habbich je napisal/-a:19" me cakajo![]()
zdej se bodo pa vse punce nate limale, pa policaji tud :P

A ti veš kok je ena 17 col feltna težka v primerjavi z 14???kljukec je napisal/-a:kle sm še lajik pa me zanima zakva bi se poznal na pospeških pa števc da bi narobe kazu, pa ležaji, pa.....
pa sej radij je isti
večja feltna nižji profil gume a ne -a ni neka fora da maš pol manjšo težo iz osi vn
hvala
lp
kljukec je napisal/-a:kle sm še lajik pa me zanima zakva bi se poznal na pospeških pa števc da bi narobe kazu, pa ležaji, pa.....
pa sej radij je isti
večja feltna nižji profil gume a ne -a ni neka fora da maš pol manjšo težo iz osi vn
hvala
lp
jaka-z je napisal/-a:17 so preveč za cliota, sploh pa za 1.5 dci, za rs ne rečem, sam kok bo avto zgubu na pospeških in kok trpijo ležaji itd, zaradi take velikosti se pa noben ne vpraša, jaz jih nikol nebi montiru
Andy je napisal/-a:A ti veš kok je ena 17 col feltna težka v primerjavi z 14???kljukec je napisal/-a:kle sm še lajik pa me zanima zakva bi se poznal na pospeških pa števc da bi narobe kazu, pa ležaji, pa.....
pa sej radij je isti
hvala
lp
[Iztok] je napisal/-a:jaka-z je napisal/-a:17 so preveč za cliota, sploh pa za 1.5 dci, za rs ne rečem, sam kok bo avto zgubu na pospeških in kok trpijo ležaji itd, zaradi take velikosti se pa noben ne vpraša, jaz jih nikol nebi montiru
Glej avtomobil ki ima standardno jeklene navadne 15" felgne in gume 195/65 R15 ne zgubi ničesar (razen mogoče 3-5 km na uro), če da gor 7*17" Oz Superleggera, ki so ene izmed najlažjih felgen po konstrukciji. Upam si trditi, da med jeklenimi 15" in 17" Oz superleggera ni velike razlike...
Mi zna kdo povedat koliko tehtajo navadne 6.5j*15 felgne?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov