Drugač pa morm dobit nov kazalc za hitrost ker sem tastarga tko mim grede polomu pač mal sem smotan .Števci so narejeni tako da je na bel pleksi prilimana gor samolepilna folija sprintana na laserskem barvnem tiskalniku.Sem šel v en grafični studio pa so mi sprintal Ma pa zdej po tanovem 200kmh na števcu Torej če kdo rab file v autocadu za daewoo racer GSI nej pove...
Isto napako vidm pri teh števcih kot sem jo imel sam namreč ko sem sprintal zadevo mi je komplet števc malenkost preozko na dolžini hodil. Sem moral pol naknadno še ene parkrat sprintat da sem točno mero ulovil.
Če pogledaš na obratomirju je pomaknjen malenkost v levo in je na desni več praznega prostora kot na levi, al se le vidi tako.
Pa kilometri so tud že ulavfani vidim! Pri men bojo pa čez ene dve leti.
Heh maš prov ja.Ta nalepka gre itak dol pa nove gor zato ker se na določenih delih vidi tudi mehurčke.menda je treba z žajfnco tole vse skupi zrihtat Drugač pa ja ma že kr neki kilometrov sam gre še zmer.Dokler bo šov bo dober pol bo šov pa na odpad alpa se bo že prej prodav k mu mal konjičkov manjka