Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe jul 16, 2004 8:45 am

Razen te slike drugega jaz nimam :? Lastnice pa nimam na nobeni sliki :cry:

Slika

LP

Uporabniški avatar
puh
Nov uporabnik

Kraj: Hrvatska

Napisal/-a puh Pe jul 16, 2004 9:09 am

Ja sad ne mogu naci, imal sam jednu sliku di se i ona vidi...crna je zenska, cini mi se skroz simpa, moglo bi se reci dobar komad :)
Inace, ja pretelefonirao pol Slovenije i dosad mi se najbolji čini Lašič vulkanizerstvo, OZ Record kosta 110 Eura(uz povrat poreza) i gume GY Eagle F1 ista cijena, ja bi mozda malo jeftinije gume, recimo Falken, ali nisam našao, ima ko kakvu preporuku za gume?
Još me jedino strah da če me na granici zajebavati, nedavno je na jednom hr forumu jedan lik pisao kako su ga skidali do gola jer je kupio nove gume u SLO, on je naravno rekao da je kupio gume u zagrebu prije dva dana ali su ga ipak skidali, ali nisu mu našli račun jer mu je bio kod ženske u gaćama!! :D

MaKo je napisal/-a:Razen te slike drugega jaz nimam :? Lastnice pa nimam na nobeni sliki :cry:
LP

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Re: FELGE U SLO

Napisal/-a JohnyR Pe jul 16, 2004 9:12 am

puh je napisal/-a:Pozdrav, javljam se iz HR, zelio bi kupit felge u Sloveniji jer kod nas je to gotovo nemoguce.Jednostavno ne mozes kupiti felge koje hoces ili moras cekati mjesecima da ih nabave. Pa bi vas molio ako mi mozete dati web adrese ili samo nabrojati neke od najboljih/najpovoljnijih firmi koje prodaju felge u SLO, zanimaju me OZ i Tecnomagnesio felge 16", rupe 4x108 za pug 206. Hvala unaprijed!!

Pošto si iz HR predlažem ti ovu adresu.

http://www.vulkanizerstvo-furlan.si
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe jul 16, 2004 9:18 am

puh je napisal/-a:Ja sad ne mogu naci, imal sam jednu sliku di se i ona vidi...crna je zenska, cini mi se skroz simpa, moglo bi se reci dobar komad :)
Inace, ja pretelefonirao pol Slovenije i dosad mi se najbolji čini Lašič vulkanizerstvo, OZ Record kosta 110 Eura(uz povrat poreza) i gume GY Eagle F1 ista cijena, ja bi mozda malo jeftinije gume, recimo Falken, ali nisam našao, ima ko kakvu preporuku za gume?
Još me jedino strah da če me na granici zajebavati, nedavno je na jednom hr forumu jedan lik pisao kako su ga skidali do gola jer je kupio nove gume u SLO, on je naravno rekao da je kupio gume u zagrebu prije dva dana ali su ga ipak skidali, ali nisu mu našli račun jer mu je bio kod ženske u gaćama!! :D

Dobra fora. Kaj pa če bi dal komu ki je iz Slovenije ali kakšne druge države (Austrija,...) feltne gor na avto, da ti jih čez pripelje? Če koga poznaš, ti pa njegove navadne na svojega, čez mejo pa zamenjata pa je.
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe jul 16, 2004 5:49 pm

Saj lahko enmu domacinu stisne enga jurja pa mu jih on pripelje cez.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
puh
Nov uporabnik

Kraj: Hrvatska

Napisal/-a puh Pe jul 16, 2004 10:46 pm

Kak to misliš? Misliš da mi ih neki slovenski državljanin stavi u svoj auto u bunker i da ga budu pustili bez problema? Nisam baš siguran u to...

Inače, baš čitam po hr forumima koje sve ljudi imaju problema kad kupuju gume u slo, ovi naši carinici ih stvarno maltretiraju na sve moguće načine, tak da sam sad malo u bedu...

Samotar je napisal/-a:Saj lahko enmu domacinu stisne enga jurja pa mu jih on pripelje cez.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So jul 17, 2004 12:39 am

Ja gres na en manjsi mejni prehod. V gostilni najdes enga, ki ti je pripravljen za 1000, 2000 Sit to cez zapeljat. Na manjsem prehodu ga ne bodo niti kontrolirali > se po moznosti parkrat na dan vozi gor pa dol. Na kaksnem vecjem mu pa tut ne bojo sli glih pritljaznika gledat. Ti gres pa pred njim ali pa za njim cez mejo. In to je to.

Glede samih gum > zakaj jih pa se ne zmontirajo v Slo, sploh ce so jih kupili pri vulkanizerju. Pa stare v pritljaznik (ce so se dobre) pa je.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Ne jul 18, 2004 11:11 am

http://www.tp-cars.si/

polovico robe proda na hrvaško ;)
Never drive faster, than your guardian angel can fly.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov