Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...
-

FireSTORM
- Poznavalec foruma
-
- Kraj: Murska Sobota
-
Napisal/-a FireSTORM Če jan 13, 2005 7:20 pm
CupraR je napisal/-a:Remus, Supersprint, Sebring majo za Puntota 100% tipske lonce z homologacijo. Sej sm mal višje napisal :P Obstaja pa mogoče še kkšna firma z TUV-i, jst poznam samo te tri.
Pa še 100tič: 100.000 je samo kazni če nimaš urejene homologacije.
20k gor ali dol pri taki ceni...
nimam tolk dnarja da bi kr tak vrgu vn 100k

ops:
-

BlackWind
- Tw1ng0 p0wah
-
- Kraj: Kranjsterdam
Napisal/-a BlackWind Če jan 13, 2005 9:19 pm
kaWsk je napisal/-a:BlackWind je napisal/-a:vendar ne bo dolgo!!! kmalu ...v letosnjem letu dobijo vecja podjetja dovolenje (licenco) za izdajo homologacij...tko da ce bos feltne kupil nekje pa da bo vse ql bos dobu ze tam kjer ti jih namontirajo homologacijo
a je to zdaj ta fora, ko da je špan kar vse povprek homologacije za platišča ki jih prodaja?
če jaz prav razumem, mi lahko on da homologacijo za kr eno x fletno in dimenzojo gume, čeprav ta feltna nima tuv-a za moj tip vozila, gume pa tud ne ustrezajo?
ja špan je tut velka firma kar je mozn da bo tko sej ne vem ali sem spraseval k sitarju ali španu pa je reku da bodo pri njih imel to varianto! tko da bo od zdej naprej lazje!...tko da mi je reku da ce bo lepo pasalo recimo na feltno 14col 185 guma, pa da bo lepo sedla na avto in nic ne bi drajsala ali kakorkoli, torej da avto lepo funkcionira ne bo problemov da bi moral imeti 165 gor recimo....bojo zrihtal homo lomo:)...pri cemer bi ti recimo na LPP-ju glavo odpiral ker mas presiroko gumo gor....jao ane
LP
-

kaWsk
- Uporabnik
-
- Kraj: Dol pri Ljubljani
Napisal/-a kaWsk Če jan 13, 2005 9:47 pm
če je tole vse res, bom čez mesec dost prihranil, ker imam za 16 in 17" dovoljene zlo nestadardne dimenzije gum in posledično tud dražje ane
EJ6
Iščem povezane vsebine...
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov