Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Pe avg 13, 2004 10:17 pm

voltage je napisal/-a:kot sm že enkrt reku...za 2k naredim obe strani + štekr vendar je za enkrat možnost samo v rdeči ali oranžni barvi.

LP
Matic

kaj pa modra dam ti 5 za modro hehe sam ne še zdj 8)
>>ZIDEK<<
Slika

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Pe avg 13, 2004 10:20 pm

P.S. moja cena vklučuje tudi montažo :] z modro.. se bom pozanimal za ceno čeprav se mi zdi da je krepko dražja varjanta :\

P.S. (drugič) night kdaj bomo tebi montiral? nasledn petk sm u lublani mam čas.

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Pe avg 13, 2004 10:37 pm

voltage je napisal/-a:P.S. moja cena vklučuje tudi montažo :] z modro.. se bom pozanimal za ceno čeprav se mi zdi da je krepko dražja varjanta :\

Bom pa se jaz zatezil ce mi lahko kaj v zeleni priporocas, mam pa sicer eno zelo hudo idejo pa me zanima ce si pripravljen kaj experimentirat. Extremna stropna in prtljazna osvetlitev. Dnar ni problem.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage Pe avg 13, 2004 11:04 pm

eksperimentiram z veseljem... ti bi to zase naredu? sicer je to samo moje osebno mnenje vendar se mi zdi da rdeča in zelena ne gresta najbolj skupaj... lahko pa probamo.. jest mam podobno barvo avto kot ti (za odtenek svetlejšo) pa sm probou z zeleno in modro pa ne paše preveč... ostajam pri rdeči in oranžni :]

Lp
Matic

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Pe avg 13, 2004 11:57 pm

voltage je napisal/-a:eksperimentiram z veseljem... ti bi to zase naredu? sicer je to samo moje osebno mnenje vendar se mi zdi da rdeča in zelena ne gresta najbolj skupaj... lahko pa probamo.. jest mam podobno barvo avto kot ti (za odtenek svetlejšo) pa sm probou z zeleno in modro pa ne paše preveč... ostajam pri rdeči in oranžni :]

Lp
Matic

Jaz mam srebrn avto, zdaj mam modro neonko noter pa mi ne pase prevec na barvo armaturke, zato bi rad zeleno osvetlitev, pa se bobne in diske si bom na zeleno strihnu, da bo vse v RS stilu. mas PM
Slika

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR So avg 14, 2004 1:49 pm

s.Hio je napisal/-a:
PaGeR je napisal/-a:
s.Hio je napisal/-a:A smem vprasat koliko je stal ta štos. Tako material kot delo (v urah - aja 8 ur, po kok mata uro 30 eurov?). Ne, res me zanima koliko stane material za naredit tako kot mas ti pager?

Ja da imaš tako kot jaz, ti naredim za 10 k komplet (delo+material) - brez montaže... (leva+desna stran)

Potem se pa cena razlikuje glede na barvo ledic...

LP

Jaz bi imel zeleno notranjost in sicer ki se mi vzge ko odprem vrata ter zadaj na tablici bi imel ciste bele ledice (mislim da sem pri tebi videl to), te spredaj namesto pozicijskih. Zanima me tudi ce bi znal zamenjat zarnice v armaturki z ledicami, ker rabim eno bolj konkretno predelavo armaturke.

Jst mam zadi samo bele ja (možno da si pri meni vidu)...
Lahko bi se zmenila tudi za armaturko, samo je s tem zelo, zelo, zelo veliko dela (če imaš tako kot jaz)...

Drugače bi pa seveda zelena barva prišla mnogo ceneje, ker so pač modre ledice svinjsko drage...

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Napisal/-a PaGeR So avg 14, 2004 1:54 pm

voltage je napisal/-a:kot sm že enkrt reku...za 2k naredim obe strani + štekr vendar je za enkrat možnost samo v rdeči ali oranžni barvi.

LP
Matic

Kako pa potlej zadeva sveti?

Me prov zanima, ker tolk kukr mam jst ledic samo na levi strani dražje pride, pa verjemi, da jih ne kupujem v conradu...

Dej pokaži malo slikce, da vidimo koliko zadeva sveti, ker če vsaj 1/2 toliko kot meni, boš še meni začel ledice delat za 2k ;)

Po koliko ledic pa imaš?

Sej se oproščam k težim, sam na k... mi gredo pol kšni k se hvaljo kok majo hudo, pa kolk oni lohk ceneje zrihtajo, pol pa vidiš, pa misliš da te bo srat prijelo, ker vidiš samo tri slabotne pike sredi tepiha (ne leti na tebe, razen če si tudi med njimi, kar pa je velika verjetnost, ker narediš samo za 2k obe strani!) ...

LP
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM So avg 14, 2004 7:52 pm

RAPMAN je napisal/-a:

LP
Matic

kaj pa modra dam ti 5 za modro hehe sam ne še zdj 8)

pa se jaz ti dam 5k za plave ce naredis ;)

LP firestorm :hi

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak So avg 14, 2004 8:11 pm

No pa d se jest svoje povem... Moja notranjost tudi sveti v modri barvi, s tem d mam vse vezan na vrata plus na lucko v notranjosti, kar sm si premonteru stekar na armaturko. Vse skupi zgleda tko d ko odpres vrata posveti prostor za noge in ledice nad glavo (nastreljane okoli lucke) ki so postavljene v nosilckih da jih lahko obracam prosto po presernu (kjer pac rabim) Te ledice so svinsko mocne in se da z njimi tud ponoc brat zemljevid (preverjeno!). Vse stvar je sila preprosta - v levem A stebricku (lev stebricek spredaj) se (po vsej verjetnosti) skrivajo tri zice in sicer zemlja, faza in tretja zica po kateri stece tok ko se odprejo vrata oz. ko se sklene stikalo. Kable vezes na zemljo in tisto zico na stikalo od vrat, tretja ostane prazna, saj bi drugace notranjost vedno svetila (ta zica je vedno pod napetostjo in se sklene s tisto na vratih). Kable potegnes do prostora kamor si jih namenil in voila, prostor pod armaturko se prijetno sveti.

Ledice za notranjost pa enostavno povezes z tistima dvema konektorjema, ki naceloma drzita tisto podolgovato lucko, ki ti medlo razsvetljuje notranjost.

Stikalo je narejeno tako, da enostavno stikalo iz notranjosti (naceloma deluje tako, da lucko obrnes v eno smer in sklenes zice) vezes na nek soft touch knofek, ki si ga postavis nekam na armaturko. Stvar je sila preprosta, potrebujes samo nekaj malega elektrotehniskega znanja in pa veliko dobre volje (pr taki stvari zna kr naenkrat velik velik velik stvari zajbavat... :) Mene je najbl zjebal to, k nism mel km neonk za prsraufat pod armaturo in sm se pol jebu z nakimi silikoni, neostiki itd dokler nism popizdu, vzel kompresorja in luc enostavno prbil na spodn rob armature :D (zeblicke pa potem pac v predalu zakrivil)

Iznajdljivost je mati vseh koncnih storitev :P

LP #miha#
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage Ne avg 15, 2004 12:36 am

en kolega mi rihta cele LED palčke z 20 - 30 diodam 3mm dolge so pa 30 cm. on to dobi od enh vez prek ene fabrke, dobim pa eno to palčko za 500 sit. trenutno mam samo rdeče in oranžne. drugače pa diode dobivam v ebaxu v kranju kjer stane ena 5mm rdeča 45 SIT.

LP
Matic

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Napisal/-a PaGeR Po avg 16, 2004 8:24 am

voltage je napisal/-a:en kolega mi rihta cele LED palčke z 20 - 30 diodam 3mm dolge so pa 30 cm. on to dobi od enh vez prek ene fabrke, dobim pa eno to palčko za 500 sit. trenutno mam samo rdeče in oranžne. drugače pa diode dobivam v ebaxu v kranju kjer stane ena 5mm rdeča 45 SIT.

LP
Matic

No če pa hodiš v Kranj, pol pa prosim pokliči, da pridem pogledat kako sveti... Kaj pa veš, mogoče bom pa ponudnika zamenjal ;)

LP

tel: 041/663-325
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Po avg 16, 2004 8:50 am

cav!
jest bi vam pa rad prilimov mojo osvetlitev notranjosti (mam ledice pri pedalih pa pod sedezi,tko da sta osvetljena oba ojacevalca pa se zadnji prostor za noge! sam mam en problem, ker z digitalcem ne znam tko slikat, da bi se sploh kej pametnega vidlo! KAK PA VI TO SLIKATE!!! morm pa se povedat da nimam se alu pedal in predpraznikov! a se zato ne vidi skor nic?

hvala

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Kraj: Jesenice-city

Napisal/-a Chip Po avg 16, 2004 8:50 am

PaGeR je napisal/-a:Ewo da kuj pokomentiram :D

Obvezno Alu tepihe ;)

Pa da še svoje slikce pripopam...

Slika
Slika
Slika

Drugače se pa pri meni isto slabše vidi ko je slikano (kot tudi pri makzu), pa še zadnja slikca je slikana, ko je bila prižgana luč, tko da se vidi koliko sveti...

LP

Nic reklame zame? Ti ne bom vec ledic prodajal :lol:

Chip

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Napisal/-a Chip Po avg 16, 2004 8:51 am

PaGeR je napisal/-a:
s.Hio je napisal/-a:
PaGeR je napisal/-a:
s.Hio je napisal/-a:A smem vprasat koliko je stal ta štos. Tako material kot delo (v urah - aja 8 ur, po kok mata uro 30 eurov?). Ne, res me zanima koliko stane material za naredit tako kot mas ti pager?

Ja da imaš tako kot jaz, ti naredim za 10 k komplet (delo+material) - brez montaže... (leva+desna stran)

Potem se pa cena razlikuje glede na barvo ledic...

LP

Jaz bi imel zeleno notranjost in sicer ki se mi vzge ko odprem vrata ter zadaj na tablici bi imel ciste bele ledice (mislim da sem pri tebi videl to), te spredaj namesto pozicijskih. Zanima me tudi ce bi znal zamenjat zarnice v armaturki z ledicami, ker rabim eno bolj konkretno predelavo armaturke.

Jst mam zadi samo bele ja (možno da si pri meni vidu)...
Lahko bi se zmenila tudi za armaturko, samo je s tem zelo, zelo, zelo veliko dela (če imaš tako kot jaz)...

Drugače bi pa seveda zelena barva prišla mnogo ceneje, ker so pač modre ledice svinjsko drage...

LP

Ha, ha motis se, zelene so drazje :lol: Oz najdrazje :lol:

Chip

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Kraj: Kransterdam

Napisal/-a makz Po avg 16, 2004 8:55 am

ja lepse se vidi ce imas alu tepihe :) sam je tko tud dobr :P

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Napisal/-a Chip Po avg 16, 2004 8:55 am

JureT je napisal/-a:

Led 5 mo (l-7113pbc-h) 3,6 cd 430,70 SIT
Led 5 mo (rl5-b5515) 5,5 cd (3,6 v) 16Ď 699,97 SIT

Vir:ic elektronika
http://www.ic-elect.si/trgovina/index.p ... ed%20diode

Drago, drago pa se ovalne niso :lol:

Chip

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Napisal/-a Chip Po avg 16, 2004 8:58 am

Drugace pa takole izgleda pri meni:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=17523

Chip

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po avg 16, 2004 9:15 am

voltage je napisal/-a:en kolega mi rihta cele LED palčke z 20 - 30 diodam 3mm dolge so pa 30 cm. on to dobi od enh vez prek ene fabrke, dobim pa eno to palčko za 500 sit. trenutno mam samo rdeče in oranžne. drugače pa diode dobivam v ebaxu v kranju kjer stane ena 5mm rdeča 45 SIT.

LP
Matic

A te ledice so navadne al visokosvetleče (ker za navadne ti verjamem da jih dobiš po 45 sit)?
Kako pa kej une palce zgledajo? Maš kšno slikco? A to so z visokosvetlečimi diodami? Ker če v redu zgleda, sem interesent za ene 4-6 oranžnih palc, če jih seveda prodajaš :wink:

lp, dejan
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Po avg 16, 2004 9:23 am

voltage je napisal/-a:P.S. moja cena vklučuje tudi montažo :] z modro.. se bom pozanimal za ceno čeprav se mi zdi da je krepko dražja varjanta :\

kaj bomo pri meni montirali???
aja cisto pozabil,za enkrat imam bolj ugodnega ponudnika samo je treba $$ dat na stran in se odpeljati tja :wink:
upam da ponudnik ne bo zameril vendar se mi zdi 10k zelo ugodna cena vljucena je montaza :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Po avg 16, 2004 10:19 am

Chip je napisal/-a:Drugace pa takole izgleda pri meni:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=17523

Chip

Stari, to mene kar zanima in sicer popolna notranja osvetlitev vozila (seveda zelena- bela - za branje)

ponudbe sprejemam na mail: s.hio@email.si
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost