LP
MaKo je napisal/-a:Razen te slike drugega jaz nimamLastnice pa nimam na nobeni sliki
![]()
LP
puh je napisal/-a:Pozdrav, javljam se iz HR, zelio bi kupit felge u Sloveniji jer kod nas je to gotovo nemoguce.Jednostavno ne mozes kupiti felge koje hoces ili moras cekati mjesecima da ih nabave. Pa bi vas molio ako mi mozete dati web adrese ili samo nabrojati neke od najboljih/najpovoljnijih firmi koje prodaju felge u SLO, zanimaju me OZ i Tecnomagnesio felge 16", rupe 4x108 za pug 206. Hvala unaprijed!!
puh je napisal/-a:Ja sad ne mogu naci, imal sam jednu sliku di se i ona vidi...crna je zenska, cini mi se skroz simpa, moglo bi se reci dobar komad
Inace, ja pretelefonirao pol Slovenije i dosad mi se najbolji čini Lašič vulkanizerstvo, OZ Record kosta 110 Eura(uz povrat poreza) i gume GY Eagle F1 ista cijena, ja bi mozda malo jeftinije gume, recimo Falken, ali nisam našao, ima ko kakvu preporuku za gume?
Još me jedino strah da če me na granici zajebavati, nedavno je na jednom hr forumu jedan lik pisao kako su ga skidali do gola jer je kupio nove gume u SLO, on je naravno rekao da je kupio gume u zagrebu prije dva dana ali su ga ipak skidali, ali nisu mu našli račun jer mu je bio kod ženske u gaćama!!![]()
Samotar je napisal/-a:Saj lahko enmu domacinu stisne enga jurja pa mu jih on pripelje cez.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov