Citat: " Certificat se lahko prevzame le osebno na našem servisu!!!!"
K. jih gleda, bomo pa pdf fajle spreminjal da bo TUV za OZ
alesi je napisal/-a:No tako je za cliota do leta 98 ne mores homologirati 195/50/15,ni variante!(homologirati se da samo 195/45/15)
Za letnike od 98 naprej pa se da homologirati tudi 195/50/15.
Ce pa kdo ve kako homologirati 195/50/15 za starejse modele se pa priporocam lahko tudi na PM,v glavnem do sedaj se ni dalo.
Fullback je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:So hitri ni kej![]()
Citat: " Certificat se lahko prevzame le osebno na našem servisu!!!!"
K. jih gleda, bomo pa pdf fajle spreminjal da bo TUV za OZ
Če rabš tuv mam od MSW-ja original...v pdf. in word formatu...
glede PS čarovnij pa...
Dariooo je napisal/-a:aaa....ki js mam ene feltne....in sicer mam tui njihov TUV....samo niso homologirane za moj avto.......ves ce se tu da kej naredit??..
LP
FireSTORM je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:aaa....ki js mam ene feltne....in sicer mam tui njihov TUV....samo niso homologirane za moj avto.......ves ce se tu da kej naredit??..
LP
ne razumem...
če niso vpisane v homolomo kartonček greš na LPP da ti vpišejo če maš TÜV, če ti pa guma ven od blatnika gleda pa boš kar širil zadevo
FireSTORM je napisal/-a:bol bogo razumem...![]()
zmeden sem danes...
kera firma so feltna? pa ti feltna sploh paše na šraufe? :P
ajaaa ja ja ja
že razumem...
na TÜV ne piše da je za tvoj avto...štekam...
samo če niso za tvoj avto, kako boš jih potem gor spravo?
mislim...ne razumem teh fint... ok če moreš avto dat poširit še razumem...
samo da pa ti feltna drugače paše na avto v TUV pa ne piše da je za tvoj tip vozila...ne štekam tega kak majo to...
Kemični je napisal/-a:Hm zanimive debate. Mene pa tuki zanima, če lahk js na mojga Cliota (99 letnik, 1.2) DAM 15-ke feltne Z GUMAMI 195/50 15 al morm met 195/45 15 kot sm slišal od kolega?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov