davac je napisal/-a:Da ne bom odpiral nove teme,namreč za mojega golfa sem si nabavil ena platišča rh,ki so pa narejena posebej za te adapterje nikjer pa nisem zasledil če se dajo dobit ti adapterji kje v Sloveniji,rabil bi pa adapter iz 4x100 na 5x112 zato bi prosil če kdo ve kje bi jih mogoče imeli.
L.p.
zazi je napisal/-a:davac je napisal/-a:Da ne bom odpiral nove teme,namreč za mojega golfa sem si nabavil ena platišča rh,ki so pa narejena posebej za te adapterje nikjer pa nisem zasledil če se dajo dobit ti adapterji kje v Sloveniji,rabil bi pa adapter iz 4x100 na 5x112 zato bi prosil če kdo ve kje bi jih mogoče imeli.
L.p.
Jst bi se drugače lotil zadeve: kupil bi druge "wheel hub" za 5x112in čez diske zvrtal na novo 5 lukenj...
http://www.mathijssentechnics.nl/indexx.php?View=page&part_id=772012&hid=&lhid=&lvid=
denko4 je napisal/-a:Si bom kar to temo sposodil.
Delat bom dal železne adapterje iz 4x114.4 na 4x100. Malo me ovira ET in zato me zanima vsaj kolikšne debeline morajo biti?
Hvala in lp.
wtcc je napisal/-a:Jaz imam železne, debeline 20 mm, adapter iz 5x98 na 5x112. Tanjši pa skoraj ne morejo biti že zaradi debeline glave vijakov, s katerimi so pritrjeni na pesto. Je pa treba potem paziti na ET platišč, da se zadeva izzide.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov