC (JAZ SEM JIMA V ZAČETKU ŠE CELO VERJELA, DA STA BILA NATEGNJENA S STRANI PROIZVAJALCA, POTEM SEM PA KMALU VIDELA, KOLIKO JE URA!). ZDAJ SEVEDA VSO KRIVDO ZVALJUJETA NA PROIZVAJALCA, ČEŠ DA JU JE ON NATEGNIL, KRIVDO PREVALJUJETA TUDI NA ZELO SPOSOBNEGA TUNING MOJSTRA, ČEŠ DA JE ON SLABO ZALEPIL. OMENJENI MOJSTER MI JE MORAL ZARADI ODLEPLJANJA TEGA KIČA 3X ODPRETI ARMATURKO IN POPRAVITI NALEPKE (TIČKA IZ CENTRA PA ZGORAJ SEVEDA SPET LAŽETA!). KO SEM MU POVEDALA, DA MI TIČKA IZ CENTRA VSILJUJETA NEKAKŠNO LEPILO (A SI PREDSTAVLJATE, LEPILO TLAČIT V KONZOLO!!!), MI JE SEVEDA TAKOJ ODKLONIL TAKŠEN NESTROKOVEN POSEG, KAR JE SEVEDA PAMETNA POTEZA! NE VEM, ODKOD CENTRI IDEJA, DA SEM ODKLONILA POPRAVILO S STRANI MOJSTRA (SAJ SEM BILA KAR VELIKOKRAT TAM ZARADI TEGA KRŠA!!). SPET LAŽE CENTRA!

KER SO ZARADE NEPRESTANEGA RAZDIRANJA CRKNILE ŠE ŽARNICE, JE SEVEDA STVAR V ROKE MORAL VZETI AVTOELEKTRIKAR (KI JE MIMOGREDE, IZJEMNO CENJEN STROKOVNJAK NA SVOJEM PODROČJU!). DA BI PREPREČILA NADALJNJE NAGAJANJE NALEPK, SEM GA SEVEDA PROSILA, DA MI OB VGRADNJI NOVIH ŽARNIC ODSTRANI ŠE NALEPKE. MOJSTER JE DAL PRAV TAKŠNI MOJI ODLOČITVI, DODAL PA JE ŠE, DA BI BILA S TEMI NALEPKAMI POLETI KATASTROFA V KONZOLI (VISOKE TEMPERATURE ITD.).

GORNJE TVEZENJE CENTRE JE TIPIČNO UMIVANJE UMAZANIH ROK. NE VEM, KJE SEM OMENILA, DA SEM CENTRI MORALA PLAČATI 40.000 SIT! JASNO SEM NAPISALA, DA SEM NJEJ ZA TISTI KIČ PLAČALA 20.000, ZARADI NEUSTREZNE ROBE IN KVARJENJA TER POSLEDIČNO TOLIKO POTOV ZARADI USRANIH NALEPK, PA SO MI STROŠKI NARASTLI NA 40.000 (4X POT V LJUBLJANO, V ENO SMER CCA. 60 KM, ŽARNICE ITD.). SEM BILA DOVOLJ JASNA?

POTEM PA TIP IZJAVI, ČEŠ KAJ SO PA ONI KRIVI, DA JE MENI CRKNILA ŽARNICA, DA SEM IMELA ŠE TOLIKO POTI IN DODATNIH STROŠKOV!! TIPIČNA IZJAVA AMATERJEV! ČE BI DOBILA KOVINSKE OBROČKE, TOREJ USTREZNO KVALITETNO ROBO, NE BI BILO TREBA TOLIKOKRAT ODPIRATI ARMATURKE, NE BI CRKNILE ŽARNICE IN NE BI IMELA TOLIKO BREZVEZNIH IN DOLGIH POTI! TAKO, UPAM, DA SEM BILA DOVOLJ JASNA!

PO NJUNEM MLATENJU LAŽI BOM JAZ IZPADLA KOT PACKA! VIDIM, DA SE NEZADOVOLJNI KUPEC, ŽRTEV ZAVAJANJA, NE SME NITI PRITOŽITI! PO MOJEM BI JIH MORALA ŠE CELO HVALITI, KER SEM BILA NATEGNJENA!

DODALA BI SAMO ŠE NEKAJ: PRIZNAM, DA SEM ZA TAKŠNE POSLEDICE KRIVA TUDI SAMA. KER SEM BILA PREVEČ NAIVNA (MENI STA V ZAČETKU DELOVALA ZELO PROFESIONALNO), SEM JIMA TOLIKO ZAUPALA, DA ROBE NISEM RAZPAKIRALA IN PREVERILA ŽE OB SAMEM PREVZEMU. V TEJ TOČKI SEM RES SAMA KRIVA! IN TADVA STA MOJO NAIVNOST SPRETNO IZKORISTILA! POTEM, DRUGA MOJA NAPAKA JE BILA TAKRAT, KO JE MONTER ODPRL ROBO IN ZAČEL LEPIT GOR. POVEDAL MI JE, DA SO LE FOLIJE. TAKRAT BI MORALA JAZ TAKOJ REKLAMIRATI PRODAJALCEMA IN SEVEDA ZAHTEVATI DENAR NAZAJ ŠE ISTI MOMENT. PA SEM POTRPELA IN SI REKLA (ČEPRAV SEM BILA MOČNO RAZOČARANA, KER NISO BILI KOVINSKI OBROČKI): NAJ BO, NAJ DA GOR TISTE NALEPKE, MOGOČE SE BO PA DOBRO OBNESLO IN LEPO ZGLEDALO. SKRATKA, PRI REKLAMACIJI SEM BILA PREVEČ OKORNA IN NEŽNA. MORALA BI PA BITI TRDA IN NEUSMILJENA.

ČLOVEKOVO ZAUPLJIVOST MNOGI ŽAL ZLORABIJO. TAKO KOT STA TADVA MOJO. LAHKO STA SAMO VESELA, DA JIMA NISEM NA NOS PRIPELJALA INŠPEKCIJE!

SKRATKA, TIČKA SE ZDAJ VLEČETA VEN IZ DREKA IN BOSTA VERJETNO TUDI V PRIHODNJE TVEZLA VSE MOGOČE LAŽI. ŠEENKRAT PONAVLJAM, NE VERJEMITE JIMA!

Vi si preveč zamišljate! Ne vemo kdo »cvili«?

Mi smo vas soočali z resnico in je normalno da ste »znoreli« zato ker želite po vsako ceno dokazati vašo konstrukcijo dogajanja. Vse kar je bilo povedano v naši reakciji na vaše pljuvanje so dejstva katera ne morete zaničevati zgolj s trditvijo da je to laž! Mi vam ne bomo več odgovarjali zato ker se ne bomo spuščali na vaš primitiven nivo.

CENTRA
www.centra.si

[Sporočilo uredil/a Tinkara na dan 21.01.2003 ob 10:02 GMT]

[Sporočilo uredil/a Tinkara na dan 21.01.2003 ob 10:04 GMT]
ZT
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov