Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

keown
Nov uporabnik

Napisal/-a keown So nov 06, 2004 2:12 am

kakyman... dej bom probu jst enako napravt, blatnike gor in pol se bo vidlo! valda ne bojo pisali v kartoncek "st. gume + Blatniki!" ...smesno!!! bom jst provu to enako izpeljat... sej ne zarad druzga, ma k uni kleparji ku sm ze pisu...sploh mi niso znali nc povedat, svetovat... kaj sele da jim bi daju avto za sirit???!!! hvala pobje!

btw. zdej sm se lih vracu z dela, grem proti kriziscu... in zagledam policaji ob strani... me je kar stislno v riti - sm si reku evo...zdej bojo vidli gume vn k strlijo! ...nism mel kam zavit...pol sm vidu da je se zelena gorela, sm se na gas malo prtisnu da bi cimprej mimo sou - kej ni strela zacela lih utripat, mater sm zacel klet! (aja, in se bircko sm mel v rokah lepo srku dol alkohol!). Situacija: jst k neki stiskam na gas da bi sou se skoz rumeno (...40k sit btw!) z biru lepo v roki! KMET! ...Fuknem biro vn z rok in ustavim na rdeci luci! Kasn lep razgled so meli nad mojimi lepimi, ne homologiranimi, vn strlecimi feltnami 8) samo gledu v ogledalce kako bojo prizgali lucke in me dali na stran... vam povem, najdaljsa rdeca luc kar sm jih kdaj caku! in nc a...ne vem al niso vidli al se jim ni dalo... bo! uglavnem, me niso tikali! pol sm lepo spelju in su naprej z mojo bircko a :D ...pero je stiskalo v riti! :lol:

lp

kakyman
Nov uporabnik

Napisal/-a kakyman So nov 06, 2004 3:00 pm

vepar je napisal/-a:ahm kaj pa če te sred noči na izrednga pošle?? boš pol tam obrobe gor montirov?

sm res jst mam tud podobn problem--men pa 0.5 cm vn gledajo.
a lohk policaj reče da to ni dobr? se skor nč ne vid.

pa še neki--kolk je razlike na 16col 7j feltni če dam gor gumo 195 ali 205 ? je 205 dost širša? ma kdo izkušnje s tem?

pa kake obrobe, če ti pravim, da v homo kartončku ne piše nobenih obrob!!!!
Piše samo dodatno dovoljene pnevmatike-tiste, ki jih pač imaš...!!!!
Noben ti ne bo težil, ker tud men v enem letu še tud noben ni. So me ustavli vsaj 10X pa tud na tehničnem sm že bil (brez kakršnih koli obrob!!) pa je vse BREZ PROBLEMA. Pa saj ti menda gume ne gledajo ven 0.5 metra??!! Pr men je v bistvu razlike 0.5 cm, pa še to ne vem če.... Sej se ne vidi, da so ven, če ne daš šablone gor!!!!
MEN JE SAMO ENKRAT REKU POLICAJ NAJ MU POKAŽEM HOMO KARTONČEK, PA SM MU GA. JE VIDU DA PIŠE NOT: dodatno dovoljene...bla bla bla, PA JE REKU: HVALA, SREČNO VOŽNJO, pa nism nobenih obrog gor mel, KER NIKJER NISO NAPISANE, ČE TI PRAVIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:

keown
Nov uporabnik

Napisal/-a keown To nov 09, 2004 12:18 am

evo, sm zrihtu se slikco oz. en frend je zrihtu... tle se dobro vidi kako malo strlijo vn,ceprou kolesa niso bla naravnana... jebat ga... poglejte pa malo komentirejte ce je res tko kriza al ne...

lp

ftp://duhec.myftp.org/slike/peugeot206_ ... on0007.JPG

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To nov 09, 2004 10:16 am

Stari men je še maj gledal pa sm fuknu,res skor nemogoč da prideš skos, žal.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To nov 09, 2004 10:18 am

kljub temu da so ti u homo kartončku dovoljene določene dimenzije, te lahk pele na izrednega tehničnega in ti tm še enkrat prever če so ustrezne, takrat seveda ne bojo, ker boš fuknu plastiko dol in boš ostou brez tablc
podpis

kamnican
Nov uporabnik

Napisal/-a kamnican To nov 09, 2004 12:10 pm

keowen.mes isti problem kaksnega sem imel jast prejsni teden.sev sem lepo do fazerja in mi je razsiril blatnike za 1.5cm mu placal za prve dva blatnika 12000tisoc in sem su danes lepo na lpp in prisel cez.tko bo najlazi in najboljs.

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Sr nov 10, 2004 2:42 am

pa je treba pol kej štrihat, če ti fazer raztegne?
jst morm zadna dva raztegnt.
s prvm pa nevem kaj bom naredu k so plastični :roll:

kamnican
Nov uporabnik

Napisal/-a kamnican Sr nov 10, 2004 3:52 pm

ne nic ni treba da ti striha ker to on cist lepo naredi pa hitro pol ure za blatnik nic se ne vid da bi blo kej drugac res uredu zadeva.

keown
Nov uporabnik

Napisal/-a keown Če nov 11, 2004 12:37 am

sm sou nazaj do unga kjer sm feltne kupu in... neki smo se menli da jih bomo mogli verjetno zamenjat... AMPAK... tip je neki govoru da mi jih bo, posluste dobro, odrezu... ja, odrezu, in sicer tam kjer se da feltn gor pac!!! skoda k nimam casa da bi vam tocno razlozu, k pisem pac z dela, ampak... upam da razumete kaj misli mozicek rezat - hard! zato k lezijo vn izpod blatnika, bo on malo odrezu tisto maso v sredini feltna... sicer je reku da jih bo poslal v fabriko da bojo vidli ce se stvar da napravt... kaj vi mislite?

lp

kamnican
Nov uporabnik

Napisal/-a kamnican Pe nov 12, 2004 10:35 am

un tvoj fant bedarije govori.vem kaj mislis k sem jest tud to mislu jit delat sam une mase se da pobrat sam za 0.5 cm tko da iz tega nov nic.

keown
Nov uporabnik

Napisal/-a keown Pe nov 12, 2004 6:02 pm

se je tudi meni tko zdelo... tko da nc, zgleda da jih bo treba prou zamenjat :cry: zdej si morm se nove feltne zbrat, mi kdo priporoca kasne za p206??? 6.5....15"

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Pe nov 12, 2004 10:29 pm

ne 6.5 x15 ampak 7 al pa celo 7.5 x 15!!!!!! ;)

keown
Nov uporabnik

Napisal/-a keown Ne nov 14, 2004 5:33 pm

kaj res? ...k zdej tej k mi strilo vn so 7x15" ! ...se pravi, da morejo bit 7.5 da grejo feltni pod blatnik? k jst tega glih ne vem tocno.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne nov 14, 2004 5:39 pm

če maš zdej 7 x 15
pol rabš 6,5 x 15
ker bojo za pou cole ožje (12,5 mm)
in ti ne bojo tolk štrlele vn

če maš pa na notranji strani dost placa, pol pa rabš sam durg offset
podpis

keown
Nov uporabnik

Napisal/-a keown Ne nov 14, 2004 5:44 pm

no no sej sm mislu prav - un me je malo zmedu. tnx

lp

keown
Nov uporabnik

Napisal/-a keown Ne nov 14, 2004 6:08 pm

se neki... za vsak slucaj. ve kdo za kasno stran kjer bi si malo pogledu kasne feltne zbrat s takimi dimenzijami da grejo na p206 prav. ok, hvala

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Ne nov 14, 2004 10:25 pm

Ma ni stvar v tem da so ozje in ne bodo strlele vn,ampak ce bo dal 6.5x15 pol se bo guma deformirala in bo ob stranet tko trda ....da gorje .......sxxxxi vem za kolega ki je na cliota 2.0 16v sel iz 16 na 17 pa dal pol cole manj in ni bil zadovoljen p206 ni tko lahek 1000 kg ma sigurno..tko da!!!

CABRIO
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a CABRIO Ne nov 28, 2004 12:43 am

Ja jz sm imel isti problem namreč nabavil sm feltne dimenzij 9x 16 spredaj ET 30 zadaj pa ET 0 tko da mi je feltna spredaj gledala ven za 2,5 cm zadaj pa za 4,5 cm. Tko da za razno valjanje blatnikov ni bilo možnosti ker ti to razširi za max 1,5 cm. Druzga mi ni preostalo kot, da sem blatnike dal poširiti. Je pa res da je to precej drago prbl 1000 eu.

Cacek
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cacek Ne nov 28, 2004 11:16 am

simko1 je napisal/-a:Saj ce ti guma ne drsa po blatniko je ta plastika resitev za homologacijo.Poznam enega ki je tako naredil pa je slo.Res pa je da je tisto plastiko pol dal dol,pa mu niso tezili ne policisti in ne na tehnicnem
Res pa je da Fazer posiri blatnik ne da bi ga bilo treba barvat,izgled pa ni slab.Jaz ne vem kako bi to izgledalo na tvojem avtu,pac malo je taka izboklina.
Res pa je da je vse odvisno od pleha,koliko lahko posiri,men je reko da do 2cm ni problem.Probas lahko,vendar prej dobro premisli.To bi te stalo 12 tisocakov

Al pa tudi ne... sem jaz klical fazerja ter vprasal, ce bi on meni sirli blatnike... me vprasa po modelu avta, mu recem megane coupe... In kaj mi rece, da ni mogoce sirit blatnikov... tako da se zdaj studiram kako bi se jih dalo malo vn potegnit...

keown
Nov uporabnik

Napisal/-a keown To nov 30, 2004 3:13 pm

se spet oglasam da povem kako se je stvat iztekla: blatnikov nism mogu razsirit ker je blo zaman (2.5cm mi je strlelo vn), un k je pravu da mi bo "odrezu" tisto maso na sredini SEVEDA ni slo...samo tip je bil full pametn in sm mogu zato cakat se 10dni vec da je prsu na moje... kaj zdej - nc zamenjat bo treba feltne pa dat gor ene 6.5x15!

lp
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov