Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Po avg 09, 2004 2:22 pm

Sorry sam meni se zdi da si samo nabiraš poste

se opravicujem ker ne poznam teh luci in ker sem vprasal, ce forum ni za to, zakaj pa potem je? za taki folk kot je MetodTrobec ?

JA :P :lol:
LP 8)

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po avg 09, 2004 2:22 pm

Doctor206 je napisal/-a:
firestorm je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
firestorm je napisal/-a:nisem se vidu xenon luci, no mogoce jih ze kdaj sem pa niti vem ne za to, ma kdo kako slikco? :oops:

to se zdaj norca delaš ne ?

am...niti ne :oops:

Dej nehi pisat brezveznih postow :P

brezvezne poste piše??? če ne pozna luči pač mu lahko razložiš če veš, tvoj post pa je res brezvezen... in moj tudi ker bi že sam lahko to vedu :roll:

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po avg 09, 2004 2:23 pm

Courage™ je napisal/-a: majo pa eno dobro lastnost, da nasproti vozeča vozila ne motijo, oziromane zaslepijo tak ko to lahko navadne kdaj...

mene osebno xenonke bolj zaslepijo ko navadne luči. sej če tko pogledaš je logično=močnejše so bolj svetijo. bolj svetijo=bolj te zaslepijo. bolj te zaslepijo=slabše je

:wink: :wink: :wink:
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po avg 09, 2004 2:25 pm

vas 3 držte se teme! še eno na račun nabjanja postov pa vam vse take pobrišem!
SlikaSlika

Rippy
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Rippy Po avg 09, 2004 2:26 pm

firestorm je napisal/-a:nisem se vidu xenon luci, no mogoce jih ze kdaj sem pa niti vem ne za to, ma kdo kako slikco? :oops:

Slika
Slika

se par slikc :D
They Sey In Heven Bass Comes First, Cool Heven Is A Bass On Earth. Magnat & PhaseLinear All the way.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po avg 09, 2004 2:26 pm

ej maky. eno vprašanje mam zate. a ma audi a4 modelno leto '03 al pa '04, uglavnm ta tazadn a4, a me xenonke že serijsko not al ne? k mi ga mamo in se nikjer ne morm prepričat, če so al niso...

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po avg 09, 2004 2:28 pm

S|icKeR je napisal/-a:ej maky. eno vprašanje mam zate. a ma audi a4 modelno leto '03 al pa '04, uglavnm ta tazadn a4, a me xenonke že serijsko not al ne? k mi ga mamo in se nikjer ne morm prepričat, če so al niso...

heh a ne ločiš med navadnimi in xenon? :wink:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po avg 09, 2004 2:29 pm

ne nima serijsko. serijsko jih ima zelo redko kateri avto.
če niste posebaj naročili potem nima.
SlikaSlika

Rippy
Novinec

Napisal/-a Rippy Po avg 09, 2004 2:30 pm

S|icKeR je napisal/-a:ej maky. eno vprašanje mam zate. a ma audi a4 modelno leto '03 al pa '04, uglavnm ta tazadn a4, a me xenonke že serijsko not al ne? k mi ga mamo in se nikjer ne morm prepričat, če so al niso...

mislim da nima...sam nism shure, xeon je takša okroglasta kupolica žarnica pa ni vidna znotraj. :wink:
They Sey In Heven Bass Comes First, Cool Heven Is A Bass On Earth. Magnat & PhaseLinear All the way.

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Po avg 09, 2004 2:34 pm

Rippy je napisal/-a:

mislim da nima...sam nism shure, xeon je takša okroglasta kupolica žarnica pa ni vidna znotraj. :wink:

Samo to še vedno ne pomeni, da je vsaka okroglasta kupolica, kjer žarnica ni vidna, xenon žernica. Npr: Punto II ma to, pa nima xenon-a...
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po avg 09, 2004 2:37 pm

Rippy je napisal/-a:

se pravi leča??? to so lahko tudi navadne žarnice
SlikaSlika

Rippy
Novinec

Napisal/-a Rippy Po avg 09, 2004 2:38 pm

HORSE je napisal/-a:
Rippy je napisal/-a:

Samo to še vedno ne pomeni, da je vsaka okroglasta kupolica, kjer žarnica ni vidna, xenon žernica. Npr: Punto II ma to, pa nima xenon-a...

Ja sj to je kao xeon...vbistvu xeon look, nevem tudi sam zelo slabo ločim, ponavadi sm najbol prepričan ko je rahlo modrikasti odsev :D

Mr. Durst
Nov uporabnik

Napisal/-a Mr. Durst Po avg 09, 2004 2:46 pm

neki o xenonkah...
Vozm kt norc ampak varno

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po avg 09, 2004 2:47 pm

Zaj pa ste me res v smeh spravli ?? Kak te nena vete kaj so xenon kaj pa ne... Lečo majo že skor vsi novi avti, audi a4, bemfle 3, 5, vectre...

maky glede motenja.. če ti direkt v luči gledaš pol valda da si slep, sej to tudi pri navadnih. če pa ti gledaš recimo odsev v dežju xenonk al pa navadniih luči pol pa vidiš kere te bol motijo...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po avg 09, 2004 2:50 pm

Courage™ je napisal/-a:Zaj pa ste me res v smeh spravli ?? Kak te nena vete kaj so xenon kaj pa ne... Lečo majo že skor vsi novi avti, audi a4, bemfle 3, 5, vectre...

maky glede motenja.. če ti direkt v luči gledaš pol valda da si slep, sej to tudi pri navadnih. če pa ti gledaš recimo odsev v dežju xenonk al pa navadniih luči pol pa vidiš kere te bol motijo...

ja samo tudi v vzvratnem ogledalu se bolj xenonke vidijo in najedajo kot navadne luči...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Po avg 09, 2004 2:51 pm

Courage™ je napisal/-a:...če pa ti gledaš recimo odsev v dežju xenonk al pa navadniih luči pol pa vidiš kere te bol motijo...

A si zihr, da je tole logično? Zakaj se pa svetloba od xenonk ne bi odbijala enako kot od "H" žarnc?
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po avg 09, 2004 2:53 pm

No js mam pa 100wattne prasice bele navadne h7 in svetjo hudo močno, bi rekel, da še bol močno kot xenon, čeprav ma xenon bol lepo razporejeno svetlobo. Js vrjamem, da motjo ko reflektorji, sploh če prideš nižje od onega avta, ker te totalno osvetijo in oslepijo. Navadne sveče rumene 55W pa itak sploh niso moteče..
Slika

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Po avg 09, 2004 2:56 pm

maky je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Zaj pa ste me res v smeh spravli ?? Kak te nena vete kaj so xenon kaj pa ne... Lečo majo že skor vsi novi avti, audi a4, bemfle 3, 5, vectre...

ja samo tudi v vzvratnem ogledalu se bolj xenonke vidijo in najedajo kot navadne luči...
pri men v vzvratnem ogledalu ponavadi ni kaj videt zato me sploh motijo !!
:D :D :D :D
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po avg 09, 2004 2:57 pm

gajo_g je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

pri men v vzvratnem ogledalu ponavadi ni kaj videt zato me sploh motijo !!
:D :D :D :D

sej pri meni tudi se (samozatemnitvenoogledalo.press) :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Po avg 09, 2004 2:58 pm

Jst sm mel tut modre 100W, samo sem jih raje umaknil, ker so se policijske kontrole na mojih vsakodnevnih "turah" začele kar množit - in tako je tudi prav! Če bi imel ločene dolge in kratke luči, bi bile verjetno kratke 55W (modre), dolge pa 100W (modre), ker je svetloba, kot je rekel že Pugi, neprimerno boljša kot pri navadnih "svečkah"... :D
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov