Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver So nov 13, 2004 8:04 pm

Dariooo je napisal/-a:waw.....js sm tui presenecen....glede na to da je vse iz pleha narejeno....je zelo qool....saj plastiko se da lazje oblikovat....je vase zelo fanj...
neki pa me zanima......kako boste naredili da vam ne bo voda vhajala pod haubo??....
ki zdaj lih en dan sm bil na odpadu in je bil en ful lep zracnik na haubi...in js pomislim...caki da pogledam kako je odtok vode urejen....odprem haubo......in nobene luknje....je bil zracnik samo gor zalepljen za lepo videt....brez veze :evil:

Mogoče se da plastiko lažje oblikovat, sam kdo zna, mi je delo z plehom bol domače.
Kar se pa tiče vode in zraka potujeta naprej po originalnih režah ki so že na haubi, tako da voda odteče po kanalih ki so tovarniško narejeni. ;)

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo So nov 13, 2004 8:09 pm

waw.....js sm tui presenecen....glede na to da je vse iz pleha narejeno....je zelo qool....saj plastiko se da lazje oblikovat....je vase zelo fanj...
neki pa me zanima......kako boste naredili da vam ne bo voda vhajala pod haubo??....
ki zdaj lih en dan sm bil na odpadu in je bil en ful lep zracnik na haubi...in js pomislim...caki da pogledam kako je odtok vode urejen....odprem haubo......in nobene luknje....je bil zracnik samo gor zalepljen za lepo videt....brez veze :evil:[/quote]

Mogoče se da plastiko lažje oblikovat, sam kdo zna, mi je delo z plehom bol domače.
Kar se pa tiče vode in zraka potujeta naprej po originalnih režah ki so že na haubi, tako da voda odteče po kanalih ki so tovarniško narejeni. ;)[/quote]

hmm.....kako naprej po haubi?...ce mas ti luknjo v haubi....ti ne gre zrak not...in z njim tudi voda??.....kako tovarnisko ce sti predelal celo haubo???buu

mitja320
Novinec

Napisal/-a mitja320 So nov 13, 2004 8:44 pm

Hudo :shock:

Mene pa zanima, s čem to delate. S katerim postopkom variš? Kje si dobil pleh? Ali je tisti v rolah iz Metalke? S čem ga režeš?

Ali je kaka varijanta, da bi se jaz prišel pogledati, kako to delaš?

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme So nov 13, 2004 9:19 pm

Gti-Driver je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:waw.....js sm tui presenecen....glede na to da je vse iz pleha narejeno....je zelo qool....saj plastiko se da lazje oblikovat....je vase zelo fanj...
ki zdaj lih en dan sm bil na odpadu in je bil en ful lep zracnik na haubi...in js pomislim...caki da pogledam kako je odtok vode urejen....odprem haubo......in nobene luknje....je bil zracnik samo gor zalepljen za lepo videt....brez veze :evil:

Kar se pa tiče vode in zraka potujeta naprej po originalnih režah ki so že na haubi, tako da voda odteče po kanalih ki so tovarniško narejeni. ;)

Bi lahko poslikal kako je to tovarniško rešeno? Vem da ima golf taka zračnika spredaj, vendar mi ni jasno kam gre voda ob dežju...

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver Ne nov 14, 2004 1:02 pm

eXtreme je napisal/-a:

Bi lahko poslikal kako je to tovarniško rešeno? Vem da ima golf taka zračnika spredaj, vendar mi ni jasno kam gre voda ob dežju...

Ok...kot prvo, tista dva zračnika ki sta na original haubi sta tudi zaj ostala na svojem mestu. Ko pride voda v to režo ki sem jo jaz dodatno naredil na habo, gre naprej do unih zračnikov, ki so že original na haubi. Kam pa gre voda pol naprej, pa nite sam točno nevem :oops: Za to sem pa tko delal da so orginal zračniki na haubi ostali, da zaj nimam problemov z vodo, da bi mi zatekala kam na motor al pa kam drugam. ;) Upam da ti je zaj kaj bol jasno :) Slikat se mi pa ne da it ker je zunaj preveč mrzlo.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Ne nov 14, 2004 1:07 pm

eXtreme je napisal/-a:

Ok...kot prvo, tista dva zračnika ki sta na original haubi sta tudi zaj ostala na svojem mestu. Ko pride voda v to režo ki sem jo jaz dodatno naredil na habo, gre naprej do unih zračnikov, ki so že original na haubi. Kam pa gre voda pol naprej, pa nite sam točno nevem :oops: Za to sem pa tko delal da so orginal zračniki na haubi ostali, da zaj nimam problemov z vodo, da bi mi zatekala kam na motor al pa kam drugam. ;) Upam da ti je zaj kaj bol jasno :) Slikat se mi pa ne da it ker je zunaj preveč mrzlo.

aaa.....una dva sta original zracnika al kaj??....to pa nism vedu...buu.....lepo si se znajdu...pametno...svaka ti cast ;)

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Po nov 15, 2004 12:49 am

mitja320 je napisal/-a:Hudo :shock:

Mene pa zanima, s čem to delate. S katerim postopkom variš? Kje si dobil pleh? Ali je tisti v rolah iz Metalke? S čem ga režeš?

hehe...
šwasa oz. (wari) pomoje s co2, pleh pa nabau... kako w rolah?
s ni folja za sendwič :)
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver Po nov 15, 2004 9:57 am

Nejko87 je napisal/-a:
mitja320 je napisal/-a:Hudo :shock:

hehe...
šwasa oz. (wari) pomoje s co2, pleh pa nabau... kako w rolah?
s ni folja za sendwič :)

Maš prav da varim z MAG postopkom (CO2). Kar se tiče pleha, naljboljš je da so ravne plošče, ker unga v rolah je potrebno pol ravnat(dodatno delo). Pleh zaenkrat lahko dobim na firme kjer delam, drugač ga pa majo v Merkurju. Je pa pocinkan, debeline 0,8mm. ;)

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Po nov 15, 2004 10:09 am

hudo, svaka čast, da upsš sam to delat, če bi to jst delu, bi blo vse postran pa preluknan, pa ne sam tam, ko bi hotu.
j*** ga eni nimajo talenta za to. :D

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver To apr 12, 2005 5:27 pm

evo pa sem se včaku tud končnega izdelka

tko bi naj to zgledalo, sam v živo je mal lepše

Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger To apr 12, 2005 5:43 pm

Stari špica.

res si lahk sam nase ponosn 8) , sploh pa k si sam naredu. Izgled je po moji oceni čista 10*.

Pa čimveč tko uspešnih projektov u prihodnje.

P.S. Kolk pa je blo stroškov use skp uključno z barvanjem.
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg To apr 12, 2005 5:43 pm

si se je le včakal.. :P huda je, huda 8)

s5 bo ležej dihal mlinček.. :D
Slika

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid To apr 12, 2005 6:18 pm

Hudooo :shock:

Če moram oceniti od 0>10 ocenim z 8,žal,ker mi ni všeč končna linija haube(špik) ;)

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To apr 12, 2005 7:25 pm

zelo lepo narejeno! 8)

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk To apr 12, 2005 8:53 pm

če po pravici povem mi je bila prejšna hauvba velik bolj všeč, si pa približno predstavljam kolko truda je v to vloženga, tako da res pohvale, good work
EJ6

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr apr 13, 2005 7:02 am

pohvale za trud in zamisel, ampak te morem zgrajat. Zakaj nisi havbe poravnal z robom blatnika ? Zdaj zgleda ko da si gor pokno neko prevlko havbo, pa še zaključo si jo v obliki j***a.

Drugače pa lep design, ena redkih ki mi je všeč.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
S4sH
Novinec

Kraj: MS

Napisal/-a S4sH Sr apr 13, 2005 8:13 am

Gti-Driver & Georg... 8)
SKec sta vuva? :D

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr apr 13, 2005 8:58 am

je zlo lepo, sam tut men ni všeč, da gre čez rob avta.. Sam če je teb všeč je pa kul ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver Sr apr 13, 2005 2:54 pm

Tnx za pohvale in tudi graje :P , to kar se tiče tega, da gre čez rob avta je pač tko :oops: .Je pa tudi da zaj to vse skup drgač zgleda kot pa je prej ko še ni bila pobarvana. Mo pri naslednji na to bol pozorni :)

Uporabniški avatar
mihajlo
Novinec

Napisal/-a mihajlo Sr apr 13, 2005 2:56 pm

a se tak staro škelmfo spolh splača rihtat?? mal zgleda iz "vage" tale avtek... pa barvo ma tud že bl tko tko... :roll:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov