Samo res v sloveniji more bit vse homologirano, včeri sm glih fajn naletu na policaje. Jaz pa nič homologiranega. Nasrečo da me je isti ustavu pred dvem dnem, da ve kaka je situacija. V sloveniji more bit vse homologirano, da če nimaš plačaš 100 jurjov policajem. Če pa maš homologirano pa 7 jurjov po delu državi. Država išče, kje bi še lahko dobila denar. To je moje mnenje.
evo še jst mam eno vprašanje glede lexus luči pa da ne odpiram nove teme;če kupm original lexus luči na servisu Renault za clio b2-je ali ni potrebno homologirat? hvala..
Jst sm poslalou mail na Procar(1 mesec nazaj), da sodeč po podatkih ministrstva še vedno dovolj oznake E. A obstajo kšne luči k majo na Tuv, baje še uvoznik n eizda Tuv ampak samo cetrifikat o svetilnosti....
vorteks je napisal/-a:evo še jst mam eno vprašanje glede lexus luči pa da ne odpiram nove teme;če kupm original lexus luči na servisu Renault za clio b2-je ali ni potrebno homologirat? hvala..
po moji logiki da ne rabiš če so orginal.aja, kako sploh zgledajo original lexus?
aja, pri originalnih delih ne dobiš TÜV-a tako da itak ne moreš homologirat
tole so original reno lexuske.
sam zanima me kako npr. policaju oz. uradniku na tehničnem dokažeš da je to originalen del?upam da piše kej RENAULT gor al pa kej... Kolega je mel na chrysler voyagerju original črne šipe zadi pa mu tega noben ni verjel.se je mogu na tehničnem skregat z modelom da je šel na chrysler slovenija prevert a je ta model res s takimi stekli....