se opravicujem ker ne poznam teh luci in ker sem vprasal, ce forum ni za to, zakaj pa potem je? za taki folk kot je MetodTrobec ?
JA :P

LP

Doctor206 je napisal/-a:firestorm je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:firestorm je napisal/-a:nisem se vidu xenon luci, no mogoce jih ze kdaj sem pa niti vem ne za to, ma kdo kako slikco?ops:
to se zdaj norca delaš ne ?
am...niti neops:
Dej nehi pisat brezveznih postow :P
Courage™ je napisal/-a: majo pa eno dobro lastnost, da nasproti vozeča vozila ne motijo, oziromane zaslepijo tak ko to lahko navadne kdaj...
S|icKeR je napisal/-a:ej maky. eno vprašanje mam zate. a ma audi a4 modelno leto '03 al pa '04, uglavnm ta tazadn a4, a me xenonke že serijsko not al ne? k mi ga mamo in se nikjer ne morm prepričat, če so al niso...
Rippy je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:ej maky. eno vprašanje mam zate. a ma audi a4 modelno leto '03 al pa '04, uglavnm ta tazadn a4, a me xenonke že serijsko not al ne? k mi ga mamo in se nikjer ne morm prepričat, če so al niso...
mislim da nima...sam nism shure, xeon je takša okroglasta kupolica žarnica pa ni vidna znotraj.
Rippy je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:ej maky. eno vprašanje mam zate. a ma audi a4 modelno leto '03 al pa '04, uglavnm ta tazadn a4, a me xenonke že serijsko not al ne? k mi ga mamo in se nikjer ne morm prepričat, če so al niso...
mislim da nima...sam nism shure, xeon je takša okroglasta kupolica žarnica pa ni vidna znotraj.
HORSE je napisal/-a:Rippy je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:ej maky. eno vprašanje mam zate. a ma audi a4 modelno leto '03 al pa '04, uglavnm ta tazadn a4, a me xenonke že serijsko not al ne? k mi ga mamo in se nikjer ne morm prepričat, če so al niso...
Samo to še vedno ne pomeni, da je vsaka okroglasta kupolica, kjer žarnica ni vidna, xenon žernica. Npr: Punto II ma to, pa nima xenon-a...
Courage™ je napisal/-a:Zaj pa ste me res v smeh spravli ?? Kak te nena vete kaj so xenon kaj pa ne... Lečo majo že skor vsi novi avti, audi a4, bemfle 3, 5, vectre...
maky glede motenja.. če ti direkt v luči gledaš pol valda da si slep, sej to tudi pri navadnih. če pa ti gledaš recimo odsev v dežju xenonk al pa navadniih luči pol pa vidiš kere te bol motijo...
pri men v vzvratnem ogledalu ponavadi ni kaj videt zato me sploh motijo !!maky je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Zaj pa ste me res v smeh spravli ?? Kak te nena vete kaj so xenon kaj pa ne... Lečo majo že skor vsi novi avti, audi a4, bemfle 3, 5, vectre...
maky glede motenja.. če ti direkt v luči gledaš pol valda da si slep, sej to tudi pri navadnih. če pa ti gledaš recimo odsev v dežju xenonk al pa navadniih luči pol pa vidiš kere te bol motijo...
ja samo tudi v vzvratnem ogledalu se bolj xenonke vidijo in najedajo kot navadne luči...
gajo_g je napisal/-a:pri men v vzvratnem ogledalu ponavadi ni kaj videt zato me sploh motijo !!maky je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Zaj pa ste me res v smeh spravli ?? Kak te nena vete kaj so xenon kaj pa ne... Lečo majo že skor vsi novi avti, audi a4, bemfle 3, 5, vectre...
ja samo tudi v vzvratnem ogledalu se bolj xenonke vidijo in najedajo kot navadne luči...
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov