lenivec je napisal/-a:modriDIRKAC je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:15" res zgleda lepo ampak je drago gume pod 25 jujrev dobil neboš
ker rabiš 185 40 15" če hočeš da števec nebo lagal
ja a si ti zabit a kva...a ti sploh veš kaka bi zgledala ta guma če bi sploh obstajala taka dimenzija....pa 25 jurjev sej ne kupuje 17 col....195/50/15 se da dobit že za slabih 9 jurjev ...nove z računom....
jaz nisem zabit, mogoče si ti mogoče pa še boš, sploh pa če kupiš guma za 9 jujrev 15"!!!!
sam sem mel 145/70/13 za 5 jujrev in nikoli več ne dam poceni gume gor. ti pa kak hočeš.
aja mogoče neveš edini stik med avtom in cesto je guma!! to se pa meni zdi da je kr pomembna zadeva
poršejček je napisal/-a:ma ce mas dost kesa lahk res nrdis hudo raketo![]()
iz 55 lahk nrdis tazga da bo zgledu k ta:
http://home.arcor.de/dobl/bilder/d_punto.jpg
lenivec pust ga v falus mudel itak ne ve kaj prbija!preber en moj post mal bl nazaj
poršejček je napisal/-a:modriDIRKAC je napisal/-a:barum bravuris 205 40 17 .....27000 sit ....todivo d.o.o. šenčur....
isto kt da grem do bandaga v skofjo loko pa kupm ene nalite!dj ga no srt, ker hitrostni razred pa je?vrjem ce mas na autu 17col, pa kolc kej hud avto ne kups nekih j**c ampak kups ene postene gume da se ne treses na usakmu ovinku al pa avtocesti kje ti bo profil potrgal.
drgac sva pa mal off topic
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov