Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Sr dec 01, 2004 9:30 pm

acid je napisal/-a:
Alonso je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:
cresh je napisal/-a:Dej prosim ne dajat neonk gor, na serijski avto. Če avto ni u iber zrihtan, ne dajat gor. Verjemi, da se to marsikateri smejal. Res, poslušaj me. Raj si jih daj notr. Zrihti zunanjost, pol dej pa še zunaj

!!!!!!se strinjam!!!!!!!

Pa ne vem - a jst steni govorim al kva. Dej poglej si moj avto. :roll:

Očitno so ljudje res slepi. Nevem kaj vi gledate pod styling, ki bi mogo bit pogoj za neonko :roll: za moje pojme maš prav lepo diskreten styling in tu ni nikakršnega stock avta. Pol jaz tud nebi smel met neonk ko nimam kakega hudega stylinga lol. :lol: :lol: včasih mate res take komentarje da niso za nikamor. Alonso če to želiš tud naredi, pa tud če ne daš na vse strani avta.

Acid-dobiš za :pivo

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Kraj: ljubljana/ViČ

Napisal/-a hitri in drzni Sr dec 01, 2004 9:52 pm

Alonso ce so ti neonke vsec jih pa dej gor to je tko in ne oziri se prevec na druge sej je lepo da vprasas ampak avto je tvoj in ne njihov drgac pa mas lepega puntota in bi mu neonke ful sedle se posebi modre kot jih ma dr alessio.
Pa poroci kaj bo iz tega

LP VSEM :D :D
Vse kar je zenskega spola,rcunalnistvo in AVTOMOBILI

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Če dec 02, 2004 5:34 am

Alonso je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:
cresh je napisal/-a:Dej prosim ne dajat neonk gor, na serijski avto. Če avto ni u iber zrihtan, ne dajat gor. Verjemi, da se to marsikateri smejal. Res, poslušaj me. Raj si jih daj notr. Zrihti zunanjost, pol dej pa še zunaj

!!!!!!se strinjam!!!!!!!

stari oprost, ampak če to zate en u iber styling pol pa ne vem. Takih vidm vsak dan 4-5 na cesti. Men osebno je avto sploh grd če ni spuščen. Zakaj ga prvo ne spustiš?
my ride
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Če dec 02, 2004 10:58 am

Fantje dejte si neonke pod jajčka pa kako ledico v scalno luknjico - boste "žgal" bejbe v novoletnem duhu - pimpl styling
:lol: :lol: - joke!
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Če dec 02, 2004 6:30 pm

cresh je napisal/-a:
Alonso je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:

!!!!!!se strinjam!!!!!!!

stari oprost, ampak če to zate en u iber styling pol pa ne vem. Takih vidm vsak dan 4-5 na cesti. Men osebno je avto sploh grd če ni spuščen. Zakaj ga prvo ne spustiš?

Zarad tega ker nisem ravno ti. sem študent star 19 let, ki si je z delom sam kupil in zrihtal ta avto. ne raste mi denar na drevesu. :?

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Če dec 02, 2004 6:45 pm

Pa noben ni reku da je to u iber hud stayling. In če jih vsak dan 5 vidiš na cesti pol ti že pade u oči a ne. Kot kaže le ni tako slab a ne.
Fak ej.
Dost o tem.
Zarad mene se ta tema lahko zbriše. Sej koji kur*ac, avto je moj, in men je všeč.
Jst sm sam vprašal če se vidjo. Da mi bo en pljuval po avtu. to je tu much zame.

:roll:

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Če dec 02, 2004 7:22 pm

kak ste nekateri tečni...
ja cresh to direkt na tebe leti...
a se boš ti vozo z njegovim avtom?
a se bojo tebi smejali če bo na tovarniškem avtu mel neonke gor?
če je njemu to všeč naj jih kar da gor!
Alonso te podpiram :!:
sploh pa neonke ne zgledajo tako hudo butasto na tovarniškem avtu!

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Če dec 02, 2004 9:23 pm

Alonso je napisal/-a:Pa noben ni reku da je to u iber hud stayling. In če jih vsak dan 5 vidiš na cesti pol ti že pade u oči a ne. Kot kaže le ni tako slab a ne.
Fak ej.
Dost o tem.
Zarad mene se ta tema lahko zbriše. Sej koji kur*ac, avto je moj, in men je všeč.
Jst sm sam vprašal če se vidjo. Da mi bo en pljuval po avtu. to je tu much zame.

:roll:

Alonso sej sem jaz z svojim včerajšnjim postom vse povedal, tisti ki pa buče trosijo za brezveze pa itak nimajo kaj drugega za počet. Vsak se sam odloči kar mu paše enim je všeč drugim pač ne še 1x povem. :/:o:/
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Če dec 02, 2004 9:47 pm

No tkole: Lahko recem, da sem eden prvih v Sloveniji, ki je imel namontirano neonko pod avtom...
furam Justy J10 - kot vi pravite temu je avto stock... In imam spredaj namontirano modro neonko ze 6 let... Prizgano imam med voznjo in pa tudi na parkiriscih... DO danes so me kapsi ze ene parkarat ustavl in so hotl bit neki pametni, ces kwa mas pa tole pod avtom in ali ne vidis, da imamo mi modre luci v maski in te scence... No nazaj sem jim samo lepo prebral zakon, v katerem pa nikjer ne pise, da so neonke v podvozju prepovedane...
Zatezl so mi samo enkrat- pa se takrat jih je frend, ki je krimic, nastimal naj me malo j****o v glavo...
Ko me je kaps vprasu- zakaj imam to gor in cemu sluzi : sem mu lepo odgovoril, da mi odganja mrces iz vetrobranskega stekla...In da na ta nacin prisparam pri vitrexu in ostalih zadevah...

Tko da, ce so kaksnmu vasmu frendu dol posraufal ali pa mu vzeli prometno... je moglo bit zaradi kaksnih drugih pizdarij... In ja v prihodnosti, ko bom zamenjal avto- za eno hujso raketo... BO pod avtom obvezno plazma glow...
Pa nej se pajkani in pa LPP na glavo postavljajo... Me ne gane...
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Če dec 02, 2004 10:54 pm

SubaruFreak je napisal/-a:No tkole: Lahko recem, da sem eden prvih v Sloveniji, ki je imel namontirano neonko pod avtom...
furam Justy J10 - kot vi pravite temu je avto stock... In imam spredaj namontirano modro neonko ze 6 let... Prizgano imam med voznjo in pa tudi na parkiriscih... DO danes so me kapsi ze ene parkarat ustavl in so hotl bit neki pametni, ces kwa mas pa tole pod avtom in ali ne vidis, da imamo mi modre luci v maski in te scence... No nazaj sem jim samo lepo prebral zakon, v katerem pa nikjer ne pise, da so neonke v podvozju prepovedane...
Zatezl so mi samo enkrat- pa se takrat jih je frend, ki je krimic, nastimal naj me malo j****o v glavo...
Ko me je kaps vprasu- zakaj imam to gor in cemu sluzi : sem mu lepo odgovoril, da mi odganja mrces iz vetrobranskega stekla...In da na ta nacin prisparam pri vitrexu in ostalih zadevah...

Tko da, ce so kaksnmu vasmu frendu dol posraufal ali pa mu vzeli prometno... je moglo bit zaradi kaksnih drugih pizdarij... In ja v prihodnosti, ko bom zamenjal avto- za eno hujso raketo... BO pod avtom obvezno plazma glow...

Pa nej se pajkani in pa LPP na glavo postavljajo... Me ne gane...

Tako se govori ne pa neki jokat in si mislit v smislu "joj kaj bo pa zdej če me policaj vidi" prvič itak si lahko nardiš šteker pa ugasneš če je potrebno, lahko pa tudi normalno pustiš pa se peleš normalno. Jaz imam tudi že skoraj 3 leta neonko spredaj pa se čisto normalno vozim z njo pa do zdej, še nikoli nisem bil ustavljen zaradi nje, pa tud nevem zakaj bi bil saj nikogar ne moti ker sveti samo na tla. Jaz tudi mislim da tistim ko so ble pobrane tablice ni bilo samo zaradi neonk ampak vrjetno zaradi
kakšnih nehomologiranih delov. ;)

Naj še kdo pove kakšne so bile izkušnje z policaji pa s temi neonkami.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če dec 02, 2004 11:37 pm

Enga skor usak tedn u mestu vidm z zelenimi neonkami, pa ni ne vem kuko stylan auto, pa useen hudo zgleda. Se mi pa zdi da ma skoz przgane, ker ce bi ga kapsi kdaj poj**al, najbrs nebi meu vec tolk :) Ce se prou spomnm je tut tle na forumu model.. ne vem tocn ker auto, je pa srebrn.. pa tatoo je en pajk cez skor celo dolzino avta..

Alonso, ti kr nared tko kt ti hocs :)

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Če dec 02, 2004 11:43 pm

lenivec je napisal/-a:zakaj vsi gnjavite o tem stajlingu vedno???
enim je všeč plastik fantastik, drugim pa na izi...

To se tudi jaz sprašujem. :roll: Ampak očitno če ni za nekatere u iber styling pol nesmeš met nič dodatkov zraven ker zgleda kmečko. :evil:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Če dec 02, 2004 11:46 pm

W|zz je napisal/-a:Enga skor usak tedn u mestu vidm z zelenimi neonkami, pa ni ne vem kuko stylan auto, pa useen hudo zgleda. Se mi pa zdi da ma skoz przgane, ker ce bi ga kapsi kdaj poj**al, najbrs nebi meu vec tolk :) Ce se prou spomnm je tut tle na forumu model.. ne vem tocn ker auto, je pa srebrn.. pa tatoo je en pajk cez skor celo dolzino avta..

Alonso, ti kr nared tko kt ti hocs :)

Ja ti vrjetno misliš tega ko ima sivega hyundai accenta, ki ma nick Joyride če se ne motim ;)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe dec 03, 2004 5:22 am

SubaruFreak je napisal/-a:Ko me je kaps vprasu- zakaj imam to gor in cemu sluzi : sem mu lepo odgovoril, da mi odganja mrces iz vetrobranskega stekla...In da na ta nacin prisparam pri vitrexu in ostalih zadevah...

.

LLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL tle sem se pa do solz nasnemju.Dobra ideja stari ;)

Drgač tist pa tud men zanima komu so tablce pobral sam zarad neonk? Jaz jih mam že dobri dve leti..... pa še nikoli ni ker polcaj težil.....
Tist za ostale da grdo zgleda pa ne vem kwa še vse...... sej se ne boste vi vozl u tem avtu.
SLikce kak zgledajo na nespušenem avteku..... bi dal gor.... ampak žal preslabo svetijo da bi se sploh kaj vidlo..... neon fora kaka mogoč?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Pe dec 03, 2004 7:32 am

Poglej si na www.neonke.tk , je nekaj novih slikc.

Drugace pa moja celica (rdece neonke), ni nic spuscena, pa pragov tut nima...

Slikano je bilo v temi z Canon Ixus i in sicer s max odprto zaslonko.
Celica z modrimi neonkami - Ekstra mocne modre
Honda civic z modrimi - Navadne modre
Ostale navadne, vseh pa ae nisem uspel sklicat skup :D

LP Matej
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Pe dec 03, 2004 11:52 am

Neon je napisal/-a:Poglej si na www.neonke.tk , je nekaj novih slikc.

Drugace pa moja celica (rdece neonke), ni nic spuscena, pa pragov tut nima...

Slikano je bilo v temi z Canon Ixus i in sicer s max odprto zaslonko.
Celica z modrimi neonkami - Ekstra mocne modre
Honda civic z modrimi - Navadne modre
Ostale navadne, vseh pa ae nisem uspel sklicat skup :D

LP Matej

Neon pr tebi se svetovno vidi, kak to da ti tak razprši svetlobo, kaj to maš extra močne une rdeče, ker pri meni svetlobe ne razprši ampak bolj po tleh se močno vidi, samo mi pa ne tak močno razprši od česa je to odvisno sploh :D

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Pe dec 03, 2004 12:53 pm

sam ni blo povedano da neonke niso dovoljene med vožnjo? ker kao motijo okolico :oops:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Pe dec 03, 2004 12:58 pm

FireSTORM je napisal/-a:sam ni blo povedano da neonke niso dovoljene med vožnjo? ker kao motijo okolico :oops:

Ja po kakšni razlagi naj bi motle okolico. Mogoče tiste ko jih že navadna luč moti :lol: drugač pa ni nobene varjante saj svetijo samo navzdol.

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Pe dec 03, 2004 12:59 pm

acid je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:sam ni blo povedano da neonke niso dovoljene med vožnjo? ker kao motijo okolico :oops:

Ja po kakšni razlagi naj bi motle okolico. Mogče tiste ko jih že navadna luč moti :lol:

nevem, tak je nekdo povedal na forumu...
da to policaji ne dovolijo ker moti ostale udeležence v prometu...ker vidijo plavo luč in začnejo bremzat :?: :roll:

(F*CK THE POLICE!)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost