voltage je napisal/-a:kot sm že enkrt reku...za 2k naredim obe strani + štekr vendar je za enkrat možnost samo v rdeči ali oranžni barvi.
LP
Matic
kaj pa modra dam ti 5 za modro hehe sam ne še zdj

voltage je napisal/-a:P.S. moja cena vklučuje tudi montažoz modro.. se bom pozanimal za ceno čeprav se mi zdi da je krepko dražja varjanta :\
P.S. (drugič) night kdaj bomo tebi montiral? nasledn petk sm u lublani mam čas.
voltage je napisal/-a:eksperimentiram z veseljem... ti bi to zase naredu? sicer je to samo moje osebno mnenje vendar se mi zdi da rdeča in zelena ne gresta najbolj skupaj... lahko pa probamo.. jest mam podobno barvo avto kot ti (za odtenek svetlejšo) pa sm probou z zeleno in modro pa ne paše preveč... ostajam pri rdeči in oranžni
Lp
Matic
s.Hio je napisal/-a:PaGeR je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:A smem vprasat koliko je stal ta štos. Tako material kot delo (v urah - aja 8 ur, po kok mata uro 30 eurov?). Ne, res me zanima koliko stane material za naredit tako kot mas ti pager?
Ja da imaš tako kot jaz, ti naredim za 10 k komplet (delo+material) - brez montaže... (leva+desna stran)
Potem se pa cena razlikuje glede na barvo ledic...
LP
Jaz bi imel zeleno notranjost in sicer ki se mi vzge ko odprem vrata ter zadaj na tablici bi imel ciste bele ledice (mislim da sem pri tebi videl to), te spredaj namesto pozicijskih. Zanima me tudi ce bi znal zamenjat zarnice v armaturki z ledicami, ker rabim eno bolj konkretno predelavo armaturke.
voltage je napisal/-a:kot sm že enkrt reku...za 2k naredim obe strani + štekr vendar je za enkrat možnost samo v rdeči ali oranžni barvi.
LP
Matic
voltage je napisal/-a:en kolega mi rihta cele LED palčke z 20 - 30 diodam 3mm dolge so pa 30 cm. on to dobi od enh vez prek ene fabrke, dobim pa eno to palčko za 500 sit. trenutno mam samo rdeče in oranžne. drugače pa diode dobivam v ebaxu v kranju kjer stane ena 5mm rdeča 45 SIT.
LP
Matic
PaGeR je napisal/-a:Ewo da kuj pokomentiram
Obvezno Alu tepihe
Pa da še svoje slikce pripopam...
Drugače se pa pri meni isto slabše vidi ko je slikano (kot tudi pri makzu), pa še zadnja slikca je slikana, ko je bila prižgana luč, tko da se vidi koliko sveti...
LP
PaGeR je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:PaGeR je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:A smem vprasat koliko je stal ta štos. Tako material kot delo (v urah - aja 8 ur, po kok mata uro 30 eurov?). Ne, res me zanima koliko stane material za naredit tako kot mas ti pager?
Ja da imaš tako kot jaz, ti naredim za 10 k komplet (delo+material) - brez montaže... (leva+desna stran)
Potem se pa cena razlikuje glede na barvo ledic...
LP
Jaz bi imel zeleno notranjost in sicer ki se mi vzge ko odprem vrata ter zadaj na tablici bi imel ciste bele ledice (mislim da sem pri tebi videl to), te spredaj namesto pozicijskih. Zanima me tudi ce bi znal zamenjat zarnice v armaturki z ledicami, ker rabim eno bolj konkretno predelavo armaturke.
Jst mam zadi samo bele ja (možno da si pri meni vidu)...
Lahko bi se zmenila tudi za armaturko, samo je s tem zelo, zelo, zelo veliko dela (če imaš tako kot jaz)...
Drugače bi pa seveda zelena barva prišla mnogo ceneje, ker so pač modre ledice svinjsko drage...
LP
JureT je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:A smem vprasat koliko je stal ta štos. Tako material kot delo (v urah - aja 8 ur, po kok mata uro 30 eurov?). Ne, res me zanima koliko stane material za naredit tako kot mas ti pager?
Led 5 mo (l-7113pbc-h) 3,6 cd 430,70 SIT
Led 5 mo (rl5-b5515) 5,5 cd (3,6 v) 16Ď 699,97 SIT
Vir:ic elektronika
http://www.ic-elect.si/trgovina/index.p ... ed%20diode
voltage je napisal/-a:en kolega mi rihta cele LED palčke z 20 - 30 diodam 3mm dolge so pa 30 cm. on to dobi od enh vez prek ene fabrke, dobim pa eno to palčko za 500 sit. trenutno mam samo rdeče in oranžne. drugače pa diode dobivam v ebaxu v kranju kjer stane ena 5mm rdeča 45 SIT.
LP
Matic
voltage je napisal/-a:P.S. moja cena vklučuje tudi montažoz modro.. se bom pozanimal za ceno čeprav se mi zdi da je krepko dražja varjanta :\
P.S. (drugič) night kdaj bomo tebi montiral? nasledn petk sm u lublani mam čas.
Chip je napisal/-a:Drugace pa takole izgleda pri meni:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=17523
Chip
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost