Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Kraj: slovenj gradec

Napisal/-a cardynal So dec 04, 2004 6:15 pm

itaq mam namen zadnjega tud kupit sam je treba prvo nasparat pa pomoje pa nebi blo tok grdo bom posliko ga jutri pa vas proso da nardite kako čudo v photo shopu :twisted:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Ne dec 05, 2004 12:15 am

Mah stavr okusa, mislm da bo mal kriza recimo če maš spredaj komplet odbijač, zadaj pa odbijač z podalškom :shock: Sej vem lahko je govort, ker tele stvari so žal ful drage :x No za našga sm se kr odoču da grejo od CupreR gor, so vsaj tovarniški, pa niti niso tok dragi.

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Napisal/-a cardynal Ne dec 05, 2004 12:43 pm

kok je pa kej cena tega

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Ne dec 05, 2004 1:06 pm

Hm se mi zdi da so vsi odbijači (serijski) 75 kosov, s tem da morš še par drobnarij nabavt (mrežce itd) kar pa košta cca 35 kosov če se ne motm. Meglenke pa pašejo serijske notr.

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Napisal/-a cardynal Po dec 06, 2004 7:04 pm

hm ka pa vem za ta original podaljsek res da je full ugodn sam nekot mi ne sede pismo kaj noben ne ve kje bi dobu ugodno je-designe spojlerje da bi mi jih kdo prpelo v slo kak je pa kaj z homologacijo le teh

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po dec 06, 2004 8:23 pm

Jah stvar okusa, men je agresivn k sto hudičov :twisted: Jah sej si reku da ti pr A3m zrihatjo :shock: cenej bo pa težko razn če rabljene kje dobiš (ebay.de)

Slika

Slika

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Napisal/-a cardynal Po dec 06, 2004 8:53 pm

če se bi jz na e-bay spoznau bi ze marskej meu doma:)) a je mogoce kak strucko ke da bi mi mal pomagu pravo stvar najt ja st sam pri s3m hočjo130k sam za prednjega :(

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Napisal/-a cardynal Po dec 06, 2004 9:09 pm

cupra r a bi te lahk proso za mail pa bi dau slikico od avta ti pa bi oceno pol ti ce bi res grdo zgledlo

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

Napisal/-a bridgestone Po dec 06, 2004 9:40 pm

CupraR je napisal/-a:Mah stavr okusa, mislm da bo mal kriza recimo če maš spredaj komplet odbijač, zadaj pa odbijač z podalškom :shock: Sej vem lahko je govort, ker tele stvari so žal ful drage :x No za našga sm se kr odoču da grejo od CupreR gor, so vsaj tovarniški, pa niti niso tok dragi.

originalni od cupre r so uradno po 90 kosov, sprednji še nekoliko dražji, pol pa še mrežice, men se to kr velik zdi za kos plastike ki ga pol itak razsuješ.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po dec 06, 2004 11:26 pm

bridgestone je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:Mah stavr okusa, mislm da bo mal kriza recimo če maš spredaj komplet odbijač, zadaj pa odbijač z podalškom :shock: Sej vem lahko je govort, ker tele stvari so žal ful drage :x No za našga sm se kr odoču da grejo od CupreR gor, so vsaj tovarniški, pa niti niso tok dragi.

originalni od cupre r so uradno po 90 kosov, sprednji še nekoliko dražji, pol pa še mrežice, men se to kr velik zdi za kos plastike ki ga pol itak razsuješ.

Jah jst sm napisal kolk je po predračunu. BTW ne it iskat ne Verovškovo :P Če mislš avto razsut rajš peš hod :lol: :lol: Pa čisto vsi odbijači (prednji in zadnji) stanejo enako: navadni, sport, Top-sport (bivša Cupra oz FR po novem) im CupraR:

Cardynal: pa dej fotko na forum gor vrž, sej veš kako je vsak ma svoj okus, men je neki ušeč enmu neki druzga. Pač vsak svoje predlaga, več idej več izbire :lol: Če men ni ušeč še ne pomen da teb ne bo :P Vem mal preveč posiljujem une odbijače, sam k. ker je redko da dobiš take fajn tovarniške odbijače.

BTW sm čist pozabu, Habbich (pa itak še ostali fantje) je v eni temi omenjal Thomas-customs, baje fantje sami delajo robo kar hočš. Mal se pozanimaj sm kr zihr, da bi ti nardil copijo od Je-designa.

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 To dec 07, 2004 2:25 am

Če boš tiste stvari k jih bos dol dau (podaljske pa to) in pustu kje v garaži mi sm sporoč kje zivis :lol:

Ne me tepst nism prebrau vseh postou ampak cardynal kokr se jst spomnim grejo cene za riegerjeve odbijace pa to tkole : 175k zadnji 120k sprednji 75 pragi to z barvanjem in lakiranjem vred......ce mene vprašaš too fuc..ing expensive.....
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Napisal/-a cardynal To dec 07, 2004 3:53 pm

uni od ms designe so naprodaj pa feltne tud upam da bo cupraR dau slikice gor pa bomo pol vidli kak pa kaj ne vem nekot bi ful rad od je-designe pa bol ko gleam moj avto bol se mi zdi da bi se kr nekot pasalo to gor :))

lp

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Napisal/-a cardynal To dec 07, 2004 3:54 pm

zakaj bi pa razsu jih mores pa pazit pa se ne zgodi kaj takega itaq je pa avto kasko pa pol tam uveljavlamo :twisted:
lp

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To dec 07, 2004 6:45 pm

cardynal je napisal/-a:uni od ms designe so naprodaj pa feltne tud upam da bo cupraR dau slikice gor pa bomo pol vidli kak pa kaj ne vem nekot bi ful rad od je-designe pa bol ko gleam moj avto bol se mi zdi da bi se kr nekot pasalo to gor :))

lp

Ej dej res pozanimaj se za Thomas-customs, kolk bi te pršlo če bi ti nardil identično kopijo Je-designa. A feltne boš serijske prodajal-mej jih za zimo so majka :lol: :lol:

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Napisal/-a cardynal To dec 07, 2004 7:53 pm

sj zj jih mam gr une pa cakajo na toplejse dni upam da si dobu slikice ej a si ti pravi herc mas ti istega leoncka ko je moj sma se v domzalah srecala ? hm sam ne vem kak bi kaj cenovno blo a mislis da bi blo bol ugodno kaj pa homologacija?

lp

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Napisal/-a cardynal To dec 07, 2004 7:54 pm

aja vs kaj se kolko so pa se kaj vredne te feltne ko jih mam zj so orginal 16ke seatove pa za ms designe podaljske me tud zanima kok je se vredno
bom vrjetno prodajo jih da bo keš še za zadnji podaljsek

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To dec 07, 2004 11:17 pm

Pomoj mislš Herč-a :lol: z modrim seatom če se ne motm. Mene pa drgač res vsi Herc kličejo :P ma pa fotr istga rdečga kot ti, seveda je dost tut v mojih rokah :lol: :lol:
Jah pozanimaj se, jst mislm da zihr pride pol ceneje odbijač (bl na pamet govorim), kontaktiraj Habbicha nej ti da telefon od teh modelov pa upraš-itak nč ne stane.

Uf za feltne nimam pojma kolk bi dobil, pomoje se ti bl splača met zimske gume gor, 17-ke maš pa letne pa je :P Za MS design: pač dej oglas boš vidu če bo kkšnga sploh zanimal pol se boste pa že zmenil. BTW sej najbrš veš kolk si dal za nove :P

Evo še fotke od tvoje makine.(lahk dam še kkšno če hočš) Men uzad še nekak sede, pragovi so čist solidni (čeprav so mi orginal ful lepši-bl agresivno-širše zgleda), spredaj mi pa ne potegne preveč, najbolj me una plastika čez luči mot. Jeb..ga brez zamere, vsakmu je neki ušeč :P

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Sr dec 08, 2004 1:37 pm

takšen je moj samo da nimam pragov, pa drugačne felne. meni plastika na lučeh zelo sede!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Sr dec 08, 2004 5:01 pm

A si pol končno nabavu feltne :P mene sam mot ker ma že tko mejhne luči spredaj, pol pa še tist zakrije.

Forsythe
Nov uporabnik

Re: seat leon

Napisal/-a Forsythe Sr dec 08, 2004 7:17 pm

Poglej od Riegerja sprednji odbijac
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov