FireSTORM je napisal/-a:še nekaj
ko si rekel da boš doma naredil spojler...tega neboš mogo homologirat, razen če narediš tri enake in jih daš na A-test v nemčijo
da potem dobiš TÜV in potem lahko homologiraš...A-test pa je zelo zelo drag baje
PinkY je napisal/-a:ma kaj mu težite za to homologacijopišuka ste tečni človek ma idejo in bo jo izpeljal po svoje ne pa vi tukaj ko maste polovico spojlerov na avtu ko jih vidiš na hondi renoju oplu pa vsi majo enako obliko
človek ma v glavi unikat kar je stokrat bolje kot pa kupljeno...
dariooo kaj se pa tiče papirjev pa sej veš photoshop powahhh
PinkY je napisal/-a:ma kaj mu težite za to homologacijopišuka ste tečni človek ma idejo in bo jo izpeljal po svoje ne pa vi tukaj ko maste polovico spojlerov na avtu ko jih vidiš na hondi renoju oplu pa vsi majo enako obliko
človek ma v glavi unikat kar je stokrat bolje kot pa kupljeno...
dariooo kaj se pa tiče papirjev pa sej veš photoshop powahhh
puzzle je napisal/-a:upam da naus delu spojlerja k ga ma un peugeot na sliki k je grd.
drgac ti pa ze v naprej povem da to ni tok enostavn.
In iz cesa ga bos naredu-materjal me zanima
puzzle je napisal/-a:jest ti zelim velik srece pri izdelavi tega spojlerja vcasih sm tud jest packov iz poliestra
zdej me je pa ze mal minil k so v tujini dost pocen odbijaci in so res dobr narjeni s tem mislm da pasejo na avto kt original odbijac.S tem je velik dela in dobr mors bit prpravln z materjalom in zivci.
Predn se lots si vse prstimi ker k bos enkrat zmesu trdilc v smolo ne bos mel cajta se kej pocet in si prpravljat.
Jest upam da ti bo ratal.
Kdaj misls pa to pocet k zdej je zuni mal mrz in se bo to susil celo vecnost,ce misls pa to delat not bos pa zasmradu celo bajto al ker bos pac to delu.Jest sm moje prve poskuse pocev v kolesarnici ob bloku pa so stanovalci prsl iz 14. nadstropja prost ce loh neham ker ne morjo dihat.![]()
No odbijac sm dokoncov pr enmu kolegu v delavnici pa se avto se dons voz z mojim odbijacom pa je zamenu ze 3 lastnike od takrt.
Siv polo G40 92 letnik.
PinkY je napisal/-a:glej glede spojlerov pa tega se lahko tu na na no name spiolers obrneš oni ti bodo najbolj znali svetovat in ti dali nasvete pa pomoč pa kje kopuj material pa kako narediš kalup pa vse
puzzle je napisal/-a:Odbijac je podobn kt na RS2 AUDIJU ubistvu kopija sam da sm ga jest naredu sam brez osnove.Sam na paperju sm ga gledu pa delu.
Policaji mi nikol niso nc rekl niti na tehnicnem se niso obremenjeval z mano in vem da se tud zdej niso k ma ta tip mojga polota.
Drgac se da pa s tifom zmutit.
Mal ideje pa ti bo ratal
PinkY je napisal/-a:darioo če misliš marjana iz kopra te misliš stem no name spoilers-legende... men so full pomagali pr nasvetih pa to... brez njih jaz nebi mel kalupa za cliota... je pa res da časa gre ogromno živci ogromno bognedaj da kadiš...je pa potem fajn občudovat kaj si naredu in je po tvojih merah iz tvoje glave pa UNIKAT... jaz sem naprimer začel tko da sem 2 odbijača povezal od cliota pa megana pa mal dodal pa to in je prišlo ven
![]()
-tko da ti kuj pridno delaj pa res ti priporočam zbiraj informacije...... KORISTNO
EVO MAIL OD NO NAME SPOILERS noname.spoilers@volja.net
Dariooo je napisal/-a:PinkY je napisal/-a:darioo če misliš marjana iz kopra te misliš stem no name spoilers-legende... men so full pomagali pr nasvetih pa to... brez njih jaz nebi mel kalupa za cliota... je pa res da časa gre ogromno živci ogromno bognedaj da kadiš...je pa potem fajn občudovat kaj si naredu in je po tvojih merah iz tvoje glave pa UNIKAT... jaz sem naprimer začel tko da sem 2 odbijača povezal od cliota pa megana pa mal dodal pa to in je prišlo ven
![]()
-tko da ti kuj pridno delaj pa res ti priporočam zbiraj informacije...... KORISTNO
hmm...ne vem....js ha ne poznam pa niti ne vem kdo je to.....sej kot sm ze reku poznam se enega s kopra....ki se tudi s tem ukvarja....sej samo zivce mores met.....voljo, pa domisljijo za neki ustvarit........in neki bo ze......sej to je to....da dobis unikat...ne pa da se vozis...in vidis se 10 avtov z istim odbijacom
PinkY je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:PinkY je napisal/-a:darioo če misliš marjana iz kopra te misliš stem no name spoilers-legende... men so full pomagali pr nasvetih pa to... brez njih jaz nebi mel kalupa za cliota... je pa res da časa gre ogromno živci ogromno bognedaj da kadiš...je pa potem fajn občudovat kaj si naredu in je po tvojih merah iz tvoje glave pa UNIKAT... jaz sem naprimer začel tko da sem 2 odbijača povezal od cliota pa megana pa mal dodal pa to in je prišlo ven
![]()
hmm...ne vem....js ha ne poznam pa niti ne vem kdo je to.....sej kot sm ze reku poznam se enega s kopra....ki se tudi s tem ukvarja....sej samo zivce mores met.....voljo, pa domisljijo za neki ustvarit........in neki bo ze......sej to je to....da dobis unikat...ne pa da se vozis...in vidis se 10 avtov z istim odbijacom
tako se govori" dobis unikat...ne pa da se vozis...in vidis se 10 avtov z istim odbijacom" ta stavek mi je všeč in vidim da sma enakega mišlenja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov