soso je napisal/-a:Bi pa se jaz tu nekaj vprasal da ne bom glih nove teme odpiral!
Tisti ko so vas ze ustavli in mate stvari homologirane pa ste pokazali kartoncek a pol gre policaj vse gledat npr. filter, felne , fedre itd. al samo kartoncek pogleda prebere kaj je vpisano in srecno voznjo?
Pa a preko stevilke na kartoncku lahko kam preveri al ne more tega preverit?
Npr. da mas felne momo pol pa das gor OZ al pa filter pa ga cez cas menjas za drugega? LP
maky je napisal/-a:[LePP] je napisal/-a:maky je napisal/-a:zdej so mal prenovil cenik tko da bol na divje ugibam
feltne 5k, odbijači in stuff 5k, izpuh 5k , šipe 3k, filter 2k, motor je bil prej 33 če se ne motim, sedež 5k,volan 3k, ogledala 1k, pedalke 1k, šharka ne rabiš i guess
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL![]()
![]()
kva?take cene so bile prej,sem samo dodal 1k povsod. seveda sam tehnični ni všet se pravi 5k al kolko je že v začetku plačaš.
gorgo je napisal/-a:soso je napisal/-a:Bi pa se jaz tu nekaj vprasal da ne bom glih nove teme odpiral!
Tisti ko so vas ze ustavli in mate stvari homologirane pa ste pokazali kartoncek a pol gre policaj vse gledat npr. filter, felne , fedre itd. al samo kartoncek pogleda prebere kaj je vpisano in srecno voznjo?
Pa a preko stevilke na kartoncku lahko kam preveri al ne more tega preverit?
Npr. da mas felne momo pol pa das gor OZ al pa filter pa ga cez cas menjas za drugega? LP
mene npr. ko so ustavli so rekli, da ce mam homologacijo za vse na avtu! sem jim pokazal in je blo ok. preverjali pa niso nic. da bi preverjali tisto kaj je napisano pa tisto kar je na avtu!!
lenivec je napisal/-a:hm.ko pravite razliko med rti in lpp, naj kdo pove kok je cena samo za gume na LPP
na RTI me pride 16k z novim kartončkom, ker stari ne velja in je treba plakat zraven vozit, kok bi blo na LPP tole?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost