Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Ne sep 05, 2004 8:18 pm

Glej ti bom kar na PM poslal gsm cifro, pa je najboljše da kar pokličeš, ker moram priznat da se kaj dosti ne "vmešavam" v očetov biznis in niti nisem drugače tako na tekočem kar se podrobnosti tiče ;).
Slika Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Ne sep 05, 2004 8:42 pm

Ti sale kako je pa kej to kar tvoj fotr dela obstojno? Že ful dost kromanih ogledal sm vidu ki so bla totalno razfukana in olupljena zaradi kamnčkov in svinjarije k ti prleti pri 200+kmh
A daje čale kako garncijo na izgled?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne sep 05, 2004 8:51 pm

Obstojno je kar, seveda je pa problem pri mehanskih poškodbah, ki recimo poškodujejo tudi lak. Pa zima tudi nikoli ni dobro dela kromu. No ampak moram rečt, da kolikor jaz vem se do zdaj folk še ni pritoževal (ravno tu se pozna tista priprava o kateri skoz nabijam). Za ogledala torej ni takih problemov (seveda ne smeš glih podrajsat kje). Pa še tako je - če se kaj poškodujejo kromana ogledala jih lahko daš obnovit s precej manj stroški, ker ni priprave.

So pa krom okvirčki za tablice malo bolj problematični, sploh zadnji. Namreč pozimi so zadnji okvirji zelo izpostavljeni svinjariji ki je na cestah in se pač začne na njih kaj poznat če se NE vzdržujejo. Olupijo se ne, se pa na njih vidijo sledi soli ipd. Za krom je pač treba skrbet ;).

Evo tolk vem povedat. Maky jih ma drugač že kar nekaj časa pa lahko on malo pove kako se obnese.
Slika Slika

Method
Nov uporabnik

Zdravo

Napisal/-a Method Če feb 24, 2005 8:59 am

oi, jst sm nou na telih straneh pa me sam zanima , kje bi dal lahko pri mojem polotu kromirat ogledala, pa kašna je cena? hvala za odg. LP

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Če feb 24, 2005 9:50 am

Jst sm pri mičotu kupu krom okvirčke in se mi zdi da pač človk hoče samo nekaj dnarja zaslužit, kar se mi ne zdi nič narobe. Tud če vzame 8000 sit za pripravo pa kaj sej je to njegov namen. Naj gre kdo sam to brust, pa šmerglat pa bo vidu da ni glih hitro opravilo.
Na spomlad bom tud špegle pri njemu kupu, ker sem govoru z parimi ki so pri njem kupili pa so zadovoljni 8)

stilko
Nov uporabnik

Napisal/-a stilko Če feb 24, 2005 10:20 am

Kok pa pridejo kromani okvirčki tablic? Pa a se da tudi vratne kluke kromat pa okvirna cena...?
biatch

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če feb 24, 2005 12:59 pm

pa dajte ljudje malo iskanje uporabit pa malo nazaj po straneh prebrskat.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov