Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po nov 15, 2004 8:37 pm

še nekaj

ko si rekel da boš doma naredil spojler...tega neboš mogo homologirat, razen če narediš tri enake in jih daš na A-test v nemčijo
da potem dobiš TÜV in potem lahko homologiraš...A-test pa je zelo zelo drag baje

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Po nov 15, 2004 10:43 pm

FireSTORM je napisal/-a:še nekaj

ko si rekel da boš doma naredil spojler...tega neboš mogo homologirat, razen če narediš tri enake in jih daš na A-test v nemčijo
da potem dobiš TÜV in potem lahko homologiraš...A-test pa je zelo zelo drag baje

he he....pridem pol ceneje skozi da kr enega kupim ker dobit..... :con ....bo tezko :hi

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a PiNkZ PoWeR To nov 16, 2004 1:06 am

ma kaj mu težite za to homologacijo :roll: pišuka ste tečni človek ma idejo in bo jo izpeljal po svoje ne pa vi tukaj ko maste polovico spojlerov na avtu ko jih vidiš na hondi renoju oplu pa vsi majo enako obliko :lol: človek ma v glavi unikat kar je stokrat bolje kot pa kupljeno...
dariooo kaj se pa tiče papirjev pa sej veš photoshop powahhh ;)

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo To nov 16, 2004 2:49 pm

PinkY je napisal/-a:ma kaj mu težite za to homologacijo :roll: pišuka ste tečni človek ma idejo in bo jo izpeljal po svoje ne pa vi tukaj ko maste polovico spojlerov na avtu ko jih vidiš na hondi renoju oplu pa vsi majo enako obliko :lol: človek ma v glavi unikat kar je stokrat bolje kot pa kupljeno...

he he......lepo si to reku.....js hocem imet neki posebnega po moji zelji in obliki...tko da noben ne bo imel takega...vsaj upam no ;))
he he...photoshop ja.....ne bo drugega ;)) hehe.....

Uporabniški avatar
simko1
Novinec

Napisal/-a simko1 To nov 16, 2004 4:15 pm

Cisto prav ti dam,najbolj bos zadovoljen ce takega ne bos nikjer videl.Jaz verjame da ti ga bo uspelo narediti,ker si zelo zagrizen,vendar rabis strokovno pomoc.
Sicer na tem forumu jo bos ziher dobil,drugace pa ti priporocam kakega tipa ki ti bo vedo tocno izracunat,da bos pol lahko naredil spojler ki ti bo koristen
Jaz si tudi narocam spojler vendar kot modni dodatek,to kar pa si ti zelis pa je ze veliko vec.Veliko uspeha ti zelim ;)

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM To nov 16, 2004 4:50 pm

PinkY je napisal/-a:ma kaj mu težite za to homologacijo :roll: pišuka ste tečni človek ma idejo in bo jo izpeljal po svoje ne pa vi tukaj ko maste polovico spojlerov na avtu ko jih vidiš na hondi renoju oplu pa vsi majo enako obliko :lol: človek ma v glavi unikat kar je stokrat bolje kot pa kupljeno...

sem mu mogoče reko da si nesme naredit unikatneka?
evo...paste-aj to kjer sem to reko...
samo opozarjam ga da to ni poceni, zaradi mene pa si na priklažnik lahko mamo gor zapopa, mi je čist useeno kaj bo on naredo...

puzzle
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a puzzle To nov 16, 2004 8:13 pm

upam da naus delu spojlerja k ga ma un peugeot na sliki k je grd.
drgac ti pa ze v naprej povem da to ni tok enostavn.
In iz cesa ga bos naredu-materjal me zanima
TDI gre bol k VTI

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo To nov 16, 2004 10:53 pm

puzzle je napisal/-a:upam da naus delu spojlerja k ga ma un peugeot na sliki k je grd.
drgac ti pa ze v naprej povem da to ni tok enostavn.
In iz cesa ga bos naredu-materjal me zanima

hmm...ne ne ;) unega ne bom, ker meni tud je grd...sm pa ga dal za primer, kolko to pomaga.......
mah.....1x ko se lotis...niti ni tko tezko......samo naredis dve stranski ploskvi....aja...delal bom iz plastike...vlakna+smola........dve stranski ploskvi na eno plocevino.....pol odrezes po obliki...prevrtas.....pol pa se uno glavno.....js jo bom naredl zaokorozeno in tko da bom plocevino zvil in gor na njo premazal smolo, ter vlakna.....ni tko tezko...pol pa se ravno odrezem......pol se bom mogu spomnit kej kko bom to skupaj fiksiraj.......in se nosilci ostanejo.....to magari bom lepo narisal in dal delat z obdelavo z vodnim curkom da bo hitro narejeno, ter tocne in lepe oblike..........pol pa se montirat.......niti ni tko hudo ce pogledas....in niti drago....ce gledas cene novih.......pac......meni je vsec sam ustvarjat.....se bom lotu...ce bo bo.....ce ne pa tui qool....tud na napakah se ucim :P

puzzle
Nov uporabnik

Napisal/-a puzzle Sr nov 17, 2004 10:56 pm

jest ti zelim velik srece pri izdelavi tega spojlerja vcasih sm tud jest packov iz poliestra
zdej me je pa ze mal minil k so v tujini dost pocen odbijaci in so res dobr narjeni s tem mislm da pasejo na avto kt original odbijac.S tem je velik dela in dobr mors bit prpravln z materjalom in zivci.
Predn se lots si vse prstimi ker k bos enkrat zmesu trdilc v smolo ne bos mel cajta se kej pocet in si prpravljat.
Jest upam da ti bo ratal.
Kdaj misls pa to pocet k zdej je zuni mal mrz in se bo to susil celo vecnost,ce misls pa to delat not bos pa zasmradu celo bajto al ker bos pac to delu.Jest sm moje prve poskuse pocev v kolesarnici ob bloku pa so stanovalci prsl iz 14. nadstropja prost ce loh neham ker ne morjo dihat. :-P
No odbijac sm dokoncov pr enmu kolegu v delavnici pa se avto se dons voz z mojim odbijacom pa je zamenu ze 3 lastnike od takrt.
Siv polo G40 92 letnik.
TDI gre bol k VTI

PiNkZ PoWeR
Novinec

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Če nov 18, 2004 8:48 am

glej glede spojlerov pa tega se lahko tu na na no name spiolers obrneš oni ti bodo najbolj znali svetovat in ti dali nasvete pa pomoč pa kje kopuj material pa kako narediš kalup pa vse ;)

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Če nov 18, 2004 6:53 pm

puzzle je napisal/-a:jest ti zelim velik srece pri izdelavi tega spojlerja vcasih sm tud jest packov iz poliestra
zdej me je pa ze mal minil k so v tujini dost pocen odbijaci in so res dobr narjeni s tem mislm da pasejo na avto kt original odbijac.S tem je velik dela in dobr mors bit prpravln z materjalom in zivci.
Predn se lots si vse prstimi ker k bos enkrat zmesu trdilc v smolo ne bos mel cajta se kej pocet in si prpravljat.
Jest upam da ti bo ratal.
Kdaj misls pa to pocet k zdej je zuni mal mrz in se bo to susil celo vecnost,ce misls pa to delat not bos pa zasmradu celo bajto al ker bos pac to delu.Jest sm moje prve poskuse pocev v kolesarnici ob bloku pa so stanovalci prsl iz 14. nadstropja prost ce loh neham ker ne morjo dihat. :-P
No odbijac sm dokoncov pr enmu kolegu v delavnici pa se avto se dons voz z mojim odbijacom pa je zamenu ze 3 lastnike od takrt.
Siv polo G40 92 letnik.

kolega hvala za nasvete.....glede temp vem da more bit nekje od 20-25, da se smola idealno strdi in tko da je tudi cas idealen...ker ce ne ni zilava, rada poka itd....drugace bom se malcek pocakal, saj zdaj morem prvo motor dat not, kable povezat...itd...bom pocakal polejte ali pa toplejse dni ;)
drugace vem da se hitro strdi...sm ze packal s tem...he he.....
a res si naredil sam odbijac??..ma si ga ful spremenil od original??...in ti ni noben nic reku??..na tehnicnem?..policaji...ipd????

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Če nov 18, 2004 6:56 pm

PinkY je napisal/-a:glej glede spojlerov pa tega se lahko tu na na no name spiolers obrneš oni ti bodo najbolj znali svetovat in ti dali nasvete pa pomoč pa kje kopuj material pa kako narediš kalup pa vse ;)

hmm...no name spoilers.....kaj to je un ki ima sivega cliota??...iz skofij baje??.......hm...glede nasvetov mam js enega kolega....iz kp...ki je ze veliko avtov naredil...in stvar obvlada....tko da sploh ni blem....samo $ treba zbrat...in materjal kupit...he he........drugace hvala za pomoc :)

puzzle
Nov uporabnik

Napisal/-a puzzle Če nov 18, 2004 7:03 pm

Odbijac je podobn kt na RS2 AUDIJU ubistvu kopija sam da sm ga jest naredu sam brez osnove.Sam na paperju sm ga gledu pa delu.
Policaji mi nikol niso nc rekl niti na tehnicnem se niso obremenjeval z mano in vem da se tud zdej niso k ma ta tip mojga polota.
Drgac se da pa s tifom zmutit.
Mal ideje pa ti bo ratal
TDI gre bol k VTI

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Če nov 18, 2004 7:17 pm

puzzle je napisal/-a:Odbijac je podobn kt na RS2 AUDIJU ubistvu kopija sam da sm ga jest naredu sam brez osnove.Sam na paperju sm ga gledu pa delu.
Policaji mi nikol niso nc rekl niti na tehnicnem se niso obremenjeval z mano in vem da se tud zdej niso k ma ta tip mojga polota.
Drgac se da pa s tifom zmutit.
Mal ideje pa ti bo ratal

hmm...kako pa to mislis s tifom??..kaj dobit od koga, ki je kje kupu odvijac....in ga predelat...kej tko mislis??......a ti ves kej vec o tem maybe?

PiNkZ PoWeR
Novinec

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Pe nov 19, 2004 12:25 am

darioo če misliš marjana iz kopra te misliš stem no name spoilers-legende... men so full pomagali pr nasvetih pa to... brez njih jaz nebi mel kalupa za cliota... je pa res da časa gre ogromno živci ogromno bognedaj da kadiš... :roll: je pa potem fajn občudovat kaj si naredu in je po tvojih merah iz tvoje glave pa UNIKAT... jaz sem naprimer začel tko da sem 2 odbijača povezal od cliota pa megana pa mal dodal pa to in je prišlo ven :shock:
-tko da ti kuj pridno delaj pa res ti priporočam zbiraj informacije...... KORISTNO

EVO MAIL OD NO NAME SPOILERS noname.spoilers@volja.net

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Pe nov 19, 2004 2:11 pm

PinkY je napisal/-a:darioo če misliš marjana iz kopra te misliš stem no name spoilers-legende... men so full pomagali pr nasvetih pa to... brez njih jaz nebi mel kalupa za cliota... je pa res da časa gre ogromno živci ogromno bognedaj da kadiš... :roll: je pa potem fajn občudovat kaj si naredu in je po tvojih merah iz tvoje glave pa UNIKAT... jaz sem naprimer začel tko da sem 2 odbijača povezal od cliota pa megana pa mal dodal pa to in je prišlo ven :shock:
-tko da ti kuj pridno delaj pa res ti priporočam zbiraj informacije...... KORISTNO

hmm...ne vem....js ha ne poznam pa niti ne vem kdo je to.....sej kot sm ze reku poznam se enega s kopra....ki se tudi s tem ukvarja....sej samo zivce mores met.....voljo, pa domisljijo za neki ustvarit........in neki bo ze......sej to je to....da dobis unikat...ne pa da se vozis...in vidis se 10 avtov z istim odbijacom :twisted:

PiNkZ PoWeR
Novinec

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Pe nov 19, 2004 2:22 pm

Dariooo je napisal/-a:
PinkY je napisal/-a:darioo če misliš marjana iz kopra te misliš stem no name spoilers-legende... men so full pomagali pr nasvetih pa to... brez njih jaz nebi mel kalupa za cliota... je pa res da časa gre ogromno živci ogromno bognedaj da kadiš... :roll: je pa potem fajn občudovat kaj si naredu in je po tvojih merah iz tvoje glave pa UNIKAT... jaz sem naprimer začel tko da sem 2 odbijača povezal od cliota pa megana pa mal dodal pa to in je prišlo ven :shock:

hmm...ne vem....js ha ne poznam pa niti ne vem kdo je to.....sej kot sm ze reku poznam se enega s kopra....ki se tudi s tem ukvarja....sej samo zivce mores met.....voljo, pa domisljijo za neki ustvarit........in neki bo ze......sej to je to....da dobis unikat...ne pa da se vozis...in vidis se 10 avtov z istim odbijacom :twisted:

tako se govori :twisted:" dobis unikat...ne pa da se vozis...in vidis se 10 avtov z istim odbijacom" ta stavek mi je všeč in vidim da sma enakega mišlenja :D

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Pe nov 19, 2004 8:47 pm

PinkY je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:

tako se govori :twisted:" dobis unikat...ne pa da se vozis...in vidis se 10 avtov z istim odbijacom" ta stavek mi je všeč in vidim da sma enakega mišlenja :D

itaq itaq...ne pa da pridem v trgovino...evo ta dva mas na izbiro...a noben lep...raje se malo sam zafrkavam....naredim kot zelim in se po moznosti ceneje.....in je qool in pol samo :vrum
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov