Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Po jan 17, 2005 10:30 am

...kksn polcaj se bo najdu in ti zatezu zakaj kletka odzadi ni prvezana! C C C :lol: :D
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Po jan 17, 2005 2:32 pm

RegY je napisal/-a:glede na to, da maš hude ideje kako porihtat avto, pa nič pojma o avtih, svaka ti čast, če to narediš ;)

POL PA TI POVEJ KEJ PAMETNEGA, GLEDE NA TO DA VES KRITIZIRAT IN NIC PAMETNEGA POVEDAT....
hvala za razumevanje.... :!:

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Po jan 17, 2005 2:34 pm

hmm....kletko ze imam.....in je kupljena original saj je en z njo ze dirkal....pol pa bom od enega ki zdaj dirka dubu tuv....in bo resen problem......

za sedeze kot pa je nekdo ze omenu pomojem ce imajo TUV se jih da homologirat...in pasove isto......

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Po jan 17, 2005 2:37 pm

PhoenixX je napisal/-a:...kksn polcaj se bo najdu in ti zatezu zakaj kletka odzadi ni prvezana! C C C :lol: :D

hmm....zakaj pa naj nebi bla privezana?...sej bo prisraufana odzadi....so praw ze sraufi...oz matice...in jo samo tam prisraufam.....

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Po jan 17, 2005 2:46 pm

Pridobit si boš moral C homologacijo oz. po novem SC....kot je že en prej napisal za SPECIJALNA VOZILA. Sicer pa tuki boš rabu še kak papir zraven, ne bo samo tuv dovolj, potreboval boš potrdilo o vgradnji pa kako strokovno mnenje tudi (no, to ni nujno).

zakaj ne vprašaš direktno na LPP, oni ti bodo ziher točno povedli kaj rabijo.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Po jan 17, 2005 3:03 pm

lucky je napisal/-a:Pridobit si boš moral C homologacijo oz. po novem SC....kot je že en prej napisal za SPECIJALNA VOZILA. Sicer pa tuki boš rabu še kak papir zraven, ne bo samo tuv dovolj, potreboval boš potrdilo o vgradnji pa kako strokovno mnenje tudi (no, to ni nujno).

zakaj ne vprašaš direktno na LPP, oni ti bodo ziher točno povedli kaj rabijo.

ja no...lahko pa bi jih res uprasal...a se da prek maila to uprasat?
LP pa hvala za nasvet ;)

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Po jan 17, 2005 3:04 pm

preden boš napisal, naj kdo namesto tebe vpraša..........

http://www.jh-lj.si/b_lpp_teh_frame.htm

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Po jan 17, 2005 3:06 pm

lucky je napisal/-a:preden boš napisal, naj kdo namesto tebe vpraša..........

http://www.jh-lj.si/b_lpp_teh_frame.htm

kako mislis to naj nekdo namesto mene uprasa?

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Po jan 17, 2005 3:45 pm

Nič...mislil sem, da boš v naslednjem postu napisal, da naj kdo namest tebe pošlje mail na LPP.........ti pa priporočam, da če imaš možnost, da se sam pri njih zglasiš oz. da greš na proavto v kopru in vprašaš kdaj bo kakšen od njih dol, ponavadi hodi sem Ciril......tako, da ti ne rabi v ljubljano hodit, da vse tukaj rešiš.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Po jan 17, 2005 3:47 pm

lucky je napisal/-a:Nič...mislil sem, da boš v naslednjem postu napisal, da naj kdo namest tebe pošlje mail na LPP.........ti pa priporočam, da če imaš možnost, da se sam pri njih zglasiš oz. da greš na proavto v kopru in vprašaš kdaj bo kakšen od njih dol, ponavadi hodi sem Ciril......tako, da ti ne rabi v ljubljano hodit, da vse tukaj rešiš.

aaa....ja ja....za pro avto vem ja....moj sosed dela tam...tko da se bom informiral....in bom sel tam....

Uporabniški avatar
nanni
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a nanni To jan 25, 2005 11:18 pm

škoda. :? se strinjam

Forsythe
Nov uporabnik

Re: Registrirat avto na samo 2 sedeza?

Napisal/-a Forsythe Sr jan 26, 2005 2:36 pm

Dariooo je napisal/-a:Zivjo...mene neki zanima...js mam avto, ki je sicer za 5 oseb.....in js bi ga rad registriral samo za dva voznika, saj bom dal skolkaste sedeze s kletko in pasovi, tko da ne bo mesta za sedeze odzadaj.......
a se da to v prometno napisat....pa da bom js placal kej manj zavarovanje al takso?...al se ne da?..
LP Dario

Jaz sem imel prej avto z 2 sedezema (ze v orig. je bil tak) in sem placal zavarovanje normalno pac tolko kot se placa v tistem razredu (po KW).

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Sr jan 26, 2005 2:55 pm

v nemčije je tak če mas avto za 4 oz. 5 in zadno klopco in vze izbaciš da maš pač več placa ze prevoz, lahko maš potli lkw zulassung, in te pride kar neke majn

na mobile.de se najde jih kar neke
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov