SubaruFreak je napisal/-a:No tkole: Lahko recem, da sem eden prvih v Sloveniji, ki je imel namontirano neonko pod avtom...
furam Justy J10 - kot vi pravite temu je avto stock... In imam spredaj namontirano modro neonko ze 6 let... Prizgano imam med voznjo in pa tudi na parkiriscih... DO danes so me kapsi ze ene parkarat ustavl in so hotl bit neki pametni, ces kwa mas pa tole pod avtom in ali ne vidis, da imamo mi modre luci v maski in te scence... No nazaj sem jim samo lepo prebral zakon, v katerem pa nikjer ne pise, da so neonke v podvozju prepovedane...
Zatezl so mi samo enkrat- pa se takrat jih je frend, ki je krimic, nastimal naj me malo j****o v glavo...
Ko me je kaps vprasu- zakaj imam to gor in cemu sluzi : sem mu lepo odgovoril, da mi odganja mrces iz vetrobranskega stekla...In da na ta nacin prisparam pri vitrexu in ostalih zadevah...
Tko da, ce so kaksnmu vasmu frendu dol posraufal ali pa mu vzeli prometno... je moglo bit zaradi kaksnih drugih pizdarij... In ja v prihodnosti, ko bom zamenjal avto- za eno hujso raketo... BO pod avtom obvezno plazma glow...
Pa nej se pajkani in pa LPP na glavo postavljajo... Me ne gane...
Tako se govori ne pa neki jokat in si mislit v smislu "joj kaj bo pa zdej če me policaj vidi" prvič itak si lahko nardiš šteker pa ugasneš če je potrebno, lahko pa tudi normalno pustiš pa se peleš normalno. Jaz imam tudi že skoraj 3 leta neonko spredaj pa se čisto normalno vozim z njo pa do zdej, še nikoli nisem bil ustavljen zaradi nje, pa tud nevem zakaj bi bil saj nikogar ne moti ker sveti samo na tla. Jaz tudi mislim da tistim ko so ble pobrane tablice ni bilo samo zaradi neonk ampak vrjetno zaradi
kakšnih nehomologiranih delov.
Naj še kdo pove kakšne so bile izkušnje z policaji pa s temi neonkami.