Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: širjenje blatnikov

Napisal/-a Sale Sr jan 29, 2003 12:39 pm

Ja itak, da se po moje tud ne da narest z uno napravo - sam ne bom 100% trdil, ker nimam nobenih izkušenj s to napravo. Ampak tko kot Gfors pravi, najbrž res ni šans.

Baje da temu BMW-ju kar dostkrat kaj napoka po spojih in je treba popravljat - jah ni kaj, za lepoto je treba trpet ;).
Slika Slika

xtreme_kadettek
Novinec

Re: Re: Re: Re: Re: širjenje blatnikov

Napisal/-a xtreme_kadettek Sr jan 29, 2003 2:20 pm

HaBBkE pravi:

Poklič FAZER v Sp.bitnjah pri kranju, na tel. 042315241, sam mašinca pride šele konc februarja
[/quote]

hja hvala za info sam jst kr fax dobivam ;)
za kulk pa lahko ta masinca potegne ven??pol je treba pa se skitat in pobarvat aneda?kulk dolg kej traja da ti to naredi(ven potegne)?in kulk bi kej bila okirna cena? ce kdo ve slucajno no....
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr jan 29, 2003 2:24 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

xtreme_kadettek
Novinec

Napisal/-a xtreme_kadettek Sr jan 29, 2003 2:28 pm

aja ta vzvod....ja poznam to....to je za peglanje blatnikov....pa kolo se dol da pa na mesto kolesa privije in pegla....ja mi je znano to...sam ko doslej nisem se nobenega vidu da bi imel to.....ce je to ta zadeva....ja jst bom probavu se klicat....
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr jan 29, 2003 2:35 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

xtreme_kadettek
Novinec

Napisal/-a xtreme_kadettek Sr jan 29, 2003 2:41 pm

qrc sam fax dobivam....hehe jim bom sfaksu uprasanje....ka am kdo kako drugo tel od njih?
Slika

xtreme_kadettek
Novinec

Napisal/-a xtreme_kadettek Sr jan 29, 2003 2:45 pm

jst konkretno imam feltne z ET 20 rabim pa ET 45-49 tak da bi moraml 3cm vem potegnat zadnje robove.....upam da bo slo to z toto masino...ker kulker sem sjt slisal je to samo za peglenje robov....bogoce tudi malo za ven potegnat sam ne prevec....
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr jan 29, 2003 6:27 pm

Pomoje bi MGsax tkole rad svojga leona zrihtu:

http://www.rsportscars.com/foto/06/leon ... 2b_800.jpg

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr jan 29, 2003 8:22 pm

Koliko pa priblizno stane to ce ti blatnik ven potegne???
Okvirno me zanima!!!

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Re: Re: širjenje blatnikov

Napisal/-a habbich Pe jan 31, 2003 2:06 pm

xtreme_kadettek pravi:
qrc sam fax dobivam....hehe jim bom sfaksu uprasanje....ka am kdo kako drugo tel od njih?

Fax majo na isto tel vezan, tko da kr probavi, se bo že majstor enkrat javu...

Po tem postopku ni treba nč kitat pa štrihat, sam to ti lahk ven sam za ene 2,5cm potegne ker poj je pa treba že toplotno pleh obdelat($$$+kitanje,štrihanje). Ja stal te bo pa tm okol 12K SIT za vse štiri blatnike, vsaj po mojem

Sej pravm, če pa hočeš extremen look si pa doma iz poliestra obrobe nared pa bo. To bom jest zej začel mal prakticirat, sam mal se še pozanimam kako pa kwa, če ma kdo kej izkušenj s poliestrom naj kr kej pripomne

[Sporočilo uredil/a HaBBkE na dan 31.01.2003 ob 14:06 GMT]

[Sporočilo uredil/a HaBBkE na dan 31.01.2003 ob 14:07 GMT]

xtreme_kadettek
Novinec

Napisal/-a xtreme_kadettek Po feb 03, 2003 10:18 am

ja jst sem zdej klicu in dobil majstra!je reku da je cena 10k/par!in da je avto en dopoldan tam!tak jst bom to takoj 15 marca sou delat pa kr felgice zraven pelu pa se bom domov pelu z 17" ;) ooo zakon :)

se slikica da si boste malo predstavljali kako bo to zgledalo....hehe

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power Po feb 03, 2003 1:50 pm

xtreme_kadettek: Lepo da se spravljaš tako avto rihtat, samo tisto rjo na pragovih pa le hitro popravi, ker ni hujšega kot full zrihtan pa rjast avto. Drugače pa tvoj avto večkrat vidim v MB in kr zanimivo zgleda sprednji odbijač. Bi mogo še zadnjega dat od GSi-ja.

Kaj pa imaš za en motor pod haubo??? Na Mobisux-u si nekje pisal da maš 170 KM, torej moraš met 2.0 16V mal porihtano ane?

Me res zanima kakšen bo tvoj avto, ko bo končan (sem tut jaz opel-fan po duši, vozim pa pač VWja :):):))

Ajde
Slika

xtreme_kadettek
Novinec

Napisal/-a xtreme_kadettek Po feb 03, 2003 1:55 pm

ja rja bo odstranjena takoj ko bo konec snega.....imam v planih 2.5 V6 masino noter dat.....nekje v roku 2-3 mesecov.....pol pa bom imel 170KM/125KW.....zdej jih imam samo 55KW :D
ja sej sem velik v MB......je moja boljsa polovica tam doma.....in pa pol sorodnikov :D
kirega pa ti furas?
Slika

xtreme_kadettek
Novinec

Napisal/-a xtreme_kadettek Po feb 03, 2003 1:56 pm

P.S:hehe pa ce mislis da je to velik rje.....hehe to je bilo slikano pred zimo....:D zdej so ze skor luknje.....:D
Sam zdej bom dal pocinkane pragove noter pa vse izoliru pa nebo vec te k.urceve rje....:D
Slika

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Napisal/-a Need_Power Po feb 03, 2003 3:30 pm

Aha lepo to da boš porihtat dal.....kako pa to da boš dal V6 not? Saj ne da bi blo kaj narobe, samo bi bla pomoje 2.0 16V boljša varianta, ker boš npr. dele (rabljene) za ta motor dobil skoraj povsod, pa še poraba pri normalni vožnji je presenetljivo majhna.

Drugače pa se jaz trenutno še prevažam s Polotom 1.0, letnik 95, v kratkem pa dobim Golfa IV 1.4 . Drugače pa je tut moja boljša polovica iz MBja.

Opla pa sem pred 3 meseci skoraj kupo, astro GSi 16V, pač to mi je bla želja zadnjega leta.....ampak je na srečo sestra se me 'usmilila' in mi bo njenega golfa prodala za skor isti dnar, kot bi dal za astro. Tak da od takrat dalje pač ne razmišljam več o astri GSi.

Aja pa kaj zadnji odbijač boš tut zamenjal? al pa ga vsaj poštrihal?

Pa veselo rihtanje še naprej.

Ajde
Slika

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Napisal/-a Need_Power Po feb 03, 2003 3:34 pm

Pa še en odgovor na naslov teme: A ste že videli BMWja 850i iz maribora, ki ima blatnike na vsaki strani ene 10 cm ven potegnjene. Tisto pa je res nora zadeva. Gume so ble mendsezdi 275 al nekaj takega......NORO vglavnem. Edino ne vem, če še ga ima, ker zdaj ga že ene pol leta nisem vido, je pa temno modre barve.

Ajde
Slika

xtreme_kadettek
Novinec

Napisal/-a xtreme_kadettek Po feb 03, 2003 7:27 pm

ja na odbijac cakam da mi ga posljejo iz juzne afrike.....od astre 200ts....ja V6 tudi malo zere...men v omegi zere na dolge ture 9L....pa ima avto 1.8tone.....kadett pa 840kg!!! hehe tak da bo avto zelo poskocen in malo zelo malo pozresen....zakaj???zvok od V6 mi je bozanski!!!! :D
Slika

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Napisal/-a Need_Power Po feb 03, 2003 7:49 pm

Aja ti motor že imaš....pol pa tak logično ja. Sem mislil da boš šel kupovat rabljen motor. Drugače pa zvok V6 motorja je pa res simfonija.
Enino kak ameriški V8 je še boljši :) :) :) :) :).
Ajde
Slika

xtreme_kadettek
Novinec

Napisal/-a xtreme_kadettek Po feb 03, 2003 7:54 pm

ne motorja se nimam...pa da bi dal od omege motor noter bi bilo prevec dela......mam pa ze rezerviranega V6 od Vectre z 80k km......tak da bo kmalu.....zdej sem bolj zaposlen z vgradnjo ABS-a in vseh 4 diskov od GSi 16v......drugace pa tule lahko vidis zadnji odbijac ki ga imam narocenega it J.Afrike.....
Slika

ja no tule se malo slabse vidi,no sej u bistvu je tak kot od astre gsi sam da je daljsi ob strani pa se podaljsek ima......
Slika

xtreme_kadettek
Novinec

Napisal/-a xtreme_kadettek Po feb 03, 2003 7:54 pm

s kod si reku da si?
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost